Bildirim
YENİ AVEO 1,3 DİZEL LT. ALDIM. (27. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar merhaba,
1.3 LT Dizel için birçok bayiyi aradım ve 37.200 lira fiyat aldım telefonda. Ancak araç ellerinde yokmuş. Ne dersiniz fiyat konusunda? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: downfall82
Arkadaşlar merhaba,
1.3 LT Dizel için birçok bayiyi aradım ve 37.200 lira fiyat aldım telefonda. Ancak araç ellerinde yokmuş. Ne dersiniz fiyat konusunda? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Sedan mı HB mi sordunuz ? -
Aveo alıp pisman olan varmi acaba merak ediyorum...? Bu güne kadar tek bir sikayetim olmadi benim...suspansiyon sert ve 75 beygir dizel lt arac doluyken kalkislarda motorun baymasi disinda derdim olmadi.bunlarin olcagini biliyordum.bu yüzden hic sıkıntı yasamadim diyorum...yakitim iyice düştü sehir ici 5.3 200 230 kurus yakiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tarum
Aveo alıp pisman olan varmi acaba merak ediyorum...? Bu güne kadar tek bir sikayetim olmadi benim...suspansiyon sert ve 75 beygir dizel lt arac doluyken kalkislarda motorun baymasi disinda derdim olmadi.bunlarin olcagini biliyordum.bu yüzden hic sıkıntı yasamadim diyorum...yakitim iyice düştü sehir ici 5.3 200 230 kurus yakiyor.
benim de hiç sıkıntım yok, hem yakıt bakımından da ekonomik, kalkışlarda bayılma yaşamadım, ama çok yüklü iken bayılırmı bilmiyorum henüz çok yüklü deneyemedim fakat bayılacağını sanmıyorum uygun vitesle ve uygun devirlerle kullanılırsa kolay kolay bayılmaz. nede olsa dizel araç kullanıyoruz benzinlilere göre birazcık performans farkı olacaktır ama yakıt ekonomiside bence daha önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: forrrza
quote:
Arkadaşlar merhaba,
1.3 LT Dizel için birçok bayiyi aradım ve 37.200 lira fiyat aldım telefonda. Ancak araç ellerinde yokmuş. Ne dersiniz fiyat konusunda? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Sedan mı HB mi sordunuz ?
Fiyat Sedan için. Bana uygun geldi ama yine de sormak istedim. -
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Fiyat Sedan için, bana uygun geldi ama yine de araştırmak istedim. -
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Fiyat Sedan için, bana uygun geldi ama yine de araştırmak istedim.
geçen yıl almıştım ve bu fiyatların üzerinde almıştım bence geçen yıla göre bile fiyat çok çok uygun almanızı tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun diyelim mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: engin_er_26
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
geçen yıl almıştım ve bu fiyatların üzerinde almıştım bence geçen yıla göre bile fiyat çok çok uygun almanızı tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun diyelim mi
Ben biraz daha çingenelik edeyim diyodum ama siz böyle söyleyince alım işlemlerini hızlandırırım herhalde :) Açıkçası bu arabayı almaya bu sayfalardaki yorumları okuduktan sonra karar vermiştim. Şimdi de alma işini hızlandırırsam forum benim için epey faydalı olmuş olacak :)
Tek merak ettiğim peşinat olmadan arabanın tümü için kredi kullandırırlar mı dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downfall82 -- 7 Mayıs 2013; 13:26:33 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
Ben biraz daha çingenelik edeyim diyodum ama siz böyle söyleyince alım işlemlerini hızlandırırım herhalde :) Açıkçası bu arabayı almaya bu sayfalardaki yorumları okuduktan sonra karar vermiştim. Şimdi de alma işini hızlandırırsam forum benim için epey faydalı olmuş olacak :)
Tek merak ettiğim peşinat olmadan arabanın tümü için kredi kullandırırlar mı dersiniz?
sanırım kullandırırlar tabi kazancınızı yeterli bulurlarsa hemen onaylanıyor kredi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
sanırım kullandırırlar tabi kazancınızı yeterli bulurlarsa hemen onaylanıyor kredi
valla eğer öyle yapıyorlarsa ben birazcık daha çingenelikten sonra bi aveo sahibi olarak aranıza katılırım artık :)
-
kredili alımlarda fazla çingenelik yaptırmazlar. -
zaten ben de öyle aşırı çingenelik yapabileceğimi zannetmiyorum. Bu fiyata bile alabilirim. O kadar iyi yorumlar var ki araba hakkında. Almak için sabırsızlanıyorum :) -
-
kapalı garajda çekmiştim videoyu ses yankılanmış aslında dışarıda o kadar ses yapmıyor. ama şahane oldu, mesela elin dolu bagaj butonuna basıyorsun hopp kapak açılmış :) -
quote:
kapalı garajda çekmiştim videoyu ses yankılanmış aslında dışarıda o kadar ses yapmıyor. ama şahane oldu, mesela elin dolu bagaj butonuna basıyorsun hopp kapak açılmış :)
hoparlör son sesteymiş, boş bulundum
elinize sağlık, güzel olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: narec
quote:
kapalı garajda çekmiştim videoyu ses yankılanmış aslında dışarıda o kadar ses yapmıyor. ama şahane oldu, mesela elin dolu bagaj butonuna basıyorsun hopp kapak açılmış :)
hoparlör son sesteymiş, boş bulundum
elinize sağlık, güzel olmuş
-
quote:
`bELa @ o ilk gündü hatta ilk gün 8 küsürlerde geziyordu, bugün 4,1-4,3 leri gördüm şehir içinde.
Necati hocam nazar boncuğu için teşekkür ederim.
ilker_3792 teşekkür ederim.
Hocam,tee geçen sene Ağustos mesajınıza denk geldim.Şuanki şehiriçi-şehirdışı yakıt durumunuzu merak ettim
-------------------
Bir de bugün Ankara,Koru sitesi tarafındaki Opan'a gittim.Opak beyaz LT dizel için 37400 fiyat verdiler.Ben aslında uzun süredir kafasında Stepway olan biriyim.Donanım vs. araştırmasıyla Chevrolet'le tanıştım,fiyata göre verilen özellikler kafama yattı.1,3 motorun vergi avantajı da cabası.Arabayı hemen alabilecek biri değilim,param olunca alıcam ama bilgi almak ücretsiz altımda 1.2 Sandero Ambiance fabrika çıkış LPG var,ekonomisine sözüm yok 17-19 kuruş üstünü görmedim ama çekiş konusunda çok sıkıntı çektim.Özellikle LPG ile birlikte klima da açılınca.Param olunca ve Stepway doyurucu bi halde gelirse alırım diyodum ancak dolu paket 40binden aşağı gelmeyecek belli.Onun yerine Aveo Sedan'a da bakim bulunsun dedim.Özellik olarak dopdolu,güvenlik de dolu.Yakıtı da az çok kataloga yetiştiririm diye umut edince Aveo Sedan 1.3 LT cennet resmen.Test aracını da kullandım 1.3 LT 75,sunduğu güç de bana yetti.Ayrıca zamanında Sandero'ya bakarken Eskişehir Yolundaki Reis'e de uğrayıp bilgi almak isteyip adam akıllı ilgi görmeyince Chevrolet'e küsmüştüm.Bugün Opan'da ilgi alaka bilgilendirme olarak yardımcı oldular.Chevrolet'le barıştık Bakalım zaman-maddiyat neler göstericek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmcskn -- 12 Mayıs 2013; 0:16:19 >
-
opel ataköyde aracın ödemesini yaptım vekaleti verdim inşallah yarın öğleden sonra arabayı alacağım -
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
opak mı metalik renk mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X