Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam filmi olan arac iceri girince soldaki arac olsa gerek :-) bende o oraci gorunce onu almak istedim .benim arac 37500 e geldi camlara filmde yaptirdim.ama teslimati hala yapmadilar.ocak biri bulur insallah :-) bende vergiden yirtmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Cam filmi olan arac iceri girince soldaki arac olsa gerek :-) bende o oraci gorunce onu almak istedim .benim arac 37500 e geldi camlara filmde yaptirdim.ama teslimati hala yapmadilar.ocak biri bulur insallah :-) bende vergiden yirtmak istiyorum

Odak'a yönlendirdiğiniz için öncelikle teşekkürler.Evden çıkarken gerçek'ten aradılar,bu fiyata verirseniz sizden alıyorum diye söyleyince,gelin aynı indirimi bizde yaparız dediler.Biz de bunun üzerine balmumcu gerçek'ten almış olduk aracı.

Bayi ile konuşun aracınızı ocak'ta teslim etsinler.
  • Soyle bir durum.var 1 ocak teslim tarihi derlerse trafik islemlerini 28 29 da hallediyorlar demek oluyor.trafik sigirtasi 2013 u size odete bilirler.simdiden hayirli olsun kazasiz belasin binin :-)

• quote:

Cam filmi olan arac iceri girince soldaki arac olsa gerek :-) bende o oraci gorunce onu almak istedim .benim arac 37500 e geldi camlara filmde yaptirdim.ama teslimati hala yapmadilar.ocak biri bulur insallah :-) bende vergiden yirtmak istiyorum

cama filmi kaça yaptırdın cevabını acele bekliyorum. Bir de trafik artık ön cam dışında izin veriyor mu(bir ara yasa değişiyor demişlerdi de )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizonur -- 24 Aralık 2012; 19:57:29 >
  • 300 lira. sıkıntı yok cok koyu degil.az kusurlu olarak geciyormus

• quote:

300 lira. sıkıntı yok cok koyu degil.az kusurlu olarak geciyormus

teşekkürler antalya da güneş sabah saatlerinde özellikle gözü alıyor. Çıkartmak zorunda kalıyorsun trafik polisi filmi çiziyor demişlerdi de .
  • quote:

Soyle bir durum.var 1 ocak teslim tarihi derlerse trafik islemlerini 28 29 da hallediyorlar demek oluyor.trafik sigirtasi 2013 u size odete bilirler.simdiden hayirli olsun kazasiz belasin binin :-)

Teslim tarihi 1 ocak değil.Ama yine de ben sorayım trafik sigortası ne zaman başlayacak diye,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

quote:

Soyle bir durum.var 1 ocak teslim tarihi derlerse trafik islemlerini 28 29 da hallediyorlar demek oluyor.trafik sigirtasi 2013 u size odete bilirler.simdiden hayirli olsun kazasiz belasin binin :-)

Teslim tarihi 1 ocak değil.Ama yine de ben sorayım trafik sigortası ne zaman başlayacak diye,teşekkürler.

ocakta her 2 sigortayıda odersin onceki 6 aylık vede 2013 olmak üzere 2 adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

quote:

sigorta yıllık yapılır, örneğin 28 aralıkta yapılan sigorta bir diğer yılın 28 aralığına kadar geçerlidir, yeni yılda tekrar sigorta primi ödenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Son zamanlarda dizel Sedan 1.3 ls için fiyat alan oldumu.

ben anlaşma yaptım. kasko hariç toplam 34.700 TL.

• yeni yıl da zamlı vergiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Şaka biyana güle güle bin abi allah kaza bela vermesin...
    Kaşıntı bizede sıçramasında...

Serkan, kaşıntı var mı kaşıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Şimdilik yok abi
  • quote:

quote:

quote:

Şimdilik yok abi

Aman olmasin hapla ilacla gecmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdilik yok abi

Olmaz olmaz i20 ile mutluyum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdilik yok abi

Olmaz olmaz i20 ile mutluyum ben

bencede mutlu olmalısın, ben de erabamla mutluydum hatta ondn önceki samaramla da mutluydum ama bizim muzo duramadı kaşındı

• Ben de bugün kısa da olsa 1.3 dizel LT'yi test ettim. Araç düşündüğümden çok daha albenili ve konforlu. İçi çok rahat, kullanımı da öyle. Özellikle benim getz'den sonra uçağa binmişim gibi geldi bana. Üstelik beygiri ve torku çok daha düşük olmasına rağmen gidişi de hiç fena değilmiş doğrusu. Eşim bile sedan arabaya hiç sıcak bakmamasına rağmen arabayı yakından görüp içine binince beğendi. Sandero Stepway düşünüyoduk ama donanımlarına, malzeme kalitesine filan bakınca az buçuk daha verip Chevrolet Aveo 1.3 LT mi almalıyız acaba demeye başaldık bile, derdimiz büyük bagaj da oduğundan Aveodaki 502 litrelik bagaj bana tekne gibi geldi.
    Artık kafamızda Aveo da var hatta benim için donanımı, lüks görünümü ve düşük vergisi ile şu an ilk sıraya oturmuş durumda. Önümüzdeki 6 ay içinde almayı planlıyoruz, umarım fiyatta çok artış olmaz da biz de Bir Chevy sahibi oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitewrite

Ben de bugün kısa da olsa 1.3 dizel LT'yi test ettim. Araç düşündüğümden çok daha albenili ve konforlu. İçi çok rahat, kullanımı da öyle. Özellikle benim getz'den sonra uçağa binmişim gibi geldi bana. Üstelik beygiri ve torku çok daha düşük olmasına rağmen gidişi de hiç fena değilmiş doğrusu. Eşim bile sedan arabaya hiç sıcak bakmamasına rağmen arabayı yakından görüp içine binince beğendi. Sandero Stepway düşünüyoduk ama donanımlarına, malzeme kalitesine filan bakınca az buçuk daha verip Chevrolet Aveo 1.3 LT mi almalıyız acaba demeye başaldık bile, derdimiz büyük bagaj da oduğundan Aveodaki 502 litrelik bagaj bana tekne gibi geldi.
    Artık kafamızda Aveo da var hatta benim için donanımı, lüks görünümü ve düşük vergisi ile şu an ilk sıraya oturmuş durumda. Önümüzdeki 6 ay içinde almayı planlıyoruz, umarım fiyatta çok artış olmaz da biz de Bir Chevy sahibi oluruz.

onların dışında 1,3 motorun vergi avantajıda var unutmayın., şimdiden hayırlı olsun derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitewrite

Ben de bugün kısa da olsa 1.3 dizel LT'yi test ettim. Araç düşündüğümden çok daha albenili ve konforlu. İçi çok rahat, kullanımı da öyle. Özellikle benim getz'den sonra uçağa binmişim gibi geldi bana. Üstelik beygiri ve torku çok daha düşük olmasına rağmen gidişi de hiç fena değilmiş doğrusu. Eşim bile sedan arabaya hiç sıcak bakmamasına rağmen arabayı yakından görüp içine binince beğendi. Sandero Stepway düşünüyoduk ama donanımlarına, malzeme kalitesine filan bakınca az buçuk daha verip Chevrolet Aveo 1.3 LT mi almalıyız acaba demeye başaldık bile, derdimiz büyük bagaj da oduğundan Aveodaki 502 litrelik bagaj bana tekne gibi geldi.

onların dışında 1,3 motorun vergi avantajıda var unutmayın., şimdiden hayırlı olsun derim.

Evet ondan da bahsettim zaten. Benim 4.yılna giren 1.5 aracım halen 620tl vergi ödüyor, oysa sıfır 1.3 Aveo 517 lira vergi veriyor yani aldığımız anda kara geçiyor gibi oluyoruz aslında. Üstelik çok komik benim aracım gibi4.yılına girince vergisi oluyor 361 lira, müthiş. Eskiden 1.4 altı araba alınmaz filan diye düşünürdüm ama vergi kazıklarını kasko v.b. kazıkları yedikçe şimdi gayet de güzel alınır diyorum ki kullanımımızın çoğu şehir içi oluyor bu durumda motorun ve beygir gücünün küçülmesi bana göre çok da dezavantaj değil, yakında bebek de geleceği için iç hacim ve o dev bagaj bizim için çok faydalı olacak gibi. Eşim hala sedan araba konusunda azcık su yapsa da, yavaş yavaş onu da ikna edeceğim zira getz'in bagaja puseti koyduğumuz anda başka yer yok gibi bişey.

Yalnız bazı sorularım da yok değil, özellikle chevroletclub sitesinde z-rot sorunundan bahsedilmiş, bu 2013lerde de devam ediyor mu, garantiden değiştiğini filan söylemişler ama merak ettim nedir?
    Bir diğer sorum, bagaj dolu ve araçta 4 kişi varken 75 hp olan 1.3 aveonun çekişi nasıl, yokuştan bahsetmiyorum zira yokuşta 1.5 aracımda bayılma eğilimli. Düz yolda gidişi ne durumda onu meraktayım benim aracım 88hp ve uzun yolda filan 4 kişi ile gayet iyi gidiyor haliyle ondan merak ettim. Benim dün bindiğim 75 hp LT araçta 3 kişi idik ve fena gitmiyordu ama tabi 4 ya da 5 kişi ve de bagaj dolu iken çok fark edecek mi merak ettim doğrusu. Gerçi biz arabaya genellikle 2 yetişkin bir bebek ya da 3 yetişkin olarak bineceğiz sanırım çok sıkıntı yaşanmaz bu konuda, en azından kısa süreli de olsa dün bindiğim araçta çekiş fena gelmedi bana. Kullanıcılar ne der?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewrite -- 29 Mart 2013; 10:03:54 >

• benim aracım 2012 teemuz başı aldım şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım, servisi aradım z rot ile bilgi aldım hepsinde değilmiş bu sorun olursada garantiden değişiyormuş.

eşiniz hiç nazlanmasın bu araca bindikten sonra getz ona at arabası gibi gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.