Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musa.peker

Dostum bu kadarda reklam haber olmazki. Volvoda çalıştığın okadar belli ki.Sosyal medya sorumlusunun galiba Volvoda:)

Bertnard Russel ne demiş hiç duydun mu daha önce?

"Dünyanın sorunu; akıllılar hep kuşku içerisindeyken aptalların küstahça kendinden emin olmalarıdır..."

Sivas'ta kasabım ve et yemek istersen beklerim...
  • MaGeSuKo kullanıcısına yanıt
    ambiante de süspansiyonlar jantlar komfor odaklı ambitionda da spor süspansiyonlar ve jantlar donanım olarak fark ise çok fazla yok ambiante de hız sabitleyici iç aydınlık paketi ve yarı deri koltuk standart ambitionda da drive select ve spor dreksiyon ve spor koltuklar standart çok fazla bi fark yok anlıycan bana doğuş otoda bu şekilde tarif etmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

a3 tdı alıp arc ıcı tıkırtı cıtırtı sıkayetı olan var mı.
    torpıdodan cıkan ekranı kırmaya az kaldı.cıtı cıt canımı sıkıyor.kapatıyorm bu sefer torpıdoda gırdıgı sıtemde herhalde bu seferde orada tıkırtı var.sankı sahının torpıdosunu yardırdım ıcıne a3 ekranı koydurdum

2012 aracımda boyle bır sorun yasadım, kapıdan gelıyor sanıyordum ben meger klıma duzenegının etrafındakı alaşımlardan gelıyormus ses, Istanbul'dan heyet geldı test surusune cıktık aracı 1 gun aldılar servıse sonra duzeldı. Ama arada sırada genede o alaşımlar ses yapıyor taşlı yollarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürüst

ambiante de süspansiyonlar jantlar komfor odaklı ambitionda da spor süspansiyonlar ve jantlar donanım olarak fark ise çok fazla yok ambiante de hız sabitleyici iç aydınlık paketi ve yarı deri koltuk standart ambitionda da drive select ve spor dreksiyon ve spor koltuklar standart çok fazla bi fark yok anlıycan bana doğuş otoda bu şekilde tarif etmişlerdi

teşekkürler hocam
  • Bugün üç a3 modeli için fiyat teklimi aldım

A3 Sportback 1.4 Turbo FSI 122 hp Ambiente S tronic - 82.750 TL
    A3 Sportback 1.6 TDI 105 hp Attraction S tronic - 84.750 TL
    A3 Sportback 1.6 TDI 105 hp Ambiente S tronic - 86.000 TL

Fiyatları telefon ile yüzyüze pazarlıksız aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizl

Bugün üç a3 modeli için fiyat teklimi aldım

hocam Yeni A3 Sportback 1.4 TFSI 140 hp Attraction S tronic bile sitede 79.184 tl görünürken 122hp lik araca nasıl 82bin teklif verdiler? Attraction ambiente farkından dolayı mı acaba?

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Artık Volvo V40 1.6 dizel seçeneğinde hem manuel hem otomatik var... Volvo V40 ve V40 Cross Country 1.6 dizel 115 Hp PowerShift Otomatik Şanzımanlı araçlar 2 hafta kadar önce Türkiye piyasasına girdi hatta satıldı bile... Donanımına göre fiyatı da güzel..

V40 otomatik dizel nerede acaba? ben arabalar.gen.tr'ye ve volvo'nun kendi sitesine de baktım böyle bir model veya bilgi bulamadım.

Aydınlatırsanız kaynağını sevinirim. Dizel otomatik cross country fiyatı nedir ?
  • ozgun77 kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel 115Hp ve Otomatik şanzımanlı araçların yeni geldiğini forumlardan ve sipariş veren bazı arkadaşlardan duyuyorum... sanıyorum web sitesine henüz eklememişler ancak geçenlerde satın aldığını söyleyen bir arkadaşın dizel otomatik V40 üstelik R-Design bir araç için verdiği fiyat bilgisi aşağıdaki gibi. Bence V40 biraz daha uygun olabilir ancak her türlü A3 ten çok çok mantıklı bir seçenek zira A3 güzel bir araç olsa da gerçekten hakettiğinden çok pahalı bir araç... Sitedeki fiyatlar baz donanım araçların fiyatları ve boş denebilecek araçlar... biraz opsiyon ekletmeye kalktığınızda Premium kompakt bir araç için çok saçma fiyatlara çıkıyor... Audi bu sınıfta bile daha zor erişilebilir olmakla prim yapmanın cılkını çıkarıyor... şahsi kanaatim A3'ün bu fiyatlarda tutunması imkansız... Ya fiyat çekecekler yada aynı fiyatla araçları çok daha iyi opsiyonlarla dolduracaklar (Cam tavan, anahtarsız giriş çalıştırma, adaptif bi-xenon, navigasyon v.s...)

Volvo V40 D2 115hp Powershift R-Design
    R-Design Paket
    hafızalı deri spor koltuklar
    xenon
    panoramik cam tavan
    R-desing tamponlar, jantlr, iç özel R-desing döşeme ve trimleri

Liste fiyatı 90.000 TL
    İndirimli fiyat 87.000 TL

Yukarıdaki araçta olan opsiyonların aynılarını yine dizel ve otomatik bir A3 e eklemeye kalkın isterseniz, durum komedi halini alıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 22 Ağustos 2013; 5:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

hocam Yeni A3 Sportback 1.4 TFSI 140 hp Attraction S tronic bile sitede 79.184 tl görünürken 122hp lik araca nasıl 82bin teklif verdiler? Attraction ambiente farkından dolayı mı acaba?

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

Site bu ay icinde guncellenecekmis. Konfigatore gelecekmis. Bayii lere gidip fiyat alabiliyorsunuz. En erken teslimde ekim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedanda 2-3 bin pahalıya gelince A4 fiyatına A3ler gelecek gibi görünüyor euro kuru aldı başını gitti zaten Allah sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Site bu ay icinde guncellenecekmis. Konfigatore gelecekmis. Bayii lere gidip fiyat alabiliyorsunuz. En erken teslimde ekim

dediğiniz gibi donanım farkından dolayı olabilir.

• Selamlar. Tsi 140hp ambition beyaz,xenon,advance pak.,mmi,bluetooth,iç aydın. opsiyonlu araç için 89bin fiyat aldım. Sizce nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende a3 aldımda haftaya teslim alacağım kafama takıldı bu saatte de soramayacagım hiç bir yere o yüzden size soruyorum ambition paket aldım usb ve aux cıkısı var mı bu aracta yoksa sadece sd mi
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben tamamen aynı donanımlarda ek olarak sadece 5 kollu kinetik tasarımlı jant var 1.6 tdi 105 hp dizel araç için 88.500 fiyat aldım dün haftaya da aracı teslim alacağım.
  • Başka bir konu altında sormuştum ama sanırım aşağıdaki soruyu burada sormam daha doğru olacak.

Kağıt üzerindeki farklarını biliyorum ama ambiente ve ambition kullanan var mı aranızda?
    Aradaki farkı yani hissettiklerini söyleyebilecek birisi var mı?
    Yol tutuş farkı var mı? Hangisi daha konforlu veya rahat?
    Hem yol tutuşu daha iyi olsun hem de daha konforlu olsun dersek, arada mı kalmış oluyoruz :) ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Yeni Audi A3 Cabriolet modelinden ilk fotoğraflar ve ilk detaylar ortaya çıktı. Buna göre yeni A3 Cabriolet eski modellerin aksine artık A3 sedanı temel alacak. Ayrıca araç VW'nin yeni MQB platformuna taşınıyor.

Detaylı bilgiler ve fotoğraflar için tıklayın.
  • Selamlar,

Önceki gün A3 Sportback (1.4 TFSI 140 HP) + S-Tronic + Ambition + Xenon + Advance Paket + Tiptronik Vitesli Direksiyon + İç Aydınlatma Paketi donanımı olan bir araç için sipariş verdim. Kataloğu incelediğimde aşağıda ekran görüntüsünü verdiğim LED farlar kısmını gördüm. Bu özellikler bu pakette var mıdır? Yoksa, onu ayrıca opsiyonel olarak mı almak gerekiyordu? Bilen var mıdır?

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancheverre -- 19 Eylül 2013; 16:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

Selamlar,

Önceki gün A3 Sportback (1.4 TFSI 140 HP) + S-Tronic + Ambition + Xenon + Advance Paket + Tiptronik Vitesli Direksiyon + İç Aydınlatma Paketi donanımı olan bir araç için sipariş verdim. Kataloğu incelediğimde aşağıda ekran görüntüsünü verdiğim LED farlar kısmını gördüm. Bu özellikler bu pakette var mıdır? Yoksa, onu ayrıca opsiyonel olarak mı almak gerekiyordu? Bilen var mıdır?

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
    Sorunuza gelince eğer xenon plus far varsa ledlerde oluyor zaten diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mancheverre

Selamlar,

size ortada ki far gelecek..solda ki led olan turkiye ye hic gelmedi..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.