Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu beyaz renk icin.griyi 37200 den asagi olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakım fiyatları dizelde yüksektir. Era ile kıyaslanmaz. 350-600 arası tutar. Bakım fiyatlarını alamdan sorun. Varsa başka alternatifleriniz onlarınkini de sorun ama artık era gibi ucuz bakımı olan araç pek kalmadı. Belki dacialar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bakım fiyatları dizelde yüksektir. Era ile kıyaslanmaz. 350-600 arası tutar. Bakım fiyatlarını alamdan sorun. Varsa başka alternatifleriniz onlarınkini de sorun ama artık era gibi ucuz bakımı olan araç pek kalmadı. Belki dacialar olabilir.

ben ne kadar sıfır araç almışsam sadece ilk bakımını serviste yaptırırım, ondan sonraki bakımları sanayi çarşısına müracaat, servisin 350-400 tl. dediği işleri 150-200 tl ye yaptırmak varken ne diye gidip kazıklanalım ki.
    dizel araç yakıt tasarrufu açısından her zaman iyidir, az veya çok km de yapsanız dizel aracı tek geçerim, benzinli alıp tüp taktıracaksaız o zamanda petrol istasyonlarında üvey evlat muamelesi görüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bakım fiyatları dizelde yüksektir. Era ile kıyaslanmaz. 350-600 arası tutar. Bakım fiyatlarını alamdan sorun. Varsa başka alternatifleriniz onlarınkini de sorun ama artık era gibi ucuz bakımı olan araç pek kalmadı. Belki dacialar olabilir.

ben ne kadar sıfır araç almışsam sadece ilk bakımını serviste yaptırırım, ondan sonraki bakımları sanayi çarşısına müracaat, servisin 350-400 tl. dediği işleri 150-200 tl ye yaptırmak varken ne diye gidip kazıklanalım ki.
    dizel araç yakıt tasarrufu açısından her zaman iyidir, az veya çok km de yapsanız dizel aracı tek geçerim, benzinli alıp tüp taktıracaksaız o zamanda petrol istasyonlarında üvey evlat muamelesi görüyorsunuz.

Siz öyle düşünebiirsiniz ama garantinin devamı için mecbursunuz. Turbo yaksa, şanzımanı kitlese, motor yatak sarsa vs. o 100 lira sizi kurtarmaz. O zaman niye sıfır araç alalımki? Ben sıfır aldımki 3 yıl kafam rahat olsun. Kaskom da var. Aracın taksitlerinden başka cebimden başka bir ödeme çıkmayacak. Sırf bu yüzden de LPG takmıyorum. 2 yıl sonra belki düşünürüm. Yani servis ücretleri de bir kriterdir. Yakın bir arakadaşımın babası caddynin turbosunu yaktı ve yağını özel serviste değiştiği için garanti kapsamına almadılar. Haklılar da. Hyundai niye 5 yıl garanti veriyor sanki. Babasının hayrına değil ya. 5 yıl servis para kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Aralık 2012; 15:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Lt sini bulamaz ls dir o...adamlardan 36500 son fiyat aldim butun bayilere baktim...bazilari ls ile lt karistiriyorlar galiba

ankarada son LT sedan dizeli ben almıştım tabi beyaz renk olan son dizeli, üretim yılı şaside D yani 2012 son 4 ayı 2013 model diye geçiyor chevrolet linklerinde:) başka renklerde satışta vardı son beyaz bana nasip oldu:)
  • Araba yok muhhabbeti yapiyorlar hep :-) fabrikadan bir haftada getiriyorlar saticilara guvenim pek kalmadi

• siyah sedan ltz 4000 küsür indirim yaptı 40000 :) ilk arabam hediye alamadım my link ellerinde yoktu aslında karter koruma istedim ama yapacaklar mı bilmiyorum lt yi 36000 e bırakıyordu bu arada aklıma takıldı arabadaki 75 beygir ve 95 beygir olayı sadece program mı motorları aynı dedi de yarın bir gün bir programla 75 beygirleri 95 e çıkarabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Lt sini bulamaz ls dir o...adamlardan 36500 son fiyat aldim butun bayilere baktim...bazilari ls ile lt karistiriyorlar galiba

Araç lt, ls falan değil tabii plaka masrafı dahil değil buna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 23 Aralık 2012; 0:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfoodball

quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

bir arkadaşım bu arabanın sıfır 1.3 lt dizel sedan beyaz rengini 35 buldu nasıl sizce

bence hiç kaçırmadan alsın. çok iyi fiyat

alacak zaten kaporayı gönderdi haftaya teslim alacak. Bu karter koruma hediye muahbbeti ne, karter koruma yokmu açaçta
  • Gerçek lt dizel beyaz renk 36.500tl son fiyat dedi.Arkas'a da sordum,ls beyaz 34.650,lt 16 inç beyaz 36.900 tl son fiyat dediler.

Peki bugün öğlen odak topkapıyı'da arayıp fiyat alayım.Hedefim,bayilerin kent grisi dediği füme rengi 36.500 tl'ye bulmak.Hediye vereceklerini söyledikleri park sensörünü bile vermeseler olur.O kadar yani bu rengine takmış durumdayım açıkçası.
  • O fiyata bulursan gercekten cok iyi...yılsonu insallah bulursun.benim arabada metalik gümüş gri...gri cok yakisiyor :-)

• lt için 36000 dediler en son arka park sensörü hediye idi gri renk sedan dı ben ltz için kaporayı verdim mylink yok yarın parayı yatırabilirsem çarşamba günü filan alırsın dediler
  • bu arada siyah çok güzel ne de olsa ilk arabam arkadaşlar kasko ne kadar tutuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrn

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Son zamanlarda dizel Sedan 1.3 ls için fiyat alan oldumu.

Selam
    1 hafta içinde fiyatlar aldım.
    Aldığım fiyatlar şöyle;
    G.Antep Teymur, 1.3 LS Sedan 36.000 tl,metalik renk
    Adana Onatça, 1.3 LS Sedan 35.800,beyaz renk
    Adana Arpel, 1.3 LS Sedan beyaz 35.000
    K.Maraş Sarpel, 1.3 Sedan Beyaz 35.500
    Mersin Gedizler 1.3 LS Sedan 36.000 metalik gri

Cevabınız için teşekkür. Ederim ben geçtiğimiz aralıkta kardeşime aldım Aveo 1.3 ls Sedan beyaz renk anahtar teslim 33.300 verdim. Hatta inceleme konumda vardı. Aveo dizeli ilk alanlardanim hatta arkadaşlara arabanın dizel olduğunu söylediğim de çok sasirdilar. Arada bende kullanıyorum araç 20 bine geldi neredeyse. çok memnunuz arabadan. Fiyat çok yukselmemis alınabilecek En iyi dizellerden hala.

• Bu arada aveoma özel olarak koltuk kılıfı diktirdim ankarada süper oldu mükemmel işcilik çıkardı arkadaş kendisine teşekkür ederim ..

resimleri ekleyecem koltuk kılıfının
  • Bugün odak'tan lt beyaz 36.200tl fiyat aldım.ALLAH izin verirse sabahtan topkapı'ya yollanıp aracı almış oluruz.Kent gri füme renk'ten çok istediğim halde pes ettim.Fiyatını da iyi bulduğum için beyaz'a karar verdim.35.300tl ls kent gri için fiyat aldığım düşünülürse, bu fiyat donanımın ls'ye göre dolu olmasından sebep bana iyi geldi.

Şimdi asıl konu bayiden hediye olarak ne koparmalıyım.Kesin iyi indirim yaptık,yıl sonu indirimi v.s bir şey veremeyiz durumu çıkaracaklardır.Ne alabilirim?Arka park sensörü,ücretsiz ilk bakım gibi.Makul olabilecek ne isteyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 24 Aralık 2012; 0:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Bugün odak'tan lt beyaz 36.200tl fiyat aldım.ALLAH izin verirse sabahtan topkapı'ya yollanıp aracı almış oluruz.Kent gri füme renk'ten çok istediğim halde pes ettim.Fiyatını da iyi bulduğum için beyaz'a karar verdim.35.300tl ls kent gri için fiyat aldığım düşünülürse, bu fiyat donanımın ls'ye göre dolu olmasından sebep bana iyi geldi.

Şimdi asıl konu bayiden hediye olarak ne koparmalıyım.Kesin iyi indirim yaptık,yıl sonu indirimi v.s bir şey veremeyiz durumu çıkaracaklardır.Ne alabilirim?Arka park sensörü,ücretsiz ilk bakım gibi.Makul olabilecek ne isteyebilirim.

aracınız hayırlı uğurlu olsuz, Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Bugün odak'tan lt beyaz 36.200tl fiyat aldım.ALLAH izin verirse sabahtan topkapı'ya yollanıp aracı almış oluruz.Kent gri füme renk'ten çok istediğim halde pes ettim.Fiyatını da iyi bulduğum için beyaz'a karar verdim.35.300tl ls kent gri için fiyat aldığım düşünülürse, bu fiyat donanımın ls'ye göre dolu olmasından sebep bana iyi geldi.

aracınız hayırlı uğurlu olsuz, Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim sağolun.ALLAH cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip eder İnşallah.

• quote:

Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Arka park sensörü veya kauçuk paspas veya motor koruma veya cam filmi koparmaya çalışın.

Trafik seti, ilk yardım seti, yangın tüpünü haediye diye yutturmaya çalışırlar kanmayın. Bunları vermek zorundalar.

İlk bakım (5 000 km) aslında bakım değil kontrol. Bu ücretsizdir. Zaten bişey yaptıkları yok. Ama sizin dediğiniz gerçek 15 000 bakımı ise hediye vereceklerini sanmıyorum. Özellikle Odak' ın vereceğini sanmıyorum 1. nedeni yaklaşık 400 TL tutuyor 2. nedeni Odak çatısı aldında satış - sigorta ve servis ayrı ayrı birimler. Araç satışına satış kısmı bakar, bakımı farklı kısım yapar bunlar aynı isim ve aynı çatı altında olmasına rağmen birbirinden farklıdır.

Bende karter istemiştim. Tamam, OK vs dediler almaya gittiğimde GM önermiyor onun yerine motor koruması yaptık dediler. Karter yaparız derlerse sizide yemesinler.

15 000 bakımı Odakta 487 TL ama 450 TL ye kadar iniyorlar
    30 000 bakımı Odakta 620 TL ama 570 TL ye kadar ineriz dedi. (Benim aracım 22000 km' de)

Bakımları üzüyor ama garanti için şart. Ben 15 000' ini Erdemir' e yaptırdım. Ama Odak' ı tek geçerim.

Tekrar hayırlı olsun güzel bir seçim, güzel bir renk.

Tekrar hayırlı olsun. Aramıza yeni arkadaşların katılması çok güzel

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 24 Aralık 2012; 12:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Arka park sensörü veya kauçuk paspas veya motor koruma veya cam filmi koparmaya çalışın.

Trafik seti, ilk yardım seti, yangın tüpünü haediye diye yutturmaya çalışırlar kanmayın. Bunları vermek zorundalar.

İlk bakım (5 000 km) aslında bakım değil kontrol. Bu ücretsizdir. Zaten bişey yaptıkları yok. Ama sizin dediğiniz gerçek 15 000 bakımı ise hediye vereceklerini sanmıyorum. Özellikle Odak' ın vereceğini sanmıyorum 1. nedeni yaklaşık 400 TL tutuyor 2. nedeni Odak çatısı aldında satış - sigorta ve servis ayrı ayrı birimler. Araç satışına satış kısmı bakar, bakımı farklı kısım yapar bunlar aynı isim ve aynı çatı altında olmasına rağmen birbirinden farklıdır.

Bende karter istemiştim. Tamam, OK vs dediler almaya gittiğimde GM önermiyor onun yerine motor koruması yaptık dediler. Karter yaparız derlerse sizide yemesinler.

15 000 bakımı Odakta 487 TL ama 450 TL ye kadar iniyorlar
    30 000 bakımı Odakta 620 TL ama 570 TL ye kadar ineriz dedi. (Benim aracım 22000 km' de)

Bakımları üzüyor ama garanti için şart. Ben 15 000' ini Erdemir' e yaptırdım. Ama Odak' ı tek geçerim.

Tekrar hayırlı olsun güzel bir seçim, güzel bir renk.

Tekrar hayırlı olsun. Aramıza yeni arkadaşların katılması çok güzel

Saygılar

Teşekkür ederim sağolun.Beyaz renk derken gözümü karartıp,bu aracı bir kere alıyorum senelerce kullanacağım diyerekten,saten gri yani asıl istediğim rengi satın aldım.Satış müdürleri,telefonla bayi üstüne bayi arayarak showromda da görüp bayıldığımız saten gri'yi bize buldu.

Rengin hatırına fazla'dan beyaz renge göre 800tl fazladan ödemiş oldum(37.000tl).Ne yaptım ettim park sensörünüde kopardım,kauçuk paspas için de söz aldım.Arabamızı ocak'ta teslim edecekler,vergisinden dolayı işimize geldi.Bir de araç taze 2012 buçuk gibi bir ibare kullandı satış müdürleri.Bayi broşüründe ki liste fiyatına göre 5.300tl indirim aldık gözüküyor.

Showromda ki ls ve lt farkını görünce iyi ki lt tercih etmişim diyorum.Koltuk döşemeleri bile fark ediyor.Almış olduğum ben füme gri diyorum saten gri denilen rengi görseniz bana göre aracı gerçekten zengin gösteriyor,güzel renk sahiden.Gerçi zevkler renkler değişir.

Kalın sağlıcakla.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.