Şimdi Ara

Yeni Auris- O kadar da değilmiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda bir yeni auris çılgınlığıdır gidiyor. az önce yeni aurisi denedim geldim. uzunca bir süre kullandım. 1.6 motor ve en üst donanım seviyesi. donanım-malzeme kalitesi- yol tutuş 10 numara yanlız o nasıl bi yalıtımdır arkadaş. rüzgar bildiğin arabanın içinde. sanki çamurluk yok teker içeride dönüyor. biraz zorladım arabayı 150-160 sesten kafama ağrı girdi. satıcıya sordum neden böyle diye arkadaş dedi ki aerodinamizim için çizgileri belirgin yapmışlar o yüzden rüzgar sesi yapıyor filan dedi. bi önceki kasa da böyle yol sesleri yoktu filan dedi.
    paylaşmak istedim.

• satıcı bu kadar saçmalamak için ne içmiş onu da bir sorsaydın kardeş
  • Hocam siz auris diye ne kullandınız ben de onu merak ediyorum
  • örtmenim erzurum bu ara biraz soğuk galiba 2 kat yorgan örtün üstünüze yoksa ilginç şeyler görebiliyorsunuz..
  • yeni auris sessizliği ile nam salan bir araç değil mi?

focusa civice vs hiç binmediniz heralde, bir de satıcı nasıl bir cümle kurmuş öyle, tam tersi aerodinami iyileştikçe rüzgar katsayısı ve ses azalır.
  • ikilem oldu ama şimdi.
  • Öncelikle amacım kesinlikle tartışma çıkartmak değil. Çünkü bir aracı beğenmeyince hemen tartışma ortamı oluşuyor. 10 yıldan fazla toyota corolla kullandık. Şimdiki aracımızda honda marka. Ben yeni auris i sadece fuarda incelemiştim. Açıkcası beğenmemiştim. işçilik ve malzeme kalitesi yada ne bileyim ön konsol hoşuma gitmemişti.kısacası aracı beğenmemiştim.Fuardan sonra tekrar aracı incelemedim. What car sitesi araca 2 yıldız vermiş. fakat okuyucular 4 yıldız vermiş. sonuç olarak birdaha gidip hem inceleyeceğim hemde test edeceğim. Fuarda beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla araç beğenilmiş. Umarım fuarda yanılmışımdır diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LTBA_36R -- 24 Şubat 2013; 15:45:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    i20'ler neden bu kadar pahalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satıcı ne demiş öyle? ben yanlış mı okudum yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

Öncelikle amacım kesinlikle tartışma çıkartmak değil. Çünkü bir aracı beğenmeyince hemen tartışma ortamı oluşuyor. 10 yıldan fazla toyota corolla kullandık. Şimdiki aracımızda honda marka. Ben yeni auris i sadece fuarda incelemiştim. Açıkcası beğenmemiştim. işçilik ve malzeme kalitesi yada ne bileyim ön konsol hoşuma gitmemişti.kısacası aracı beğenmemiştim.Fuardan sonra tekrar aracı incelemedim. What car sitesi araca 2 yıldız vermiş. fakat okuyucular 4 yıldız vermiş. sonuç olarak birdaha gidip hem inceleyeceğim hemde test edeceğim. Fuarda beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla araç beğenilmiş. Umarım fuarda yanılmışımdır diyelim.

hocam what car o kadar salak bir site ki oradaki değerlendirmeler ve teknik veriler eski aurise ait..böyle sitelere bakıp araç almayın en son bakacağınız yer buralar olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 24 Şubat 2013; 15:56:48 >

• walla ben araba takıntısı olan bi adam değilim ama bu bir gerçek ki bildiğin rüzgar sesi içeride. lastikler sanki içeride dönüyor. davlumbazlar neden bu kadar zayıf dedim. "kışlık lastik abi" dedi.

onun haricinde 10 numara araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

örtmenim erzurum bu ara biraz soğuk galiba 2 kat yorgan örtün üstünüze yoksa ilginç şeyler görebiliyorsunuz..

• Ben bayide inceledim iç mekan görünüşte kaliteli hissettiriyor fakat dokunduğunuzda pekte öyle olmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir yorumda ilk defa duyuyorum.. Dun bildigin sagnak yagista surdum araci su sesi bile senin anlattigin sekilde gelmiyordu arac icine..
    Ne ictiniz ne kullandiniz cidden merak ettim yav

• Yıllarca toyota kullandık. Asla sorun çıkartmadı. Umarım bu sefer bayiye gittiğimde aracı beğenirim. Sonuçta türkiyeye yatırım yapmış bir firmanın ürünlerinin ülkemize yatırım yapmamış firmalardan daha iyi olmasını mantıken isterim. Yeni corolla da türkiyede üretileceğinden corolla nın başarısı ülkemiz içinde kazanç olacaktır. Ancak fuarda çok kısa bir süre incelemiştim. Belki fuarda yoğunluktan aracı iyi inceleyemediğimden çok beğenemedim.
  • Inceleyecek arkadaslara sunu soyleyim.. Eski aurisi veya baska bir araci aklinizdan silin oyle degerlendirin..
    Ayni kasa uzerinde stop far bir iki parca sekli degistirilerek piyasaya surulen bir arac degil.. Bu arac tamamen yeni bir urun ve yeni bir tasarim anlayisinin ilk meyveleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: isomania

Inceleyecek arkadaslara sunu soyleyim.. Eski aurisi veya baska bir araci aklinizdan silin oyle degerlendirin..
    Ayni kasa uzerinde stop far bir iki parca sekli degistirilerek piyasaya surulen bir arac degil.. Bu arac tamamen yeni bir urun ve yeni bir tasarim anlayisinin ilk meyveleri..

tamamen yeni bir ürün mü?

aynı motor aynı şanzumanla mı?

daha test sürüşü yapmadım onun için kesin bir şey söyleyemem. ancak tamamen yeni olmadığı kesin. (fiyatlar hariç ) müşteriyi çekmek için mmt iyileştirildi. motor iyileştirildi deniyor. eski aurisini verip yenisini almak ve üstüne 20 bin tl vermek akıl işi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Inceleyecek arkadaslara sunu soyleyim.. Eski aurisi veya baska bir araci aklinizdan silin oyle degerlendirin..

daha test sürüşü yapmadım onun için kesin bir şey söyleyemem. ancak tamamen yeni olmadığı kesin. (fiyatlar hariç ) müşteriyi çekmek için mmt iyileştirildi. motor iyileştirildi deniyor. eski aurisini verip yenisini almak ve üstüne 20 bin tl vermek akıl işi değil.

Eskisinde cvt sanziman varmiydi? Serbest suspansiyon? Skywiev tavan? 0.27 cd surtunme katsayisi?..... Bunun gibi sana bir ton aey sayabilirim.. Senin begenmedigin 1.6 atmosferik valvematik motor ustune atmosferik goster bana? Zincirli olmasina ragmen triger kayisli kadar sessiz bir motor.. Wv gibi 8 valve degil bi kere..
    Motor ayni deyip aracin nereai degisik demek bakar korluk gibi birsey heralde..

• quote:

quote:

quote:

Eskisinde cvt sanziman varmiydi? Serbest suspansiyon? Skywiev tavan? 0.27 cd surtunme katsayisi?..... Bunun gibi sana bir ton aey sayabilirim.. Senin begenmedigin 1.6 atmosferik valvematik motor ustune atmosferik goster bana? Zincirli olmasina ragmen triger kayisli kadar sessiz bir motor.. Wv gibi 8 valve degil bi kere..

toyota cvt yi bir kaç yıldır kullanıyor. aksi bile olsa; kaç takla atarsanız atın, TAMAMEN kelimesini karşılayamazsınız. auris aynı motor ve şanzuman seçeneğinin yanına, bana göre çirkin ön konsulunu da koyup 10 bin lira zamlanmıştır.

alana hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

toyota cvt yi bir kaç yıldır kullanıyor. aksi bile olsa; kaç takla atarsanız atın, TAMAMEN kelimesini karşılayamazsınız. auris aynı motor ve şanzuman seçeneğinin yanına, bana göre çirkin ön konsulunu da koyup 10 bin lira zamlanmıştır.

alana hayırlı olsun.

Simdilik hicbir aracin konsolu ile ilgili birsey denemez. Soyle 3 veya 4 yil gecsin hangisi kaliteli anlayacagiz.. Cok ovulen ceed ide test ettim icine baktim heryer piano black plastik.. Bu malzeme led tv lerde lcd tv lerde de kullanildi hos goruntusu var ama bir iki silmeden sonra cizik icinde kaliyor.. Zaman herseyi gosterecek

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

satıcı bu kadar saçmalamak için ne içmiş onu da bir sorsaydın kardeş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.