Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda dizel Sedan 1.3 ls için fiyat alan oldumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Son zamanlarda dizel Sedan 1.3 ls için fiyat alan oldumu.

Selam
    1 hafta içinde fiyatlar aldım.
    Aldığım fiyatlar şöyle;
    G.Antep Teymur, 1.3 LS Sedan 36.000 tl,metalik renk
    Adana Onatça, 1.3 LS Sedan 35.800,beyaz renk
    Adana Arpel, 1.3 LS Sedan beyaz 35.000
    K.Maraş Sarpel, 1.3 Sedan Beyaz 35.500
    Mersin Gedizler 1.3 LS Sedan 36.000 metalik gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrn

quote:

Selam
    Aldığım fiyatlar şöyle;

37,50 lt dizel adım ls nerdeyse benim fiyata yakın pazarlık edin iyice yada 1-1.5 daha ekleyip lt dizel alın derim donaım daha fazla lt modellerde

• quote:

quote:

Selam
    Aldığım fiyatlar şöyle;

Kendi aracım serviste olduğundan dolayı dün kasko yedek araç gönderdi, o kadar araç içinden gele gele 1.3 LS sedan geldi, hatta rengi bile benimkiyle aynı beyaz Böylelikle LS' yide tecrübe etme fırsatı buldum.

1.3 LTZ kullanan birisi olarak eğer arada sadece 1 500 TL gibi bir bedel varsa LT alın derim.

Bundan önceki aracım Corsa' nın en boşuydu ama sanırım insan konfora çabuk alışıyor, özellikle aynaların elektrik ayarlamalı olmaması ilk günden beni uyuz etti.

Ancak 1.3 LS' de anlamadığım bişey var benim araç 95 beygir olmasına rağmen bu araç daha bir atak geldi, 1. - 2. vites performansı kendi aracımla 3. viteste bayılttığım yokuşta bunla tavşan gibi 3 te çıkmam, bunuyomuyum yoksa teknik bir açıklaması olabilir mi bunun? Bide son olarak kendi aracımla sürekli önünü sürttüğüm otopark çıkşında 1.3 LS sürtünmeden geçiyor. Çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 20 Aralık 2012; 10:36:08 >

• Hayırdır insallah aracı neden servise verdiniz ? Kasko arac servisteyken arac saglamasi guzelmis bilmiyodum hangi kasko bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

quote:

Selam
    Aldığım fiyatlar şöyle;

Kendi aracım serviste olduğundan dolayı dün kasko yedek araç gönderdi, o kadar araç içinden gele gele 1.3 LS sedan geldi, hatta rengi bile benimkiyle aynı beyaz Böylelikle LS' yide tecrübe etme fırsatı buldum.

1.3 LTZ kullanan birisi olarak eğer arada sadece 1 500 TL gibi bir bedel varsa LT alın derim.

Bundan önceki aracım Corsa' nın en boşuydu ama sanırım insan konfora çabuk alışıyor, özellikle aynaların elektrik ayarlamalı olmaması ilk günden beni uyuz etti.

Ancak 1.3 LS' de anlamadığım bişey var benim araç 95 beygir olmasına rağmen bu araç daha bir atak geldi, 1. - 2. vites performansı kendi aracımla 3. viteste bayılttığım yokuşta bunla tavşan gibi 3 te çıkmam, bunuyomuyum yoksa teknik bir açıklaması olabilir mi bunun? Bide son olarak kendi aracımla sürekli önünü sürttüğüm otopark çıkşında 1.3 LS sürtünmeden geçiyor. Çok garip

sizinki 6 vites bu 5 vites sizde tork 6 vitese yayımlışken bunda 5 vitese yayılmış 200 tork var arabada ondan olabilir

40 pejo 208 verelim dediler araba uzay gemisi gibi içi falan insan bakınca tamam diyor motora bakınca 68 torku görünce aman aman kalsın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 20 Aralık 2012; 17:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Hayırdır insallah aracı neden servise verdiniz ? Kasko arac servisteyken arac saglamasi guzelmis bilmiyodum hangi kasko bu ?

Biryerden dönerken maşpiyeli sürtmüştüm, ama biraz derin bir sürtme. Boyayı falan kazımıştı. Kış gelip, araç kar suyu yemeden servise vereyim dedim. Benim kasko AXA ama bildiğim kadarıyla birçok firmanın kaskosu ikame araç veriyor. Beni biraz uğraştırdılar. Sigortayı yaptırdığım acentee yedek araç veririz dedi, sonra AXA aradı maşpiyel sürtmeleri - cam kırılması - ufak tefek çiziklerde, aracın yürüyen aksamına sıkıntı yaratmıyorsa yedek araç veremiyoruz isterseniz acentenizle görüşün dediler. Bende bu madem küçük hasar o zaman niye kaskoyu bozuyorsunuz, eğer kaskoyu bozuyorsanız niye yedek araç vermiyorsunuz dedim. Sağolsun B.Paşa Odak' taki sigortacı kız (Gülay Hanım) biraz uğraştı, diretti. En sonunda dün aracı getirdiler. Normalde 3 gün en fazla 4 gün veriliyormuş benimkisi biraz tartışmalı vs olduğundanmıdır bilmem ama bana 5 gün verdiler. Sağolsunlar

Bunlar müşteri memnuniyetidir. Erdemirdeki servis ve hasar danışma tecrübemden sonra tekrar sılayı rahim yaparak Odak' a döndüm ve ne kadar doğru yaptığımı anladım. Allah utandırmasın.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

quote:

quote:

Selam
    Aldığım fiyatlar şöyle;

sizinki 6 vites bu 5 vites sizde tork 6 vitese yayımlışken bunda 5 vitese yayılmış 200 tork var arabada ondan olabilir

40 pejo 208 verelim dediler araba uzay gemisi gibi içi falan insan bakınca tama diyor motora bakınca 68 torku görünce aman aman kalsın diyor

tork çok önemli gerçekten, bundan önceki aracım da 1.2 motordu ve 85 beygirdi ama düşük tork'dan dolayı ben o beygirleri hiç hissedemiyordum

• özellikle 2. vitesteki ataklık çok hoşuma gidiyor. bastın mı araba birden fırlıyor. ışıklarda yandaki arabayı geçmek ayrı bir zevk
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfoodball

özellikle 2. vitesteki ataklık çok hoşuma gidiyor. bastın mı araba birden fırlıyor. ışıklarda yandaki arabayı geçmek ayrı bir zevk

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

özellikle 2. vitesteki ataklık çok hoşuma gidiyor. bastın mı araba birden fırlıyor. ışıklarda yandaki arabayı geçmek ayrı bir zevk

aynen 1800 d/dak turboyu açıyor ki o zaman bir başka oluyor.

• bir arkadaşım bu arabanın sıfır 1.3 lt dizel sedan beyaz rengini 35 buldu nasıl sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

bir arkadaşım bu arabanın sıfır 1.3 lt dizel sedan beyaz rengini 35 buldu nasıl sizce

güzel fiyat
  • quote:

bir arkadaşım bu arabanın sıfır 1.3 lt dizel sedan beyaz rengini 35 buldu nasıl sizce

bence hiç kaçırmadan alsın. çok iyi fiyat
  • quote:

quote:

bence hiç kaçırmadan alsın. çok iyi fiyat

aynen
  • Lt sini bulamaz ls dir o...adamlardan 36500 son fiyat aldim butun bayilere baktim...bazilari ls ile lt karistiriyorlar galiba

• Hayırlı geceler

Bugün upuzun koşuşturmalar neticesinde,sahibinden'e ilanını verdiğim 2.günü imzamda ki aracımı sattım.Ayrılık hüzünlü geldi.Kara kızıma çok alışmıştım,çok sevmiştim siyah era'mı.Duygusal bir veda oldu bende ki.Satınca şunu anladım ki era'ların piyasası iyiymiş.Araç bende ki gibi orjinal olunca,benzinli de olsa kolayca elden çıkabiliyormuş.

Ne zamandır sınıfında ki diğer araçlarla birlikte uzun uzun kıyasladıktan sonra,güvenlik seviyesinin üst düzey oluşu,alt vergi diliminde olması v.s ön plana çıkan özellikleri olarak sıraladığım nedenlerden dolayı aveo sedan dizel'e karar verdim.

Araştırmalarımda çiftkurtlar chevrolet'de ls donanım saten gri için 35.300tl fiyat aldım.Sizce fiyat nasıl.Saten gri olması şartıyla(bu rengine bayıldım,aracı olduğundan daha albenili gösteriyor diye düşünüyorum.)biraz farkla lt donanım'mı almalıyım.Şöyle ki Allah nasip ederse bu aracı en az 5-6 yıl kullanırım diye düşünüyorum.Çünkü bu bir kere
    alınıyor,geri dönüşü yok.Bugün balmumcu gerçek'tende fiyat alayım diyorum.

Hyundai era'da maksimum ilk bakım 110tl en son bakımına 190tl ödetikten sonra kıyasla bu aracın bakım ücretleri bana çok fazla gelir mi.Bakım aralıkları yanılmıyorsam 15.000 kilometrede birdi galiba.Bakalım hayırlısıyla bugün içinde aracı alırız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 22 Aralık 2012; 1:50:09 >

• Dostum lt al 1000 1500 lira farkla alabilirsin.bende fiyat olarak fazla cikmayim diyerek ls benzinliden lt dizele kadar ciktim.bir kere alcam en az 5 sene binerim sifir araba sonucta diyerek yukseldim.ama fiat performans ve donanim olarak lt gercekten mantikli geldi.yillik bakimlari ne kadar hic bilmiyorum.cok fazla bizi uzecegini sanmiyorum.bende haftaya teslim alcam aracimi.simdiden hayirli olsun kazasiz belasiz binmeyi rabbim nasip etsin...

• Amin Allah hepimize kazasız belasız binmek nasip eder inşallah.Bu istediğim saten gri diye geçen füme renkten lt donanım keşke 36.500 tl'ye bulabilsem.İstanbul'da bu fiyatlara bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa lütfen yönlendirirmisiniz.Para cepte en geç pazartesi gününe kadar alım işlemlerini bitirmiş olmayı düşünüyorum.
  • Dostum odak cevizlibagda.konus mutlaka yilsonu geldi fiyati dibe cektiler...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.