Şimdi Ara

yeni aveo lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kasa aveo 2011 1.4 ltz modellerinde lpg nin subapları çok çabuk eritttiği doğrumu,aşağı yukarı ne kadar dayanıyor subaplar,2.el böyle bir aracı almak doğrumu, bu konuda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi?

• Sübap erittiği doğru. Kullanıma ve kite bağlı olarak 40.000-60.000 arası olduğunu okudum. Çelik sübap masrafı 1.500-2.000 lira arası. Araç birden eritmiyor, silkeleme vb yapıyor, durumu farkedip müdahale ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Yeni Aveo 1.4 LT aracım var. 6700 km de Landirenzo evo kit taktırdım. (yaklaşık 2 yıl önce) Şu an aracım 77000 kmde... Henüz sübap vs tarzında bir sorunum olmadı.
    Sübap arızası, sübap eritmesi şehir efsanesiymiş gibi...
    Gerçi bu saatten sonra arıza verse de 1500-2000 tlye sübapları yenileyip devam ederim. LPG tasarrufu yeterince yapmıştır.
    Şu ana kadar Sübap arızası yapmış aveo duymadım.
    Bilginize...
    Kolay gelsin...
  • 1500 -2000 lira falan değil büyütmeye gerek yok dışarda özel serviste en fazla 1000 liraya yapılacak iş bir bakım fiyatı sayılır hatta tanıdık usta 600-700e çıkarır değişecek parça ve fiyatı şu işçiliği de siz düşünün iştehttp://www.opel-chevrolet-yedekparca.com/index.php?route=product/category&path=61&sort=p.model&order=ASC 225+25contası işçiliğe ne kadar veriseniz.ben 500e çıkarırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.