Şimdi Ara

Yeni Auris- O kadar da değilmiş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskisi Türkiye'de üretiliyordu bu ise sanırım İngiltere'de
  • sizin test ettiğiniz yeni auris ise benim bugün kullandığım neydi çok merak ediyorum

galiba ben toyota yerine opele yada fiata falan gittim

ah bu ben
  • Auris'i sevmiyorum ama forumda o kadar olay oldu ki hiç merak etmesemde inceleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 24 Şubat 2013; 20:27:25 >
  • forumda plastik enjeksiyoncu baya fazla
  • Bugün eski kasa Auris kullanan arkadaşla beraber test sürüşüne gittik, ilk tepkisi abi çok sessiz olmuş dedi..
    120-130 civarına çıktık maksimum ama çok rahatsız edici bi ses ben almadım.
    Bi önceki nesline göre ben dış tasarımı çok beğendim, özellikle tamponlardaki kromlar süper olmuş.
    Ama malesef içi için aynı fikirde değilim

Not: İki araç da 1.4 dizel motor
  • Bugün Aşti ye giderken Konya Yolu nda yeni Auris i gördüm. Önden güzel görünüyordu ama arkası hoş değildi.
  • bir golf yada CEED değil geçin
  • bugün ben de bayiye gidip yakından inceledim.. toyota dış tasarımını oldukça geliştirmiş, eskiye göre hayli yol almış, ancak aynı şeyi iç tasarım ve kokpit dizaynında söyleyemeyeceğim..
  • Arkadan yeni i30a mı benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

bir golf yada CEED değil geçin

golf e bişey dememde ceede başlatma şimdi.marka kurtarmıyo
  • Demek ki arabanın yalitim iyi değil.bir yerlerden maliyetin düşmesi lazımdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Golf için bende bişey dememde ceed nedir arkadas

• ben Ankara Toyan'da dün 1,4 dizel-otomatik olanı kullandım. türkocağı caddesi üzerinde bir tur attım sadece, yol düzgün olduğu için yol sesi pek gelmedi doğal olarak ama motor sesini şaşırtıcı bir şekilde çok fazla alıyor içeriye. yol sesini test etmek için hafif bozuk yolda kullanmak lazım.
  • Ya arkadaşlar yapmayın lütfen. Hiç bir aracın fanatiği değilim ve olmamda. Var olan neyse onu konuştum bu güne kadar. Bilenler beni bilir. Kendi aracımda da gözüme batan bi şey olursa bunu dile getirmekten çekinmem hiç. Her zaman müşteriden yanayımdır.
    Şimdi arkadaş konu açmış ve yorumunu belirtmiş saygı duyarım. Ancak, dün hem golf 7 hemde Aurisi 3. kez olmak üzere test ettim. bütün samimiyetimle söylüyorum iki aracında dışardan gelen rüzgar sesi aynıydı.
  • Golfte fark var şimdi hakkını yemeyelim torpidodan çok tok bir tıkırtı geliyordu satış temsilcisine sordum opsiyonmuş bence mutlaka eklenmeli.. Das kalas..

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Golfte fark var şimdi hakkını yemeyelim torpidodan çok tok bir tıkırtı geliyordu satış temsilcisine sordum opsiyonmuş bence mutlaka eklenmeli.. Das kalas..

tıkırtı gelsin diye torpidodaki kumaş zemini keser, böylelikle torpidodan tıkırtı sesi çıkartıp buraya yazar senin gibi arkadaşlar. beklerim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Golfte fark var şimdi hakkını yemeyelim torpidodan çok tok bir tıkırtı geliyordu satış temsilcisine sordum opsiyonmuş bence mutlaka eklenmeli.. Das kalas..

tıkırtı gelsin diye torpidodaki kumaş zemini keser, böylelikle torpidodan tıkırtı sesi çıkartıp buraya yazar senin gibi arkadaşlar. beklerim yani

O zaman golf başlığını biraz oku bakalım aracı alıp kumaşı kesen sadistler ne diyorlar bu işe..

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Golf için bende bişey dememde ceed nedir arkadas

(CEED)araştırın nedir ne değildir öğrenin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.