Şimdi Ara

Yeni Auris almayı düşünüyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, otomatik araba bakıyorduk makyajlı Auris'i çok beğendik. Alacağımız donanım 1.6 Advance Skypack, internetteki fiyat listesinde 76.550 tl gibi bir rakam çıkıyor iyi bir pazarlıkla bu fiyatı ne kadar düşürebiliriz ? Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında 63.000'lik bir Guiletta'yı 58'e kadar indirmişlerdi pazarlıkla. Ama çingene pazarlığı dedikleri gibi bir şey değildi. Evlilik arefesi olması, ilk araç olması gibi etkenler vardı. Arabayı alan kişi ben değildim ama satış anında canlı tanık olmuştum.

Sizin almak istediğiniz araca gelince; genelde sıfır araçlarda ikinci ellerine nazaran daha çok indirim yapar Toyota. İkinci elde indirimin az olmasının sebebini artan vergilere ve dolayısıyla azalan sirkülasyona bağlamışlardı.

Benim tahminim 74.000'e kadar düşürebilirsiniz.

Umarım gönlünüze göre olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın ayni donanimda benzinlisini nisan ayında 64 e aldım. Genel olarak memnunum araçtan ama 76 bin verir misin dersen vermem.

• 1.6 atmosferik benzinli ve 76 bin TL... Bu memleketin çivisi çıkmış arkadaş

• O fiyattan aşağı dizel leon var bol bol gezersiniz

• Yanlış yaparsınız Auris e o para verilmez..Astra HB e bakın derim 70.000 e full+full Cosmo alırsınız ..Dizayn, şanzıman, yol tutuş ,vs Bence her konuda Auris den daha üstün bir araçtır..
  • O fiyata 308 dizel otm, c4 dizel otm, i30 ya da ceed düşünürdüm ben olsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence herkes Demiş o araca o parayı verilmez filan bencede verilmez. Bence seçimin geçmesini bekle mutlaka o fiyat düşecektir.

• 71 72 ye alabilirsiniz Toyotada bayiler alakasız fiyatlar verebiliyor iyi araştırın
  • Toyotayı severim auris de güzel araba ama 76 bin bir kez daha düşünülmesini gerektirecek bir para
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

Öncelikle herkese merhaba, otomatik araba bakıyorduk makyajlı Auris'i çok beğendik. Alacağımız donanım 1.6 Advance Skypack, internetteki fiyat listesinde 76.550 tl gibi bir rakam çıkıyor iyi bir pazarlıkla bu fiyatı ne kadar düşürebiliriz ? Simdiden tesekkurler..

80 bine dizel otomatik i30 veriyorlar oldukça dolu. bir göz atın derim
  • Başka araclara bakın hocam .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota yetkili servisleri diğer firmalara göre çok daha iyidir... Ancak diğer firmaların 1.2 ve 1.0 motorlar ile aynı beygir gücünü elde ettiği düşünülür ise Toyota bu devirde ancak alınıp LPG takılacaksa tercih edilebilir diyorum... Zira yakıt olarak ve vergilendirme olarak rakiplerinin gerisinde... LPG ile garanti kaybı da yaşayacaksınız...

• Kardeş iyi misin sen ya başka araçlara bakmadın mı hiç?
    Aldıktan sonra bin kere pişman olacaksın bir de o parayı kesinlikle kesinlikle haketmeyen bir araç ayrıca satış rakamları satmadığını gösteriyor.
    Leon al i30 al ceed al ama o kalite yoksunu arabaya o parayı verme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.