Şimdi Ara

YENI AUDI A4 HANGI LASTIĞİ TAVSİYE EDERSİNİZ?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhbalar arkadaşlar size danısmak ıstegım bır konu var aracım ustunde şuan michelin primacy 225/55/16 lastik var ve aracım 7000 km de bu mevcut lastiklerı 225/50/17 olarak değiştirmek istiyorum fakat marka hakkında karar veremedım amacım iyi yol tutsun virajlar da ve frenleme de iyi olsun çunku aracımdan edındgım tecrubeye gore bu uzerınde bulunan lastık yanagı fazla yüksek gelıyıor araca ve janltlarda kucuk kalıyıor ustelık 90-140 km arası su bırıkıntılerınden geçtıgımde araba alıtımdan kayıyormus gıbı oluyor eskı kualndııgm aracta turanza er 30 vardı bu problem daha azdı ...

Bırde şu jant konusu var replıka denen jantlar nedır taklıtmı oluyor bunlar ve eger bu urunlerı kullannırsam replika jantları herhangı bır dez avantajı olurmu yoksa jantlarıda markamı almak zorundayım yorumlarınız ııcn şımdııden teşekkurler....

[simage][img=http://img239.imageshack.us/img239/6778/0807192358nb6.th.jpg][img=http://img239.imageshack.us/images/thpix.gif][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 6 Kasım 2008; 0:25:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kayacem

Merhbalar arkadaşlar size danısmak ıstegım bır konu var aracım ustunde şuan michelin primacy 225/55/16 lastik var ve aracım 7000 km de bu mevcut lastiklerı 225/50/17 olarak değiştirmek istiyorum fakat marka hakkında karar veremedım amacım iyi yol tutsun virajlar da ve frenleme de iyi olsun çunku aracımdan edındgım tecrubeye gore bu uzerınde bulunan lastık yanagı fazla yüksek gelıyıor araca ve janltlarda kucuk kalıyıor ustelık 90-140 km arası su bırıkıntılerınden geçtıgımde araba alıtımdan kayıyormus gıbı oluyor eskı kualndııgm aracta turanza er 30 vardı bu problem daha azdı ...

Bırde şu jant konusu var replıka denen jantlar nedır taklıtmı oluyor bunlar ve eger bu urunlerı kullannırsam replika jantları herhangı bır dez avantajı olurmu yoksa jantlarıda markamı almak zorundayım yorumlarınız ııcn şımdııden teşekkurler....

[simage][img=http://img239.imageshack.us/img239/6778/0807192358nb6.th.jpg][img=http://img239.imageshack.us/images/thpix.gif][/simage]

selam,

marka olarak michelinden başka bir markaya bakmanızı önermem.

17 inch konusunda ısrarcıysanız michelin pilot 225-45-17 öneririm.

• Cevap icin tesekkürler sanırım michelin pilot sport dan bashedıyorsunuz zaten suandakı lastıgımdemıchelın primacy hp memnun degılım suankı laztıgımden tabı pılot sport da kullanmadım pekı dıger markalar ıcın nedıyırosunuz arkadaslar fıkrı olan yardımcı olsun jant olayı ıcın ne dıyıorsunuz replıka denen jantlar nasıldır? jant konusunda markamı almalıyım yoksa farketmezmı sımdııden tesekkurler...

Aşağıda vereceğim marklar hakkında techınız ne yönde olur bırde tabı türkiye yol şartları da malum gerçi bundan zaten fedakarlık yapmak gerek...birde benım dusundgum jant 225/50/17 cunku suan mevcut jant lastıgım 225/55/16 sanırım bazı lastık markaların bu ebatta lastıklerı yok bu konuda bılgılendırısneız sevınrım

Goodyear Eagle F1 Asymmetric
    Michelin Pilot Sport PS2
    Continental SportContact 3
    Bridgestone Potenza RE050A
    Pirelli P-Zero Rosso/Nero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 9 Kasım 2008; 22:41:08 >
  • Jant konusunda çok iyi araştırma yapılmadan girişilecek bir değişimin , radikal bir değişiklik olacağını düşünüyorum..Hele Audi gibi bir markanın, yeni ürettiği bir otomobilde..

Ülkemiz yollarının genel durumu düşünüldüğünde; sizin öncelikli isteklerinizin dışında bozuk-engebeli yol koşullarının da bir hayli fazla olduğu görülmekte..Avrupa'nın standartı yüksek yolları için, hemen girişilebilecek bu değişim; Türkiye yollarında, ileri yıllarda ön düzen ve süspansiyon için yeni sorunları da beraberinde getirebilir.Geniş yanaklı lastik böyle yollarda konfor bakımından çok önemli bir artıdır bildiğiniz gibi..

Öncelikle lastik konusu üzerinde durmanızı tavsiye edebileceğim.Aracınızı daha çok hangi iklimsel şartlarda kullandığınızı bilmediğim için, Autobild dergisinin hemen her yıl yaptığı karşılaştırma sonuçlarına göz atarak, kendi beklentilerinizi karşılayacak lastiğe karar vermenizi öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 9 Kasım 2008; 22:54:27 >

• Öncelikle cvp için tsk istanbulda yaşıyorum senede ıkı sefer yazın uzun yola cıkıyorum aracımı nisan ayında aldım yaz olması nedeyınle suan 7200 km de araç mevcut jantları degısmeden yapacagım lastık degısımı bana anlamsız gelıyıor cunku eger resımede baktıysanız jantlar davlumbazlarda ufak kalıyıor o yuzden jantla bırlıkte bı degısım yapmayı dusunuyorum ama markamı replıka denılen urunelrdenmı almalıyım acıkcası brı fıkrım ve bılgım yok..

quote:

Orjinalden alıntı: C.McRae

Jant konusunda çok iyi araştırma yapılmadan girişilecek bir değişimin , radikal bir değişiklik olacağını düşünüyorum..Hele Audi gibi bir markanın, yeni ürettiği bir otomobilde..

Ülkemiz yollarının genel durumu düşünüldüğünde; sizin öncelikli isteklerinizin dışında bozuk-engebeli yol koşullarının da bir hayli fazla olduğu görülmekte..Avrupa'nın standartı yüksek yolları için, hemen girişilebilecek bu değişim; Türkiye yollarında, ileri yıllarda ön düzen ve süspansiyon için yeni sorunları da beraberinde getirebilir.Geniş yanaklı lastik böyle yollarda konfor bakımından çok önemli bir artıdır bildiğiniz gibi..

Öncelikle lastik konusu üzerinde durmanızı tavsiye edebileceğim.Aracınızı daha çok hangi iklimsel şartlarda kullandığınızı bilmediğim için, Autobild dergisinin hemen her yıl yaptığı karşılaştırma sonuçlarına göz atarak, kendi beklentilerinizi karşılayacak lastiğe karar vermenizi öneriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.