Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sedan 1.3 75HP Dizel LT aldım. 36.900TL. park sensoru + karter koruma + kauçuk paspas hediye aldım.
    araç henüz 200 kmde ve 7.9LT ortalama gösteriyor. benzer araç kullanan arkadaşlar bu yakıtın normale dönme süresi hakkında bilgi verebilir mi?
  • şehir içi kullanımına göre değişir... bende 1.3 ltz var.. 6.0 civarı gösteriyor..
    ilk etapta devirli kullanmakta da yarar vardır diye düşünüyorum... her ne kadar servis tarafından motoru açılmış dense de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

selam arkadaşlar,
    Sedan 1.3 75HP Dizel LT aldım. 36.900TL. park sensoru + karter koruma + kauçuk paspas hediye aldım.
    araç henüz 200 kmde ve 7.9LT ortalama gösteriyor. benzer araç kullanan arkadaşlar bu yakıtın normale dönme süresi hakkında bilgi verebilir mi?

en az 2-3 bin km tam oturması için 5 bini geçmesi gerekli
  • Sayın "engin_er_26 " Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theory33 -- 10 Ekim 2012; 14:27:04 >
  • 2. Aveomu aldım. Geşen yıl eylülde Kesbi'den hemen sonra 1.2 LS almıştım. Ev alırken satmak durumunda kaldım. Bu sene durumumu düzeltir düzeltmez 0 araç piyasasına göz atıp 1.3 LT Dizel aldım. Saçma yorumlara gerek yok Fiestaya 1.4 tdci 42.000 TL istediler. Utanmadılar bile. Aracımdan cok memnunum.

Beyaz olan benim diğeri de forumdan bir arkadaşımın.

• quote:

Orijinalden alıntı: stallem

2. Aveomu aldım. Geşen yıl eylülde Kesbi'den hemen sonra 1.2 LS almıştım. Ev alırken satmak durumunda kaldım. Bu sene durumumu düzeltir düzeltmez 0 araç piyasasına göz atıp 1.3 LT Dizel aldım. Saçma yorumlara gerek yok Fiestaya 1.4 tdci 42.000 TL istediler. Utanmadılar bile. Aracımdan cok memnunum.

Beyaz olan benim diğeri de forumdan bir arkadaşımın.

aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • Marmaris te tatildeydim bu yaz baya satmis orda sanirim heryerde yeni aveo vardi:) gerci suan istanbuldada cok yeni aveo var satislari iyi demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bulgurluda oturuyorum ve bizim mahallede benimkinden hariç 2 tane görüyorum hemen her gün. Bence piyasada iyi bir yer edinecek. Tabi ki bir accent, linea ya da clio olmasını beklemiyorum.
  • Ayda 500 küsür sedan, 250 civarı HB satılıyor Türkiye genelinde. Yani oldukça düşük diyebiliriz. İnsanlar hem tanımıyorlar hem çekiniyorlar nedense.
  • Sırf bizim mahallede, 3 sedan bir hb yeni aveo var. Yaygunlaşmaya başladı. İnsanların önyargısı yıkılamıyor. Takıntılı milletiz vesselam. Araba alman olur der başka bişey demez. Rennoo iyi araba der başka bişey demez. Benim arabaya iş yerindeki bir abim 60 yaşında tık tık diye vurdu zayıf bu araba dedi. Start stobu denedi, stop ediyor bu dedi. He baba he dedim geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stallem
    Benim arabaya iş yerindeki bir abim 60 yaşında tık tık diye vurdu zayıf bu araba dedi. Start stobu denedi, stop ediyor bu dedi. He baba he dedim geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ayda 500 küsür sedan, 250 civarı HB satılıyor Türkiye genelinde. Yani oldukça düşük diyebiliriz. İnsanlar hem tanımıyorlar hem çekiniyorlar nedense.

zamanla artacak bir çok kimse yaş itibari ile bilmezle zamanın ticari taksileri hep chevrolet markaydı yayla gibi arabalardı zamanla kuş serileri ve reno yaygınlaşınca onlar unutuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Evet Serkan, ama ben dizelin zararını gördüm, dizel az yakar dediler ama az yakmıyor be yaw :) 20 günde 350 TL yakıta para verdim yinede yetmedi bugün yarın 50 tl daha alacam. lpg.li benzinli araçta bile bu kadar sürede bu kadar çok para vermemiştim.

Aracın km arttıkça sen araca alıştıkça yavaş yavaş düşer abi yakıtı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Evet Serkan, ama ben dizelin zararını gördüm, dizel az yakar dediler ama az yakmıyor be yaw :) 20 günde 350 TL yakıta para verdim yinede yetmedi bugün yarın 50 tl daha alacam. lpg.li benzinli araçta bile bu kadar sürede bu kadar çok para vermemiştim.

Serkan, Hüseyin ağabey ironi yapıyor.
    Hani dizel aracım çok yakıyor anlamında değil de; dizel az yakar mantığıyla çok biniliyor, bu da haliyle fazla masrafa yol açıyor demek istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 12 Ekim 2012; 16:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

Serkan, Hüseyin ağabey ironi yapıyor.
    Hani dizel aracım çok yakıyor anlamında değil de; dizel az yakar mantığıyla çok biniliyor, bu da haliyle fazla masrafa yol açıyor demek istemiş.

aynen öyle Necati hocam

quote:

quote:

evet Serkan km yükseldikçe yakıt düşüyor mesela bugün 120 km yol yaptım köye gidip geldim yakıt ortalamam (yol bilgisayarına göre) 4,5/100 oldu ilk aldığımda 6 litrelerde geziyordu.

• Aracı yün yıkamada pak yerinin sahibi (sevdiğim bir abim) baktı sağına solun kaportayı tılkadı dinle dedi sonra orda bi vw vardı gel bide buna tkıla dedi yani aslında hakikaten aveo tong tong diye boş bi ses çıkartıyor ama vw (poloydu sanırım ) ciddi tok ses veriyor , 5 para vermem dedi bu senin araca ..Tabi bu durumda diyecek birşey yok aslında ben çok hassas değilimde bi önceki aveo yu değiştirme sebebim öncelikle yol+ kasa güvenliği ve güvenlik donanımlarıdır.Bı tarz durumlar moralimi bozabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallord

Aracı yün yıkamada pak yerinin sahibi (sevdiğim bir abim) baktı sağına solun kaportayı tılkadı dinle dedi sonra orda bi vw vardı gel bide buna tkıla dedi yani aslında hakikaten aveo tong tong diye boş bi ses çıkartıyor ama vw (poloydu sanırım ) ciddi tok ses veriyor , 5 para vermem dedi bu senin araca ..Tabi bu durumda diyecek birşey yok aslında ben çok hassas değilimde bi önceki aveo yu değiştirme sebebim öncelikle yol+ kasa güvenliği ve güvenlik donanımlarıdır.Bı tarz durumlar moralimi bozabiliyor.

ww nin kapı saclarının içerisinde köpük basılmış hani şu inşaatçıların kullandığı tarzdan bir şey tüp halinde alıyorsun sıktığın zaman üreme yapıp şişiyor ya ğoliüretan köpük o bakımdan tok ses çıkartıyor sen boş ver her laf söyleyene aldanma ben ne arabalar aldım sattım "kedi ciğere uzanamadığı zaman mundar dermiş"

• quote:

Orijinalden alıntı: fastfoodball

İstanbul bulgurluda oturuyorum ve bizim mahallede benimkinden hariç 2 tane görüyorum hemen her gün. Bence piyasada iyi bir yer edinecek. Tabi ki bir accent, linea ya da clio olmasını beklemiyorum.

Beyaz sedan benim:)Bende bulgurluda oturuyorum.
  • quote:

quote:

Aracı yün yıkamada pak yerinin sahibi (sevdiğim bir abim) baktı sağına solun kaportayı tılkadı dinle dedi sonra orda bi vw vardı gel bide buna tkıla dedi yani aslında hakikaten aveo tong tong diye boş bi ses çıkartıyor ama vw (poloydu sanırım ) ciddi tok ses veriyor , 5 para vermem dedi bu senin araca ..Tabi bu durumda diyecek birşey yok aslında ben çok hassas değilimde bi önceki aveo yu değiştirme sebebim öncelikle yol+ kasa güvenliği ve güvenlik donanımlarıdır.Bı tarz durumlar moralimi bozabiliyor.

ww nin kapı saclarının içerisinde köpük basılmış hani şu inşaatçıların kullandığı tarzdan bir şey tüp halinde alıyorsun sıktığın zaman üreme yapıp şişiyor ya ğoliüretan köpük o bakımdan tok ses çıkartıyor sen boş ver her laf söyleyene aldanma ben ne arabalar aldım sattım "kedi ciğere uzanamadığı zaman mundar dermiş"

Bende bahsettim bu geri kafalı güvenlik testinden. Parmağınla arabanın sağlamlığını anlıyorsan neden insanlar milyon dolar harcayıp güvenlik testi yapıyor. İş yerindeki abi, yıkamacı gitsin arabaya bi kafa atsın anlasınlar. Kafalarındaki şişe göre yıldız versinler. 76 chevy o zaman vw'nin içinden geçer. Malzeme ağırlığı ile güvenliğin ne ilgisi var. Yeni nesil araçların amacı, kaporta hasarı değildir, içersindeki insanların güvenle kazadan çıkmasıdır. Ceviz kabuğu gibi kokpitin içini korurlar.

• quote:

Aracı yün yıkamada pak yerinin sahibi (sevdiğim bir abim) baktı sağına solun kaportayı tılkadı dinle dedi sonra orda bi vw vardı gel bide buna tkıla dedi yani aslında hakikaten aveo tong tong diye boş bi ses çıkartıyor ama vw (poloydu sanırım ) ciddi tok ses veriyor , 5 para vermem dedi bu senin araca ...

Kusura bakmayın da arabadan 5 kuruş anlamıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.