Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün daha önce bir oto elektirikçiye arka kapılara bağlattığım kolonları söküp, yerine yeni aldığım Hertz component kolonları kolondaki soketten bağlantısını yaparak bağladım. Bir çoğumuz arkaya hoparlör takmak istiyor malum, konu açtım herkese rehber olması açısından bakablirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68968021/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68968021
  • arkadaşlar bu aracın dizel otomatiği yokmu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

maalesef senin yaşın kadar araba kullanmışlığım var. derler adama

o verileri tutturmak gerçekten zordur. siz o verileri hesaplarken yaktığınız yakıtımı baz aldınız yoksa yol bilgisayarınımı baz aldınız. mesela benim araç bazan fabrika verilrinin çok altına düştüğü oluyor, geçenlerde yol bilgisayarı 12 km yolda 5. vites 130 km. hız ile 2,1 LT. gösterdi. yine 40 km.lik bir mesafede yol bilgisayarı 3,8 lt. gösterdi. daha sonra 3 km. lik bir mesafede 12,4 litre gösterdi.
    ama ben depoya koyduğum yakıta bakarım onu hesaplarım. yol bilgisayarına hiç bir zaman aldanmam

inanıp inanmamak size kalmış.kimseyi zorla bir şeye inandıramam.Ben uzun yıllar kullandığım aracların tüketimlerini yazdım.
    Ve inanıyorum ki bazı markaların katalog değerleri gerçeklerle örtüşüyor.Artık gerisi size kalmış.
    Depo dolumu ve yol bilgisayarı konusuna gelince Megane'da yb ile gerçek tüketim 0.2 lt/100 km gibi fark ediyordu.Yb eksik gösteriyor.
    Civic'de yb yoktu,yazdıklarım depo dolumu ölçümüdür.
    Fiat Fiorinoda ise yb,depo ölçümü ile hemen hemen aynı sonucu veriyor.
    bilginize
    Ha yaşım kadar araba kullandıysanız 60 yaşın üstündesiniz demekki.
    Sizi kırdıysam kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: brkrn

quote:

maalesef senin yaşın kadar araba kullanmışlığım var. derler adama

o verileri tutturmak gerçekten zordur. siz o verileri hesaplarken yaktığınız yakıtımı baz aldınız yoksa yol bilgisayarınımı baz aldınız. mesela benim araç bazan fabrika verilrinin çok altına düştüğü oluyor, geçenlerde yol bilgisayarı 12 km yolda 5. vites 130 km. hız ile 2,1 LT. gösterdi. yine 40 km.lik bir mesafede yol bilgisayarı 3,8 lt. gösterdi. daha sonra 3 km. lik bir mesafede 12,4 litre gösterdi.
    ama ben depoya koyduğum yakıta bakarım onu hesaplarım. yol bilgisayarına hiç bir zaman aldanmam

inanıp inanmamak size kalmış.kimseyi zorla bir şeye inandıramam.Ben uzun yıllar kullandığım aracların tüketimlerini yazdım.
    Ve inanıyorum ki bazı markaların katalog değerleri gerçeklerle örtüşüyor.Artık gerisi size kalmış.
    Depo dolumu ve yol bilgisayarı konusuna gelince Megane'da yb ile gerçek tüketim 0.2 lt/100 km gibi fark ediyordu.Yb eksik gösteriyor.
    Civic'de yb yoktu,yazdıklarım depo dolumu ölçümüdür.
    Fiat Fiorinoda ise yb,depo ölçümü ile hemen hemen aynı sonucu veriyor.
    bilginize
    Ha yaşım kadar araba kullandıysanız 60 yaşın üstündesiniz demekki.
    Sizi kırdıysam kusura bakmayın

size bir örnek vereyim, dün aracı çalıştırdım ve ısınması için beklerken yol bilgisayarını sıfırladım, bir müddet rolantide çalıştıktan sonra yürüdüm bir kaç dakika sonra yol bilgisayarına baktığımda 18,7 litre gösteriyordu, ve bir ara 20 küsür gösteriyordu, biraz dolaşıp işlerimi hallettim bir ara baktığımda 8 civarı gösterdi, geçen hafta uzun yola giderken sıfırladım, 3,8-4,2 civarı gösterdi, fakat yolun dönüşünde rampa çoktu 5-6 civarı gösterdi. yani kısacası anlatmak istediğim şey katolog değerleri için düz yolda ısıtılmış motorla 90 km sabit hız ile tek sürücü ile yapılan testlerle elde ediliyor.

kırma konusuna gelince kırılacak bir şey yok, burası bir forum ve her şeyi adabınca tartışacağız ki doğruları bulalım ve bilgi edinelim

• evet bu dakikadan sonra bende 99 opel corsa swing 1.2 16 valf aracımı takas edip Aveo Sedan LT dizel sahibi oldum inşallah sizdeki memnuniyeti bende yaşarım aracımla, hepinize saygılar vede kazasız belesız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

evet bu dakikadan sonra bende 99 opel corsa swing 1.2 16 valf aracımı takas edip Aveo Sedan LT dizel sahibi oldum inşallah sizdeki memnuniyeti bende yaşarım aracımla, hepinize saygılar vede kazasız belesız sürüşler

yeni aracınız hayırlı olsun.
    kaça aldığınızı bildirir misiniz?
  • quote:

evet bu dakikadan sonra bende 99 opel corsa swing 1.2 16 valf aracımı takas edip Aveo Sedan LT dizel sahibi oldum inşallah sizdeki memnuniyeti bende yaşarım aracımla, hepinize saygılar vede kazasız belesız sürüşler

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • Arkadaşlar aveo sedan 1.3 95 bg ltz mylink paketli beyaz+boya koruma+ilkyardım yangın tüpü vs. +trafik seti 40.400 anlaştık. Ocakta teslim alacağım aracı. Hayırlısı olur inş. Yanlız fiyat konusu takıldı kafama. En son fiyat daha da indirmediler. Bilen arkadaşlarım Fiyat nasıl sizce?
  • quote:

quote:

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Ammin kardeşim cümlemize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sizle aynı araca sahibiz, bu arada birşey sormak istiyorum kış lastiği alacağım araca hangi ebatlarda almam lazım aracın orjinal lastik boyutu yanılmıyorsam 195/65/15 bu ebata 185/65/15 kulansam sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 16 Aralık 2012; 1:15:23 >

• kış lastiğini lastikçiden almanı tavsiye ederim balansını falan yapıp takıyorlar, onlar lastik ebadı ne ise onu takarlar, o ebadların dışında lastik taktırma zaten lastik ebadları orijinal lastiğin üzerinde yazar, benim jantlar 16" ve lastikler 205/55/16 bazıları ise 15" jantla geliyor onların lastik ebadını bilmiyorum
  • quote:

kış lastiğini lastikçiden almanı tavsiye ederim balansını falan yapıp takıyorlar, onlar lastik ebadı ne ise onu takarlar, o ebadların dışında lastik taktırma zaten lastik ebadları orijinal lastiğin üzerinde yazar, benim jantlar 16" ve lastikler 205/55/16 bazıları ise 15" jantla geliyor onların lastik ebadını bilmiyorum

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

Arkadaşlar aveo sedan 1.3 95 bg ltz mylink paketli beyaz+boya koruma+ilkyardım yangın tüpü vs. +trafik seti 40.400 anlaştık. Ocakta teslim alacağım aracı. Hayırlısı olur inş. Yanlız fiyat konusu takıldı kafama. En son fiyat daha da indirmediler. Bilen arkadaşlarım Fiyat nasıl sizce?

Bence süper fiyat, ben 1 sene önce mylink yokken aynı aracı sunrooflu 40 400 TL' ye almıştım. Ee sonuçta üzerinden 1 sene geçmiş ve sizinki mylink li.

+ ilk yardım seti, trafik seti, yangın tüpünü ekstra diye söylüyorlar ama bunları vermeye zorunlular. Yani aslında ektra değil.

Aslında ekstra olarak sadece boya koruma koparabilmişsiniz. İnşallah ondada sonradan çamura yatmazlar.

Neyse hayırlısı olsun bence kafaya takılacak bir fiyat değil hatta bize göre iyi bile denebilir.

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Ammin kardeşim cümlemize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sizle aynı araca sahibiz, bu arada birşey sormak istiyorum kış lastiği alacağım araca hangi ebatlarda almam lazım aracın orjinal lastik boyutu yanılmıyorsam 195/65/15 bu ebata 185/65/15 kulansam sorun olurmu

Aslında yanak genişliği ve jant çapı aynı, söylediğiniz ebatta sadece iz genişliği daha dar yani aslında araca uyar ama bende orjinal, önerilen ebattan yanayım, hem zaten kış lastiği demişsiniz yani yere tutunmak önemli, lastiği biraz daraltmanın çok da anlamı olmayabilir.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

Arkadaşlar aveo sedan 1.3 95 bg ltz mylink paketli beyaz+boya koruma+ilkyardım yangın tüpü vs. +trafik seti 40.400 anlaştık. Ocakta teslim alacağım aracı. Hayırlısı olur inş. Yanlız fiyat konusu takıldı kafama. En son fiyat daha da indirmediler. Bilen arkadaşlarım Fiyat nasıl sizce?

Bence süper fiyat, ben 1 sene önce mylink yokken aynı aracı sunrooflu 40 400 TL' ye almıştım. Ee sonuçta üzerinden 1 sene geçmiş ve sizinki mylink li.

+ ilk yardım seti, trafik seti, yangın tüpünü ekstra diye söylüyorlar ama bunları vermeye zorunlular. Yani aslında ektra değil.

Aslında ekstra olarak sadece boya koruma koparabilmişsiniz. İnşallah ondada sonradan çamura yatmazlar.

Neyse hayırlısı olsun bence kafaya takılacak bir fiyat değil hatta bize göre iyi bile denebilir.

Saygılar

boya koruma bana da vermişlerdi fakat ben emin değilim ki böyle bir şey yapsınlar yaptırsınlar, aracı güzelce yıkayıp temizliyorlar veriyorlar boya koruma bence hikaye milleti kandırıyorlar. hiç inanasım yok açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

arkadaşlar bu aracın dizel otomatiği yokmu ???

cevap verildimi bilmiyorum ama dizel otomatiği yok

saygılar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında yanak genişliği ve jant çapı aynı, söylediğiniz ebatta sadece iz genişliği daha dar yani aslında araca uyar ama bende orjinal, önerilen ebattan yanayım, hem zaten kış lastiği demişsiniz yani yere tutunmak önemli, lastiği biraz daraltmanın çok da anlamı olmayabilir.

Saygılar

Haklısınız size katılıyorum orjinal ebatı neyse ondan alıp kulanacağım , çok teşekkürler

• quote:

quote:

saygılar

teşekkür ederim yarın bende aveolu olcam inşallah :)
  • quote:

quote:

quote:

saygılar

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

saygılar

hayırlı olsun kardeşim
  • Tesekkur ederim arac haftaya gelcekmis izmir fabrikadan geliyomus hala aveolu olamadim bu arada gumus renk dizel aldim :-) camlara filmde cektirttim demeyim keyfime :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.