Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mmı radıodan video izleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan_055

Arkadaşlar bu mmı radıodan video izleyebiliyor muyuz?

izlenmiyor..
  • peki herhangibir aparat eklenmesi filan mevcut mu video izlemek için?
  • Gökhan_055 kullanıcısına yanıt
    Malesef mmi sistemde hiçbirşekilde herhangı bi aparat ıle video ızlemek mumkun degıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun basimdan gecne bir olay.is yerimin otoparki cati katinda..yaklasik 500 dukkanlik baya buyuk site.cati kainda hafif su sizintilari oldugundan yurt disindan ozel bi madde getirip akinti yapan yerlere surmusler..otoparkta yaklasik satte 10 km hizla ilerlerken bi yer gordum.hafif frene dokunmamla araba dumduz gitmeye basladi.megersem o surdukleri madde yagmurla birlesince bildiginiz don tutmus gibi olmus butun otopark.ne direksiyon ne de lastiklere hukmedemiyordum.durum boyle olunca cok hafif yaklasik 4-5 km hizla duvara dokundum.indim baktim tamponda sadece ufacik bi cizik vardi.( duvarda plastik koruyucu vardi ) o da pasta cila ile hallolur diye ustune gitmedim.eve donerken yolda bi baktim silecek suyu yok uyarisi.allah allah dedim ne bu bi baktim arabanin altindan su damlio ..sag far yikayicisinin hortumu cikmis heralde diye bi servise gidiyim dedim yol ustunde ki.adam demez mi silecek motoru kirilmis..audi bmw mercedes en ufak tampon temasinda extra masraf icin bu silecek basliklarini cok hassas ve milimetrelerle tampona sabitliyormus.boyle olunca dedim bari yaptiriyim.adam bu sefer garantili arabayi asla artik ozel servise birakmayin demez mi..audi ve mercedes ozellikle artik en ufak ozel servis tamiri herhangi bir sebeple anlasilirsa butun araci garanti disi birakiyormus. ( eskiden misal frne balatasini disarida yaptirirdim artik asla balatayi yaptirmayin dedi )

durum boyle olunca yetkili servise birakacagim..artik 200 tl lik olaya bakalim ne yazacaklar kaskodan para almak icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 3 Aralık 2013; 0:32:12 >

• Geçmiş olsun, can sıkıcı gerçekten. Garanti olayı ise saçma sapan bir olay, aslında hukuki hiç bir dayanağı yok bu tutumlarının ama maalesef herkes korkudan uymak zorunda kalıyor. Örneğin siz balataları dışarıda değiştirdiniz, ne hakla ve neye dayanarak tüm aracı garanti dışı bırakabilir ki? Hatta ve hatta balatalarda orijinal parça kullanıldıysa bile yine o bölüm ile ilgili olarak garantinin bozulmaması gerekir bence ama yetkili servis dışı el deyme olayı var işte. Her halükarda tüketici mahkemesine gidilebilir ama kimse uğraşmak istemez bu işlerle malum.
  • geçmiş olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan_055

Arkadaşlar hepinize merhaba...

Bende yaklaşık 2 hafta önce Parlak Kırmızı 1.6 TDI S-tronic Ambition Cam Tavan,Xenon, Altı düzleştirilmiş direksiyonlu aracımı alarak aranıza katıldım...

Güzel paylaşımlar diliyorum...

hayırlı olsun hocam aracınız kazasız belasız sürüşler dilerim fiyatlarda düşüş olmuş anladığım kadarıyla. kasım başında beyaz ambition xenonlu için 96 bin teklif vermişlerdi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

arkadaşlar uzun zamandır araç araştırıyorum en son 3008 e niyetlenmiştimki bugün öylesine bi audi ye de bi bakim dedim,
    gittim baktım ama bakmaz olaydım :) kafam iyice karıştı, araç içine oturunca bile kalitesi kendisini hissetiriyor,
    hafta sonları test sürüşü yokmuş, 3008 i denedim oda oldukça güzel ama iyice kararsız kaldım,
    audi donanım olarak 3008 den daha eksik ama yinede tercih edilebilir.

1.6 tdi s-tronik almayı düşünüyorum, sormak istediklerim

s-tronik dsg gibi sorunlu bir şanzuman mı?

hocam yaklaşık bir ay önce a3 tdi stronic aldım ben de sizin gibi stronic sanzumandan korkuyordum araştırdım biraz 2009-11 yılları arasında mekatronikte sıkıtılar olmuş ama 2013ten sonraki araçlarda geri dönüş olmadığını söyledi yetkili satıcı.tabi yetkili satıcıya güvenemedim audi servisleriyle görüştüm onlarda hemen hemen aynı şeyleri söylediler geçmişte sıkıntılar yaşandığını fakat yeni a3lerden probleme rastlamadıklarını söylediler ama piayasada da yeni a3 yok bide onu düşünmek lazımm. sonuçta genel olarak otomatik viteslerde problem yaşama olasılığı daha yüksek biraz da risk almak lazım bence:) dsg gerçekten bahsedildiği kadar problemli bir sanzuman olsa wv gurubundan astronomik rakamlarda otomatik araç almak için aylarca sıralarda beklemezdi heralde millet?

• Az da olsa bu şanzımanda her zaman bir risk var bence, garanti boyunca sıkıntı yok ama sonrasında naparız bilmiyorum. Bence çok düşünmeden almak gerek, ben de korkarak aldım ama sonuçta sıkıntıları belli ve hemen çözülüyor. Bu rahatlık, performans ve ekonomi için risk almaya değer. Çok başarılı bir sistem bana göre..
  • beyler sıtedekı a3 ANA forumu bu mu ? en kapsamlı olan yanı
  • Yeni kasada burası maalesef, katılım çok yok.
  • Audi a3 2013 model aracım var. Kalorifer fanı çalışmıyor. Sigortasını kontrol edeceğim ancak sigorta kapağını (şoför mahallindeki) açamıyorum. Kıracağım diye fazla zorlamadım. Nasıl açıldığını tarif edebilecek olan var mı?
  • Selamlar ,

Bende 2013 A3 Limousine (Sedan) sahibiyim.Yaklaşık 1 ay önce aldım aracı.Benim gibi yeni alanlar var şuan yorumlara baktığım kadarıyla...Herkese hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

@evrenalpar ,

Evren Hocam selamlar,

Jantlarını beğendim gerçekten...Replika meplika önemli değil.Ayrıca kaliper güzel olmuş bence =) Bu jant alımını nerede yaptırdın , kaça mal oldu ..?

Bu da benim aracın resimleri...,

İyi Paylaşımlar..

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 17 Aralık 2013; 19:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL1tY

Selamlar ,

Bende 2013 A3 Limousine (Sedan) sahibiyim.Yaklaşık 1 ay önce aldım aracı.Benim gibi yeni alanlar var şuan yorumlara baktığım kadarıyla...Herkese hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

@evrenalpar ,

Evren Hocam selamlar,

Jantlarını beğendim gerçekten...Replika meplika önemli değil.Ayrıca kaliper güzel olmuş bence =) Bu jant alımını nerede yaptırdın , kaça mal oldu ..?

Bu da benim aracın resimleri...,

İyi Paylaşımlar..

Merhaba,

Aracınız çok güzel, güle güle kullanın. Jantları Maslak Jantstore'dan aldım, fiyatı 900-1000TL civarı diyebilirim, eski lastik ve jantları takas ettim falan biraz karışık açık söylemek gerekirse. Lastiklerle beraber 1900 tuttu.

• Ben de biraz daha düzgün foto koyayım;

• evrenalpar kullanıcısına yanıt
    Vallahi nefis olmuş bayıldım. Maşallah...

Bu arada biraz kurcalarken MMI gizli menu ile ilgili bir link buldum ...Sanırım o 40 tl ye yapılan ayarlar buradan yapılıyor...

www.stemei.de
    stemei.de .Fahrzeugcodierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - MMI Engineering Menue - Fahrzeug Codierungen Freischaltungen VAG Fahrzeugmodelle
    http://www.stemei.de/pages/coding/audi-a3-8v/mmi-engineering-menue.php

yinede uyarı yapıyım...bu işi bilmeyenler kurcalamasın...herkesin sorumluluğu kendine aittir...

Ben bugün kurcalayıp deneyeceğim...Gelişmeleri paylaşırım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bende de 3 ay önce 2013 siyah a3 ambition almıştım sizin arabanın önü çok hoşuma gitmişti ne yaptırmıs acaba dıye anlamaya calısırken sizin arabanızın sedan oldugunu farkettım sormak ıstedıgım ön ızgaranız piano black mı? ızgaranın alt kısmındakı yer orjinal mı siz mı degıstırdıniz ? sağ aynanın yarısı krom gibi duruyor :D oyle mı ?

Ben aracı siyah aldıgım ıcın çok pişmanım hem çok kirleniyor hem üstüne ekleyecek yapacak bir şeyler bulamıyorum görünüm açısından ufak tefek fikirleri olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Ve son olarak buda benim aracım bu arada plaka 01 ama istanbuldayım

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Aranızda kış lastiği alan oldumu?

225/45 R17 Ebatlarda Continental WinterContact TS 830P almayı düşünüyoruz ne diyorusunuz?

www.lastikcim.com.tr
    Continental ContiWinterContact TS 830P MO 225/45R17 91H
    http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiWinterContact-TS-830P-MO-22545R17-91H-Kis-Lastigi,PR-11179.html

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.