Şimdi Ara

YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
6
Favori
55.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MERHABA,

aracı satıyorsunuz galiba.

memnun kalmadınız mı? bende almayı düşünüyorum yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2good4bad

MERHABA,

bilakis araçtan çok memnunum, fakat oğluma ev alınacak zaten araçta oğlumun, mecburen satacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: 2good4bad

MERHABA,

bilakis araçtan çok memnunum, fakat oğluma ev alınacak zaten araçta oğlumun, mecburen satacağım

teşekkürler.
  • Dostum sormadan edemeyeceğim..

Araçtan memnunum demişsiniz ama ilanda da takas demişsiniz.. Araçla ilgili sıkıntı mı var acaba.. Yoksa ticari amaçlı mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Dostum sormadan edemeyeceğim..

Araçtan memnunum demişsiniz ama ilanda da takas demişsiniz.. Araçla ilgili sıkıntı mı var acaba.. Yoksa ticari amaçlı mı..

araç ile ilgili sıkıntı yok, takas daha ucuz düzgün bir araç ile olabilir, bunun dışında olmaz, aracı satıp oğluma ev alacağım takas olmadan satılırsa benim için daha iyi olacak. ev işi olmasa inanın satmam.
  • quote:

quote:

Dostum sormadan edemeyeceğim..

araç ile ilgili sıkıntı yok, takas daha ucuz düzgün bir araç ile olabilir, bunun dışında olmaz, aracı satıp oğluma ev alacağım takas olmadan satılırsa benim için daha iyi olacak. ev işi olmasa inanın satmam.

Rastgelir inşallah..
  • aveo hız denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 3 Ağustos 2013; 18:40:28 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    aracı bu kadar bağırtmaya ne gerek var ki bence hiç gereği yok, yeni aldığımda Ankaraya gidip gelmiştim 185 Km ye kadar bastım hemde hiç bağırtmadan yüksek devirlere çıkmadan genelde 2000-3000 d/d vites değiştirim çok nadirdir 3500-4000 d/d çıktığım
  • bağırtmaktan zevk alanlar var ama tabii ki böyle kullanılmış araçlardan uzak durmak lazım.
  • quote:

bağırtmaktan zevk alanlar var ama tabii ki böyle kullanılmış araçlardan uzak durmak lazım.

vardır elbet parası boldur yada araba kendisinin malı değildir.
  • quote:

aracı bu kadar bağırtmaya ne gerek var ki bence hiç gereği yok, yeni aldığımda Ankaraya gidip gelmiştim 185 Km ye kadar bastım hemde hiç bağırtmadan yüksek devirlere çıkmadan genelde 2000-3000 d/d vites değiştirim çok nadirdir 3500-4000 d/d çıktığım

hocam sen 180 km de 2000-3000 devir arsasında kulandıynsa bizim arabalarda bir aceiplik var desene bizde 140 geçince devir 3000-4000 dayanıyor sizn araba 180km nasıl 2000-3000 devirde giciyor çözebilmiş değilim
  • o videodada arkadaş motoru açmak yani rodaj yapmak için uğraşıyor gercektende rodajdan sonra yakıt miktarı düşmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

hocam sen 180 km de 2000-3000 devir arsasında kulandıynsa bizim arabalarda bir aceiplik var desene bizde 140 geçince devir 3000-4000 dayanıyor sizn araba 180km nasıl 2000-3000 devirde giciyor çözebilmiş değilim

çok nadirdir 3500-4000 d/d çıktığım

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kal selametle, arada devri artırarak kulan araba motoru kaplunbaga gibi gitmesin, atak olsun
  • bende dızel aveo almayı dusunuyorum. Peugeot 207 var, onu satıp alıcam fakat tabıkı bır mıktar eksık para kalıyor :)
    kredı ıle odemek ıstıyorum, bayıler kredı işini halledıyormu? veya şuanda kredı kampanyaları, ındırım kampanyaları varmı, bılgısı olan varmı acaba arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

bende dızel aveo almayı dusunuyorum. Peugeot 207 var, onu satıp alıcam fakat tabıkı bır mıktar eksık para kalıyor :)
    kredı ıle odemek ıstıyorum, bayıler kredı işini halledıyormu? veya şuanda kredı kampanyaları, ındırım kampanyaları varmı, bılgısı olan varmı acaba arkadaslar?

bu konuyu bayiler ile görüşmenizde yarar var, biz ne desek yalan olur.
  • ben tüketici kredisi tercih ettim ruhsatta rehin olayıda olmadı çokda fark yoktu zati aralarında
  • kardeşlerim, arkadaşlarım, Romalılar.... Birazdan mesaim bitiyor ve bayram tatili benim için başlıyor. 5-6 gün buralarda olamayacağım. Şimdiden hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.... Yola çıkacak arkadaşlar aman kendinize dikkat edin, Allah' a emanet olun.

Saygılar
  • Beyler bir öneri rica edecektim. Gerçi bu konuda ayrı başlıkta açmayı düşünüyorum. Sizce fiat linea 1.6 dizel mi aveo 1.3 dizel mi alınır? Her ikisi de ikinci el olacak tabii. 32-33 k maksimum gibi vermeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram tatili bitti tadı damağımızda kaldı.

Toplam 59,86 litre yakıtla 1193 km yol yaptım. %5,0 litreye tekabül ediyor.

İstanbul - Bursa - Çanakkale (Biga) //// Çanakkale (Biga) - Bursa - İstanbul güzergahı, hiç kasmadım aksine bu sefer 2000 devirin üzerinde kullandım, şehir içindede kullandım şehir dışındada, klimayı 3. kadamedede kullandım 1. kademedede, bazen de kapalıydı.

Şunu gördüm LTZ sedan 2000 devirde 6. viteste 110 la gidiyordu bunu zaten biliyordum ama 3000 devirde de 6. viteste 160 la gidiliyormuş.

Şimdiye kadar aracı az yaktıracağım diye 1500 - 2000 devir arasında kullanıyordum. Gerek yokmuş şimdi 2000 - 2500 devir aralığında kullanıyorum fark yok denecek kadar az. Yola çıkmadan önce enjektör temizleyici katmıştım yakıta, ondanmıdır, eskiye nazaran daha yüksek devirde kullandığımdan mıdır bilmiyorum titreme mitreme kalmadı.

Benden tavsiye arkadaşlar az yaktıracağım diye 1500 - 2000 devir arası kullanmayın hiç yoktan 2000-2200 devirde kullanın, bakın 1 hafta kullanın alışacaksınız.

Aracım 34500 km ye geldi, eğer hesabım tutarsa Ocak gibi 45000' ini devireceğim. Ocakta aracı alalı 2. seneyi doldurmuş olacağım 45000 km bayaaa bayaaa iyi, 2 senede 3 bakım Allah güç kuvvet versin ne diyeyim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.