Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende contınental kıslık bakıyorum fıyatlar epey ucuk 600 kusur tek lastık
  • continental contiwinter contact ts 830 p kış lastıgı tanesi 420 tl den aldım
  • @evren @ kullanıcısına yanıt
    Aynen pirelli cinturato p7...225/45 17

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kasa audi a3 aldım. ama orjinal paspasları kavçuk değil. çabuk kirlenecek gibi duruyor. arıyorum pekk güzel birşey bulamadım. yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • kaleagasi14 kullanıcısına yanıt
    Alırken hediye olarak kaucuk paspas isteseydin ya..hangi baıyiden aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mancheverre kullanıcısına yanıt
    sıfır olarak gaziantep acarsandan aldım. alırken söyledim ama biraz uyguna aldım sanki. buyüzden pek aldırmadılar. ambiente paket, spor süspansiyon ve hız sabitleyici var ekstra .85bine aldım. bilmiyorum belkide pahalı aldım ? ikinci ellerinin fiyatı bile benim aldğım fiyattan pahalı.
  • 15 bın bakımını yaptırdım 615 tl.
  • Izgarayı plakalıksız bir şekilde nerede bulabilirim bilen var mı ??
  • Merhabalar,

Aylar süren kararsızlığımdan sonra (audi A3, Volvo V40, Mercedes A ve BMW 1 arasında kalma ve eşimden yediğim çeşitli küçük dayaklar sonrası) ben de yeni A3 Sportback 1.4 122'lik aldım. Aracım için ne gibi koruma ya da (modifiye harici) ekstra uygulamalar yaptırabilirim. Kullanıcı arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. MMI sistemi veya ile ilgili zor bulunabilen garip gurup özellik varsa, bilgilendirirseniz sevinirim

Aracımda beni tek tatmin etmeyen hızlanma ve yakıt tüketimi oldu (140 lık siparişimi iptal ettim, sanırım kendimi ona çok hazırlamışım ve eski bir A4 2.0t quattro kullanıcısıyım) .
    Bunun haricinde benden önceki sahibi garip bir opsiyon listesiyle almış aracı. Değer değmez tartışılır ben uygun bir fiyata aldım aracı.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufili -- 3 Kasım 2013; 21:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sufili

Merhabalar,

Aylar süren kararsızlığımdan sonra (audi A3, Volvo V40, Mercedes A ve BMW 1 arasında kalma ve eşimden yediğim çeşitli küçük dayaklar sonrası) ben de yeni A3 Sportback 1.4 122'lik aldım. Aracım için ne gibi koruma ya da (modifiye harici) ekstra uygulamalar yaptırabilirim. Kullanıcı arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. MMI sistemi veya ile ilgili zor bulunabilen garip gurup özellik varsa, bilgilendirirseniz sevinirim

Aracımda beni tek tatmin etmeyen hızlanma ve yakıt tüketimi oldu (140 lık siparişimi iptal ettim, sanırım kendimi ona çok hazırlamışım ve eski bir A4 2.0t quattro kullanıcısıyım) .
    Bunun haricinde benden önceki sahibi garip bir opsiyon listesiyle almış aracı. Değer değmez tartışılır ben uygun bir fiyata aldım aracı.

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

herşeyden önce hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler dilerim:) ben de 1.6tdi almayı düşünüyorum ama a180 ile arasında karar veremedim? araçta kabin içi gürültüsü yol sesi falan nasıl hocam bilgilendirirseniz sevinirim.özellikle rüzgar sesinden şikayetler vardı.yorumlarınızı bekliyorum

• sufili S kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın.Donanımı çok güzel aracınızın.2.0T Quatrodan sonra 1.4 tsı yavaş gelir tabikide.140 lık larda silindir kapatma olduğunda yakıt tüketimleri daha düşükmüş 122 liklerden
  • Muhteşem. Güle güle kullanın hocam.
  • quote:

Merhabalar,

Aracın içi şık duruyor, güle güle kullan hocam.
    Ama o fiyat nedir öyle ya, ben yanlış mı yorumladım acaba? 19000 EURO mu, yoksa 19000 + 10800 mü o ? 29800 bile iyi bir fiyat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 4 Kasım 2013; 23:59:07 >

• arkadaşlar tdi motorlardaki kronik dsg şanzuman arızası yeni a3 lerde de devam ediyor mu?şikaye t var . c om da herkes şanzuman arızalarından şikayetçi.
  • quote:

Merhabalar,

Aracınız hayırlı olsun süper donanımda bir araç alışsınız. 100 binin üzerinde bir rakama satın aldığınızı tahmin ediyorum yanılıyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 6 Kasım 2013; 12:12:31 >

• geçenlerde doğuş otoyu gezdim orada gördüm,

açık konuşmak gerekirse, bir önceki kasa daha güze geldi bana
  • arkadaşlar 2012 eski kasa a3 1.6 tdi s-tronic lerin yakıt tüketimi nasıl bilgisi olan var mı içinizde??
  • Merhabalar,
    Dun yeni a3 u test etmeye gittim. 1.6 TDI sportback ambition modeldi. Tam yola ciktik isiklarda duracagiz frene tam basmadim boyle hafiften basarsiniz ya oyle basarken araba titreme yapti. Frenleri asiri sertti zaten. mesela 2012 model 2.0 TFSI A5 in frenleri bukadar sert degil. Bu yeni kasalarda hepsimi cok sert bilmiyorum veya zamanla yumusuyor mu? Araba 2000 kusur km'deydi. Neden boyle titreme yapti anlayamadim diesel oldugu icin olabilir mi? Sizin araclarinizda bu tarz bir sorun var mi? Biraz kafama takildi acikcasi, bu konuda bilgilerinizi paylasablirseniz cok sevinirim.
  • a3 tdi mi alalı nerdeyse bir hafta oluyor frenleri bahsettiğiniz gibi bana da sert geldi ama ilerde yumuşar gibi geliyor.ayrıca zamanla sertliğe alışıyorsunuz ve daha kademeli basıyorsunuz.titreme konusuna gelince benim araçta öyle bir şey yok şimdilik forumlarda da duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propolis

Merhabalar,
    Dun yeni a3 u test etmeye gittim. 1.6 TDI sportback ambition modeldi. Tam yola ciktik isiklarda duracagiz frene tam basmadim boyle hafiften basarsiniz ya oyle basarken araba titreme yapti. Frenleri asiri sertti zaten. mesela 2012 model 2.0 TFSI A5 in frenleri bukadar sert degil. Bu yeni kasalarda hepsimi cok sert bilmiyorum veya zamanla yumusuyor mu? Araba 2000 kusur km'deydi. Neden boyle titreme yapti anlayamadim diesel oldugu icin olabilir mi? Sizin araclarinizda bu tarz bir sorun var mi? Biraz kafama takildi acikcasi, bu konuda bilgilerinizi paylasablirseniz cok sevinirim.

Auto hold devredeyken ve aracı tutma anında frene basarsanız fren pedalı sertleşiyor fakat tutma anında frene basmanıza zaten gerek yok. titremeye gelince öyle bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.