Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler..
    Xenon pakette arka LED'ler dahil diyor ancak önler LED değil diye anladım ben de...Ön fardaki sinyal lambası LED ve sinyal+gündüz farı olarak kullanılıyor diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancheverre -- 20 Eylül 2013; 10:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

Teşekkürler..
    Xenon pakette arka LED'ler dahil diyor ancak önler LED değil diye anladım ben de...Ön fardaki sinyal lambası LED ve sinyal+gündüz farı olarak kullanılıyor diye düşünüyorum..

Unutmazsam otoparka ınınce fotosunu cekerım.. Bendekı de arkalar led onler xenon..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW kuru 2.44 te sabitlerken, Audi'nin 16 eylül itibari ile kuru 2.69 dan hesaplayarak fiyatları yenilendiğini üzülerek duyurmaktayım.

5-6 bin lira fiyatlar yükselmiş, çok yazık, bir a3 almaya bu kadar yaklaşmışken üzdü beni audi.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    ön far sinyalleri xenon far paketinde malesef led olmuyor. led sinyaller sadece xenondan pahalı olan uzun kısa led far olan paketle geliyor.
  • Sedan fiyatı belli olmuş..
    Sportback + 1000 Euro

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-
  • Oldukça ilginç bir süreç ardından en beklemediğimiz seçenek oldu ve yeni A3 alıyoruz bugün işlemler halloldu yarın fatura kesilecek.2011 Ekimde alıp 2012 haziranda satmak durumunda kaldığımız Golf 6'dan sonra çok büyük bir açlık oluştu Allah kaza bela vermezse bu bekleyişi en iyi şekilde ödüllendirmiş olacağız.Benim yaş 22 şimdilik babamla ortak kullanacağız ama belli bir süre sonra aracın ona kalacağından şüpheliyim işin aslı.

İki tane araç vardı birisi Siyah , 122 PS S-tronic, Ambiente , Xenon Plus , Advance Paket.Bu aracı jantlar,4 kollu direksiyon ve siyah renkten dolayı eledik.Özellikle o 16" jantları hiç beğenmedim siyah renk ise bana göre baş belası zaten.Sadece koltukları çok hoştu Ambition'un da bir tarzı var ancak Ambiente'deki deri koltuklar 1 tık önde.

Bütçe zaten fazlasıyla zorlanmışken aklımızı çelen 2. araç oldu ve onda karar kıldık.Araç yeni TFSI ünitesi 140'lık motor.122'nin nasıl gittiğini Golf'den biliyorum sırf motor bile beni heyecandan öldürebilir zaten.

Listeyi tam hatırlamıyorum ama aracı yazmam gerekirse,

Yeni A3 Sportback 1.4 TFSI 140PS S-Tronic - Ambition

-Amalfi beyazı
    -Advance paket
    -Xenon plus
    -Spor ön koltuklar
    -Audi drive select
    -Spor süspansiyon
    -İç aydınlatma paketi

Dediğim gibi tam listeyi hatırlamıyorum zaten opsiyonsuz halinde var çoğu yazacağım şey.Yarın teslimattan sonra foto koyabilirim belki uygun olursa.Şimdiden alan,alacak olan,düşünen herkese hayırlı olsun.

• Tinúviel
    Merhaba. Aracı ne kadara aldınız ve indirim ne kadar oldu paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Selam,

Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Ben de aracımı dün teslim aldım.
    Sizin donanımın aynısı A3 Sportback + 1.4 TFSI 140 HP S-Tronic + Ambition + Xenon + Advanced paket + iç aydınlatma + Tiptronik çok fonk. direksiyon..
    Hatta rengi de başta Amalfi beyaz demiştim...teslimattan 1 gün önce siyahla değiştirdim..
    Glacier Beyaz olsa düşünmeden direk beyaz alırdım ama amalfi biraz kırık beyaz, böyle krem gibi...o yüzden değiştirdim..tabi renk olayı tamamen subjektif..işin bi doğrusu yok..

Yalnız araç harika..ben önceki kasasını da sıfır alıp 7 yıl kullanmıştım..o kasa da çok güzeldi..ama bunda malzeme kalitesi ve stabiliteyi çok yukarılara çekmişler..

Çektiğim 2-3 fotoyu da paylaşayım
     Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

• Sizede hayırlı olsun umarım tüm araçlar kazasız belasız uzun ömürlerde bize eşlik eder.

Sizin A3'de tecrübeniz varmış bizde 2006 model Volvo V50 vardı bu arada da bir Golf 6 maceramız oldu.Bugün aracı teslim aldık ve kaliteye hala alışamadım elinizi attığınız her yerde farklı bir özen var.

Bizde tam tersi siyahtan vazgeçtik yukarıda belirttiğim gibi beyaz konusunda benimde şüphelerim vardı ama oldukça tatlı göründüğünü söylemem lazım.Tabi renk işi göreceli.

Çok kısa izleninim sürüş dinamiklerindeki tokluk,dış bölümün keskin hatları ve inanılmaz iç mekan kalitesi kendisine hayran bıraktırıyor buna alışması zaman alacak ayrıca kurcalayacak,öğrenilecek çok fazla ufak şey var Start/stop olayına henüz alışamadık mesela MMI'ın arayüzünde de öğrenecek bolca şey var bunlarda baya vakit geçireceğiz anlamına geliyor.

Birkaç foto da ben atayım aceleye geldiler aracı komple alamadım onuda haftasonu yaparım.

@mancheverre

• kıs lastıgı ne dusunuyorsunuz.uzerınde pırellı ıle gelmıstı
    karar veremedım.
  • yenı aracını alanlar kazasız belasız kullanmanız dılegıyle...

ekran cıtırtı yapıyor mu ızlenılerınızı merak edıyorum.uzun surelı acık kullanamadım daha dogru duzgun
    10 bıne yaklastım
  • benimki 7000 civari hicbir yerinden ses gelmiyor..en ufak yol sesi de yok..yolda genelde disaridan gecen araclarin sesini duyuyorum sadece..
  • Aldığınız fiyatları paylaşır mısınız?
    ses olayı super allah nazardan saklasın
    benım kını sessız dusunemıyorum hayal otesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

ses olayı super allah nazardan saklasın
    benım kını sessız dusunemıyorum hayal otesi

sifir araba da bence bosvermeyin bu durumu servis ne dedi ?
    servıs bana 180 km daha gıtmedım ocak gıbı 15 bın bakımına gidecegım.ınsallah basıt bır ıslemle gıder ekran cıtırtısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Aldığınız fiyatları paylaşır mısınız?

A3 Sportback S-tronik 1.4 TFSI 140 HP + Ambition + Xenon paket + advanced paket +iç aydınlatma paketi + fonksiyonel direksiyon F1 vites = 87.500 TL
  • araclarınız hangı marka lastıklerle geldı.benım kı pırellı
  • merhaba a3 sportback 1.6 tdi almayi planliyorum. fakat bugun dogusa gittim ordaki cooooooook bilgili satis temsilcisi ne solesem ozel siparis beklemeniz gerekir dedi eyvallah dedik dedikde asla ozel siparise bile katamadiginiz birsey varmi dedim tr ye gelmeyen getirilmeyen. var dedi navigasyon. navigasyon cidden ekletilemiyormu? bunun haricinde katalogda bulunan ozelliklerden ekletilmeyen var mi?

tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

araclarınız hangı marka lastıklerle geldı.benım kı pırellı

continental contisport5
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.