Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında suç GM' nin ne var da yeni aveo diye çıkardın arabayı. Çıkartsana sonic diye. Ondan sonra biz birbirimizi yiyoruz laf anlatacağız diye.
  • Patronumun A4' ü yağ yakıyordu. Doğuş otoya götürdü 4 sene boyunca allem ettiler kallem ettiler sonuç değişmedi. (bizce kul hakkı yiyor diye yağ yakıyodu ama o bunu bilmiyodu )

Araba patronumda olduğu sürece yağ yaktı ve bunu yetkili servis çözemedi.

Sonra patronum o aracı sattı yerine yeni A4 aldı. Bize kapak oldu

Sonuç zenginin malı züğürdün çenesini yormaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurts
    ...
    8 Hava yastığı olduğu doğrudur ancak bazı markaların bazı araçlarının hava yastıklarının kaza anında açılmama durumu olduğunu unutmayın..Bir önceki kasası ncapten çok kötü puanlar almıştı.

...macera aramaya gerek yok aynı sınıfta alman ve japonları gönül rahatlıyla alıp kullanıp satabilirsiniz

saygılar

Hangi firma adına çalışıyorsunuz? Hava yastıklarının açılmama ihtimali her araçta vardır. Aveo'ya özgü bir durum değildir.

Aveo'nun 8 hava yastığından 6'sı açılmasa sizin dediğiniz araçlar kadar hava yastığı kalıyor.

Bu sınıfta Aveo kadar güvenli bir araç yok.(Audi A1 dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Tata Vista'da aynı motor var. Kampanya yapmışlar 25 Bin TL Dile kolay 10 Bin TL daha ucuz tata vista. Zaten Vista'da kendini kanıtlamış bir araç İngiltere'de elektrikli versiyonu bile satılıyor. Aveo almaktansa Vista almak çok daha mantıklı Türkiye şartlarında.

tata aldin heralde bu kadar heryerde savunduguna gore euroncap testi bile yok tata vistanin 5 yildiz almis aveo'yla nasil kiyasliyosun amerika pazarinda bile iyi rakam satislarina ulasmis aveo sen zaten punto dan lineadan bile tata yi ustun tutuyosun kusura bakma ama tata hickimsenin ilgisini ceken bi araba degil yine aveo begeniliyo satiliyo

bende tata yok bu yuzden tarafsız yaklasıyorum beni kendın gibi fanatik sanmamalısın. Aveonun zaten tatadan ustun oldugunu soylemistim burda kendi kendıne yorum yapıp kendı kendıne cevap vermıssın tebrıkler. Konuscak laf bulamayıncada linea ve puntoya kadar genislemıssın. Ya benim yaptıgım yoruma cevap yaz yada bos yorum yapma

bos yorum yapan sensin chevrolet konulu foruma gelmis tata vistayi yaziyosun tata kendini kanitlamis diyosun neyiyle kanitlamis olmayan carpisma testiylemi? esp hil holder 8 airbagiylemi? punto ve lineayla ayni platformda 10 bin tl daha ucuz diye konun var herkes tata yi kottuledi senin yaptigin yorumlara tepkiler gosterdi, ayrica ben marka fanatigi degilim bmw alfa romeo honda konularindada yorumlarim var opel corsa astra h de aldim sattim bindim gordum! bilincsiz insanlara chevroletin guzel araclar cikarttigini test etmelerini oneriyorum sadece chevrolet demiyorum alfa 156 ya asigim bmw e36 ya ovguler yagdiriyorum demekki chevrolet fanatigi degilim gordugun gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Aslında suç GM' nin ne var da yeni aveo diye çıkardın arabayı. Çıkartsana sonic diye. Ondan sonra biz birbirimizi yiyoruz laf anlatacağız diye.

corsa almaya gittik kardesime yeni aveo yu gorduk begendik aldik, satis temsilcisi bayana aynisini soyledim amerika sonic isminin haklarini vermemis o yuzden aveolar bize ve avrupaya aveo diye girmis.bunlar hep amerikanin oyunu:))

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

quote:

Aslında suç GM' nin ne var da yeni aveo diye çıkardın arabayı. Çıkartsana sonic diye. Ondan sonra biz birbirimizi yiyoruz laf anlatacağız diye.

corsa almaya gittik kardesime yeni aveo yu gorduk begendik aldik, satis temsilcisi bayana aynisini soyledim amerika sonic isminin haklarini vermemis o yuzden aveolar bize ve avrupaya aveo diye girmis.bunlar hep amerikanin oyunu:))

Alıntıları Göster

bunlar hep amerikanin oyunu:))

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Yukarda ismi o ile başlayan arkadaş rakip firmanın satış temsilcisidir. Nerde aveo lafı geçse oraya bildiği duyduğu tüm olumsuz şeyleri yanlış doğru demeden yazar.

Yeni aveo kullanıpta memnun olmayan varsa yazsın bilelim. Yoksa öyle kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayalım lütfen. Ben şuan B sınıfında rakip olarak clio 4ü bekliyorum. 208 biraz ama diğerleri rakip olamazlar. Hepsi 5-7 yaşında araçlar. Yeni aveoyu eski daewoo tasarımı aveo clasicle eleştirmek te moda oldu. 50 kere anlattık ama anlama zorluğu çekiyor bazı arkadaşlar. Dünyanın en güvenli b sınıfı aracı diyor dünyanın en büyük güvenlik kuruluşu ama bu arkadaş eskisine hava yastığı takmışlar diyor hala. Eski aveo herhangi bir GM platformuna dahi ait değildir. Chevrolet bile saymıyorum ben onları ama anlamak zor oluyor demekki.

Lütfen yeni aveo kullanan varsa pişmansa burda abartarak yazsın.

Doğruları yazınca birileri fena halde rahatsız oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

@ozgurts tesekkur ederim detayli anlatimin icin,

Birde arkadaslar sikayetvar daki sikayet sayisini tek basina karsilastirmayin, yanilirsiniz, sadece araba icin soylemiyorum; urunun satis rakamiyla karsilastirark oranlayin.. Yoksa bugun sirket ac, yarin sikayetvar da illaki bi kayit gorursunuz..

rica ederim ne mutlu bana..
  • quote:

Yaaaa arkadaş bende niye Aveo' nun kendi formuna az yazı yazılıyor diyodum. Meğerse herkes burdaymış

Aslında yeni bir forum açmak lazım "ozgurts aveodan ne istiyor?" yada "ozgurts acaba eski bir GM çalışanıydı da 3 sene önceki Amerikan krizinde işsiz mi kaldı?" yada "özgürts eski xabu' mu acaba?" diye.

Bide yavuz hırsız evsahibini bastırır misali "Şimdi size aveo da aveo diyecek arkadaşlar çıkacaktır..forumda isimleri bellidir..onlara cevap yetiştirilmez çünkü kendilerini bu işe adamışlardır..insanlara itinayla onu alma bunu al derler, anlatırlar... " demiyor mu insanı sabah sabah tebessüm ettiriyor.

hayal gücünüz çok geniş...ama bence gerçeklere dönün..otomotiv hakkında bilmeniz öğrenmeniz gereken çok şey var..

doğruları yazınca fena halde gerildiniz sakin olun..be relax

• Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Aracın viraj rotunu hatalı üretip bir de değiştirmek için bekleten markayı iyi tanımaları gerektiğini düşünüyorum çabam bu yüzden...anladığım kadarıyla acı sizde var..tamam söz bir daha doğruları yazzmayacağım...sen çal sen oyna bundan sonra istediğin yerde istediğin kadar reklam yap..ama unutma asla polo,fiesta,corsa kadar tutulmacak ve satarken de zarar edeceksin not al bir kenara...

O parça sadece ses yapıyordu. İlk gelen araçların haliyle parçalarında sıkıntı oldu. Şuan böyle bişey yok. Şakayet vara filan girersek tüm rakiplerle ilgili sizi şikayete boğabiliriz burda ama gerek yok. Yazdığınız tek bir doğru yok. Tutulmayı bırakın isterse aracımı hurdacı bile almasın umrumda değil. 8 yıl sonra sevdiğim birine hediye ederim gerekirse. Yine diğerlerinden ucuza gelir. Bizim tutulan araç alalım, satarken para eden araç alalım gibi bir derdimiz olsaydı symbol filan alırdık. Kahin olarak zarar edeceğimi öngörmüşsünüz. 8 yıl sonra yaşarsak burada sattığım fiyat üzerinden konuşuruz. Ama tutulacak diye güvensiz boş araba alıp kazada sakat kalmamdan iyidir.

Diğer firmaların yaptıklarını saymaya kalkarsak neler çıkar ortaya burda açmayalım eski defterleri isterseniz. 20 liralık sürekli değişmesi gereken ve aşınması için üretilmiş bir parçadan bahsediyoruz. Direksiyon kutusu arızalarından, şanzıman turbo sorunlarına, elektrik aksam sıkıntılarından, boya sorunlarına nelerle karşılaşıyoruz. Sizin tek taktığınız bikaç araçtaki rot değişimimi şimdi? İnan bana bir yarışmadan bu saydığın arabalar bedava çıkasaydı satıp yine bunu alırdım. Polo ve fiestaya zaten ben sığmam. Bagajları da yok. Corsa belki biraz dizel olursa kullanırdım ama boşu ise onu da satardım. Bir malın çok satmasıyla kalitesi veya güvenliği arasında ilişki yoktur. Symbol en çok satan b sınıfı araç ama güvenliği ve teknolojisi ortada.

Hangi firma çalışanısınız ve hangi araca biniyorsunuz iyice merak etmeye başladım. Corsa dediğiniz chevroletin alt markası eskimiş kasası olan ve son 12 yıldır zarar eden ve her an GM'un satıp satmayacağı bile belli olmayan alt markanın B sınıfı modeli. Nasıl kıyaslanmayacak bir rakip olsun. Zaten kendi oyuncağı corsa chevroletin. Polo o motor ve donanımlarla hiç şansı yok. Fiesta için yeterince yorum yaptım. Bana göre ciddi tasarım hatası bile var. Chevrolet servislerine laf söylerken diğer doğuş vs. sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsunuz. Bu araç colt veya swift olsa idi bu kadar yaygın bir servis ağı ve parça tedariği olacak mıydı? Neden onlara laf söylemiyorsunuz? Toyota gaz pedalında kaç kişi öldü de bi sürü aracını geri çağırdı. Mercedes bile araçlarını geri çağırdı. Yeni aveo amerikada geri çağrıldı. Ama z rotu için geri çağrılacak bir durum dahi yokken bu abartının nedeni nedir? Kimsenin yorum hakkını kısıtlayamayız ama biraz mantıklı şeyler yazın. Sürekli tü kaka şeklinde anlamsız ve mesnetsiz eleştirileriniz hiç saygı uyandıracak şeyler değil kusura bakmayın.

Siz bu kadar karşılaştırılmayacak bir araç diye abartırsanız biz de tabi daha iyi olduğu halde hor görülmesine kızar eleştiririz. Abarta abarta tapacak hale geldiğiniz fiesta:

Yekpare güçlendirilmiş çelik şasi diyorum siteden okuduğunu söylüyor diye dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Araçta siz gülsenizde böyle güçlü bir şase var ve testlerde bunu doğruluyor. Bakınız o kıyaslamaya bile değmeyecek şekilde aşağıladığınız chevroletin kullandığı ve göklere çıkardığınız fordun kullandıkları şasiler. Şasi burulma direnci hakkındaki ayrıntılı bilgiyi forumdaki başlıktan edinebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Eylül 2012; 16:31:55 >

• quote:

Birde arkadaslar sikayetvar daki sikayet sayisini tek basina karsilastirmayin, yanilirsiniz, sadece araba icin soylemiyorum; urunun satis rakamiyla karsilastirark oranlayin.. Yoksa bugun sirket ac, yarin sikayetvar da illaki bi kayit gorursunuz..

o detayli anlatim sadece hayal urunudur bana gore suursuzca yazilmis olarak goruyorum bu arabalar oyle anlattigi gibi dandik olsa o kadar alan olurmuydu? arabam com yeni aveo test okumani oneririm, 5 yildiz almis bir arach konusuyoruz, yalitim olarak mukemmel o kadar parayi cope aticak degiliz test ettik begendik aldik yoksa banane chevrolet babamin markasi degil bisey degil yine sifir araba alsak kardesime yine aveo alirdik! polo fiesta corsa clio da alabilirdik herkesin begenmesi degil kendi begenmemiz onemli symbol cok satiyo 2.eli cok iyi diyede symbol almam ben kendim icin yasiyorum diger insanlar icin degil isteyen istedgini alsin banane ama yeni aveo gercekten 4 4luk bi arac

• quote:

quote:

o detayli anlatim sadece hayal urunudur bana gore suursuzca yazilmis olarak goruyorum bu arabalar oyle anlattigi gibi dandik olsa o kadar alan olurmuydu? arabam com yeni aveo test okumani oneririm, 5 yildiz almis bir arach konusuyoruz, yalitim olarak mukemmel o kadar parayi cope aticak degiliz test ettik begendik aldik yoksa banane chevrolet babamin markasi degil bisey degil yine sifir araba alsak kardesime yine aveo alirdik! polo fiesta corsa clio da alabilirdik herkesin begenmesi degil kendi begenmemiz onemli symbol cok satiyo 2.eli cok iyi diyede symbol almam ben kendim icin yasiyorum diger insanlar icin degil isteyen istedgini alsin banane ama yeni aveo gercekten 4 4luk bi arac

Görüldüğü üzere arkadaşın nicki bile reklam kokmaktadır..bu arkadaşlara bu aracın eksik yönleri söylendiğinde sinirlenme nedenleri açıkça ortadır..ben söyleyeceğimi söyledim..dediklerim de yalan yanlış yok...hepsi ispatlı, direk kullanıcıların yaşadığı sorunlar..deyin ki dediklerin yanlış doğrusu budur..hakaret etmenin farklı tarafa çekmenin anlamı yok.babasının markası olmayabilir ama nickine chevy ekleyecek kadar fanatikler ve kusurları söylenildiiği zaman çılgına dönüyorlar..

• quote:

quote:

quote:

Görüldüğü üzere arkadaşın nicki bile reklam kokmaktadır..bu arkadaşlara bu aracın eksik yönleri söylendiğinde sinirlenme nedenleri açıkça ortadır..ben söyleyeceğimi söyledim..dediklerim de yalan yanlış yok...hepsi ispatlı, direk kullanıcıların yaşadığı sorunlar..deyin ki dediklerin yanlış doğrusu budur..hakaret etmenin farklı tarafa çekmenin anlamı yok.babasının markası olmayabilir ama nickine chevy ekleyecek kadar fanatikler ve kusurları söylenildiiği zaman çılgına dönüyorlar..

buraya gelip hakaret eden sensin 2009 da kalos aldıgimda bu nicki almistim o hevesle, kalos uzerinden astralar ne corsalar gecti halen bilincsizce ve suursuzca yaziyosun, suan toyota kullanıyorum yine nickimi degismedimi, en azindan senin gibi sahip olmadigim arac hakkinda yorum yapmiyorum.

• quote:

quote:

Aveo ile ilgili testi incelemenizi tavsiye ederim..

http://www.otokare.com/test-surusu/10/Kisa-Inceleme-2012-Chevrolet-Aveo-Hatchback

Sürüş Ve Performans
    Chevrolet Aveo iki farklı motor seçeneğine sahip: 1.2 benzinli ve 1.3 dizel. Her iki model de yalnızca manuel şanzımanla beraber satılıyor. İlki 86ps, ikincisi 75ps gücünde olan aracın her iki motoru da ne yazık ki pek de güçlü sayılmaz. Sürüş dinamikleri yetersiz, genellikle hissiz ve hantal. Aydınlatma kontrolleri ve kolay vites değişimleri şehirde gezinmeyi kolaylaştırıyor, fakat sürüşün yeterince tepki vermemesi ve kötü gövde kontrolü aracı sınıf liderlerinden uzaklaştırıyor. Ayrıca dizel motorunun da gürültülü olduğunu belirtmekte fayda v
    ar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurts -- 13 Eylül 2012; 22:28:10 >

• quote:

quote:

quote:

Aveo ile ilgili testi incelemenizi tavsiye ederim..

http://www.otokare.com/test-surusu/10/Kisa-Inceleme-2012-Chevrolet-Aveo-Hatchback

Sürüş Ve Performans
    Chevrolet Aveo iki farklı motor seçeneğine sahip: 1.2 benzinli ve 1.3 dizel. Her iki model de yalnızca manuel şanzımanla beraber satılıyor. İlki 86ps, ikincisi 75ps gücünde olan aracın her iki motoru da ne yazık ki pek de güçlü sayılmaz. Sürüş dinamikleri yetersiz, genellikle hissiz ve hantal. Aydınlatma kontrolleri ve kolay vites değişimleri şehirde gezinmeyi kolaylaştırıyor, fakat sürüşün yeterince tepki vermemesi ve kötü gövde kontrolü aracı sınıf liderlerinden uzaklaştırıyor. Ayrıca dizel motorunun da gürültülü olduğunu belirtmekte fayda v
    ar.

Daha motor seçeneklerini bile bilmeyen kim olduğu belli olmayan birinin yorumunu nerden arayıp buldunuz merak ediyorum. 1.2 86 PS (corsa ile aynı motor), 1.4 100 PS (corsa ile aynı motor), 1.3 75 cdti (corsa, punto, linea, vista, fiorino vs. vs ile aynı), 1.3 95 PS cdti (corsa, astra, linea vs. ile aynı) motorlara sahip. Ayrıca 1.2 olanda direksiyon sistemi farklıdır ve en fazla hakimiyet ve haz veren sistem bu versiyondadır. Tüm dizeller en boşunda bile stop&starta sahiptir. Kısa inceleme diye yabancı bir sisteden kopyalamış özellikleri. Zira yakıt tüketimlerini bile mil başına galon cinsinden vermiş. Aracın en küçük motorunda (1.2 olanı kastediyor) 130g/km karbonmonoksit emilim değerine sahipmiş. Yeni bir şey öğrenmiş olduk: Google çeviri ile oturduğu yerden ineceleme böyle olur işte. Emisyon değeri çevreye salınan karbondioksiti ifade eder ve 129g/km'dir. Ayrıca çocuk güvenliğinde sınıf ortalamasının üzerinde değil, rekor kırarak dünyadaki en iyi sonucu almıştır. Aracı görmeden, binmeden yapılmış inceleme ancak bu kadar olur. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Aramaya devam edin. Belki büyük bir zaaf bulursunuz. Ancak çamur atacağım diye kendinizi küçük düşürmeye başladınız. Artık inandırıcılığınızı kaybettiniz ve amacınızı iyice belli ettiniz malesef. Paylaştığınız şeyleri önce bir kendiniz okuyun derim. İyi forumlar.

• hayırlı olsun güzel bir araba. aynı arabanın 1.2 benzinli olanını 10 gün önce eniştem aldı şimdilik çok memnun fiyat olarakta kasko dahil 30.750 +500 e aldık yalnız pazarlık yapıldı baya:)
  • teşekkür ederim, eniştenizin aracıda hayırlı olsun.
  • Merhaba, ben de yeni Aveo 1.3 dizel lt aldım. Eski aracım Honda Jazz idi. Aslında Chevrolet almak hiç aklımdan bile geçmemişti. Opel Meriva'ya bakmak üzere Opel'e gitmek niyetindeyken yol üzerinde belki içeride Opel de vardır diyerek Chevrolet'e girdim. Bakınırken Aveo yu gördüm ve beğendim. Boyum uzun olduğu için benim için oturma pozisyonu pek çok araçta sorun teşkil ediyordu. Hatta Jetta da bile başım tavana değiyordu. Baş mesafesi, oturma pozisyonu bana uygun geldi. Sonra güvenlik ve donanımını inceledim. Benim ihtiyaç duyduğum her türlü özellik vardı. Bir de dizel olduğu için daha da kanım kaynadı. Bazı arkadaşlar burada işi fanatikliğe ya da pazarlamaya getirmiş, her insanın bir araçtan beklentisi farklı olduğu için binlerce model var, insanlar önceliklerini belirler ona göre seçer; o yüzden tekrar edeyim, aracımı değiştirmemde bu aracı şeçmemdeki kriterler: 1- Güvenlik 2- Yakıt 3- Fiyatı 4- Bagaj Hacmi 5- Konfor idi. Jazz ile karşılaştıracak olursam Aveo'nun eksileri:
    - İçi dar
    - Ön plastik kalitesi kötü
    - Motor sesi çok fazla (ancak dizel ile benzinliyi karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum)
    - Müzik sistemi kötü
    - Ön camda otomatik açma kapatma yok
    - Bardaklıkların yeri çok kötü
    - Kapıları sert kapanıyor
    - Arka koltukların katlanması daha zor ve ön gidemiyor
    - Ön koltukların yanlarında koltuğu öne arkaya hareket ettirecek bir kol yok
    - Göstergeler
    - Eşya saklama gözlerinin azlığı
    - Otomatik klima

Artılarına gelince:
    - Güvenlik donanımları
    - Bagaj
    - Yol tutuş
    - Hız sabitleyici
    - Bluetooth
    - Stop & Start
    - Fiyatı

Bu arada Aveo 5 sene sonra ne olur dağılır mı bilemem. Servisi de tabi ki Honda ile karşılaştırılamaz. Ancak yine de 2012 yılında Abs yi opsiyon olarak veren, esp si bile olmayan Manza ve gene esp siz ve opsiyonlu hava yastığı olan bir Vista ile karşılaştırma yapan insanların da bulunduğu bir ortamda fanatizmden uzak sadece kendi fikirlerimi yazmak istedim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theory33 -- 9 Ekim 2012; 9:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokseledu

Merhaba, ben de yeni Aveo 1.3 dizel lt aldım. Eski aracım Honda Jazz idi. Aslında Chevrolet almak hiç aklımdan bile geçmemişti. Opel Meriva'ya bakmak üzere Opel'e gitmek niyetindeyken yol üzerinde belki içeride Opel de vardır diyerek Chevrolet'e girdim. Bakınırken Aveo yu gördüm ve beğendim. Boyum uzun olduğu için benim için oturma pozisyonu pek çok araçta sorun teşkil ediyordu. Hatta Jetta da bile başım tavana değiyordu. Baş mesafesi, oturma pozisyonu bana uygun geldi. Sonra güvenlik ve donanımını inceledim. Benim ihtiyaç duyduğum her türlü özellik vardı. Bir de dizel olduğu için daha da kanım kaynadı. Bazı arkadaşlar burada işi fanatikliğe ya da pazarlamaya getirmiş, her insanın bir araçtan beklentisi farklı olduğu için binlerce model var, insanlar önceliklerini belirler ona göre seçer; o yüzden tekrar edeyim, aracımı değiştirmemde bu aracı şeçmemdeki kriterler: 1- Güvenlik 2- Yakıt 3- Fiyatı 4- Bagaj Hacmi 5- Konfor idi. Jazz ile karşılaştıracak olursam Aveo'nun eksileri:
    - İçi dar
    - Ön plastik kalitesi kötü
    - Motor sesi çok fazla (ancak dizel ile benzinliyi karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum)
    - Müzik sistemi kötü
    - Ön camda otomatik açma kapatma yok
    - Bardaklıkların yeri çok kötü
    - Kapıları sert kapanıyor
    - Arka koltukların katlanması daha zor ve ön gidemiyor
    - Ön koltukların yanlarında koltuğu öne arkaya hareket ettirecek bir kol yok
    - Göstergeler
    - Eşya saklama gözlerinin azlığı
    - Otomatik klima

Artılarına gelince:
    - Güvenlik donanımları
    - Bagaj
    - Yol tutuş
    - Hız sabitleyici
    - Bluetooth
    - Stop & Start
    - Fiyatı

Bu arada Aveo 5 sene sonra ne olur dağılır mı bilemem. Servisi de tabi ki Honda ile karşılaştırılamaz. Ancak yine de 2012 yılında Abs yi opsiyon olarak veren, esp si bile olmayan Manza ve gene esp siz ve opsiyonlu hava yastığı olan bir Vista ile karşılaştırma yapan insanların da bulunduğu bir ortamda fanatizmden uzak sadece kendi fikirlerimi yazmak istedim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.