Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frukfruk

quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beklemedeyim ben, aralıkta kim kapmanya yaparsa onu alıcam artık..
    oncelik corsa veya aveo sedan 1.3dizel.

2013 modeller ocakta cıkıyormus bu yıldan itibaren kanun cıkmıs oyle midir?

Aynen dostum ben de beklemedeyim kampanyayı yapandan alacağım arabayı. Aveo Clio Corsa hangisi kampanya yaparsa ondan alacağım :)

ben de bekliyorum i20 baz donanım 32 civarı olursa veya ltz aveo 38 39 arasına gelirse alabilirim.

iyi
    VYNO
    frukfruk
    3umuz beraber bakalım :) ben bursadayım.butce 30bin ama dizel icin az daha artabilir.

bu arada i20ye aklım baya kaymıstı, su sahibindendeki sıfır dizel 30bin muhabbetine, ama guvenemedim pek.

bu arada ben eger araç hatchback olucaksa , abuk cırtlak renk istiyorum turkuaz veya yeşil filan. corsanın turkuazına bayıldım.

AVEo olacaksa bir anlamı daha olsun diye sedan isterim. kırmızı :)

•  YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM.
  • arkadaşlar merhaba,
    baktığım arabalar -fiorino,linea,bipper,Sandero Stepway,Aveo
    2012 model yeni aveo 1,3 75hp dizel sedan=37.800 , HB=36.250 fiyat aldım.
    şimdi herkes diyecekki hocam ne alakası var bu araçlar aynı sınıfta değil.. peşin peşin söyleyeyim tek bir derdim var aracı sadece ş.içi kullanacağım en az yakan dizel uygun fiyatlı sıfır araçlar olarak bunları belirlediğim için hepsine baktım. Son olarak sizden ricam lütfen yeni aveo 1,3 75hp dizel sedan/hb kullananlar ş.içi yakıt tüketimlerini özellikle yazmaları peşinen teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmemk_i

arkadaşlar merhaba,
    baktığım arabalar -fiorino,linea,bipper,Sandero Stepway,Aveo
    2012 model yeni aveo 1,3 75hp dizel sedan=37.800 , HB=36.250 fiyat aldım.
    şimdi herkes diyecekki hocam ne alakası var bu araçlar aynı sınıfta değil.. peşin peşin söyleyeyim tek bir derdim var aracı sadece ş.içi kullanacağım en az yakan dizel uygun fiyatlı sıfır araçlar olarak bunları belirlediğim için hepsine baktım. Son olarak sizden ricam lütfen yeni aveo 1,3 75hp dizel sedan/hb kullananlar ş.içi yakıt tüketimlerini özellikle yazmaları peşinen teşekkürler.

Dostum bu söylediğin fiyatlar lt için mi nereden aldın bu fiyatları yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen dostum ben de beklemedeyim kampanyayı yapandan alacağım arabayı. Aveo Clio Corsa hangisi kampanya yaparsa ondan alacağım :)

ben de bekliyorum i20 baz donanım 32 civarı olursa veya ltz aveo 38 39 arasına gelirse alabilirim.

iyi
    VYNO
    frukfruk
    3umuz beraber bakalım :) ben bursadayım.butce 30bin ama dizel icin az daha artabilir.

bu arada i20ye aklım baya kaymıstı, su sahibindendeki sıfır dizel 30bin muhabbetine, ama guvenemedim pek.

bu arada ben eger araç hatchback olucaksa , abuk cırtlak renk istiyorum turkuaz veya yeşil filan. corsanın turkuazına bayıldım.

Dostum aveoda düşünüyorum 301 de ama aveo sizde düşünüyorsanız beraber alabiliriz ciddiyseniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi
    VYNO
    frukfruk

Dostum aveoda düşünüyorum 301 de ama aveo sizde düşünüyorsanız beraber alabiliriz ciddiyseniz.

hocam aveo dusunuyorum ama dizele gerek yok sanırım benim icin, yılda 10bini kesin geçmem.
    cokbuyuk cogunlukla sehir ici kısa mesafeler olur.

sedan- 1,2 LS istemiştim ama su anda hicbir yerde bulamadım.
    1.4 LT icin 32.500 fiyat aldım en iyi.

• bir kere ne kadar km yaparsanız yapın mutlaka dizel alın derim. ve dizel aracında mutlaka sıfırını almaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bir kere ne kadar km yaparsanız yapın mutlaka dizel alın derim. ve dizel aracında mutlaka sıfırını almaya çalışın.

Kesinlikle katılıyorum. Tamam benzinli sessiz bir motor olabilir ama hani "sessiz atın çiftesi pek olur" sözüne istinaden, benzinli aracın yakıtı içme durumu gerçekten can sıkıyor. LPG taktırayım diyorsunuz, bu sefer LPG işi sizi araçtan soğutmaya başlıyor. Aylık sırf aracı çalıştırmak için 20-30 lira benzin atmak filan can sıkan şeyler...
    Canavar gibi motor olsun, dizel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bir kere ne kadar km yaparsanız yapın mutlaka dizel alın derim. ve dizel aracında mutlaka sıfırını almaya çalışın.

Kesinlikle katılıyorum. Tamam benzinli sessiz bir motor olabilir ama hani "sessiz atın çiftesi pek olur" sözüne istinaden, benzinli aracın yakıtı içme durumu gerçekten can sıkıyor. LPG taktırayım diyorsunuz, bu sefer LPG işi sizi araçtan soğutmaya başlıyor. Aylık sırf aracı çalıştırmak için 20-30 lira benzin atmak filan can sıkan şeyler...
    Canavar gibi motor olsun, dizel olsun.

motorun dizeli, severiz biz güzeli

• https://www.facebook.com/groups/155627344567070/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 20 Kasım 2012; 12:48:21 >
  • Ayda 300 - 400 Km yol yapan bir araç için dizel pek uygun olmaz be üstad :)
  • bugün dacia stepway alma niyetiyle eşimle evden çıktık içimdeki sese uyup chevrolet bayisine girdim giriş o giriş, aveo hb 1.3 ls için anlaştık. kaporasını da verdim arabayı bağladık nasipse ocak başında alacağım. konuya vakıf arkadaşlar ne dersiniz sizce doğrusunu yapmış mıyız?
  • bu arada yazmayı unuttum araç dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: siylis

bugün dacia stepway alma niyetiyle eşimle evden çıktık içimdeki sese uyup chevrolet bayisine girdim giriş o giriş, aveo hb 1.3 ls için anlaştık. kaporasını da verdim arabayı bağladık nasipse ocak başında alacağım. konuya vakıf arkadaşlar ne dersiniz sizce doğrusunu yapmış mıyız?

sedan alsaydın daha iyidi, ileride bagaj sıkıntısı çekebilirsin.
  • quote:

bugün dacia stepway alma niyetiyle eşimle evden çıktık içimdeki sese uyup chevrolet bayisine girdim giriş o giriş, aveo hb 1.3 ls için anlaştık. kaporasını da verdim arabayı bağladık nasipse ocak başında alacağım. konuya vakıf arkadaşlar ne dersiniz sizce doğrusunu yapmış mıyız?

kaça aldın
    hayırlı olsun güle güle kullan :)
  • yorumun için teşkkür ederim. aslında ben de sedan istedim ama biliyorsunuzki bu konularda en son sözü hanımlar söylüyor
    eşim HB isteyince kırmayayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizonur

quote:

kaça aldın

teşekkürler. darısı olmayanların başına.
    toplamda 34.700 TL. Her şey dahil.

• quote:

quote:

quote:

kaça aldın

Hayırlı olsun liste fiyatından ne kadar bir indirimle almış oldunuz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Clive

quote:

quote:

quote:

kaça aldın

Hayırlı olsun liste fiyatından ne kadar bir indirimle almış oldunuz acaba ?

Liste fiyatı 35.110 TL (Beyaz Opak) ben kent grisi aldım boya farkını eklersek 35.810 TL fiyat çıkmıştı. Çok fazla indirim yapamayacaklarını söylediler ayrıca kredi olanağı çok güzel %0,86 dan kredi veriyorlar. Ekstra olarak park sensörü ekleniyor.

• Başka bayilere de sordunuz mu çünkü daha fazla indirim alanlar olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.