Şimdi Ara

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
4
Favori
86.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: siylis

Chevrolet Aveo 1.3 LS Diziel aldım (darısı olmayanların başına). Benim açımdan en önemlisi güvenlikti ve sınıfındaki en iyi dereceye sahip araç olması beni cezbetti, tabiki binince artılarını ve eksilerini daha net göreceğiz. Nasipse Ocakta aracı teslim alacağım. Ben de başta LT-LS durumuna biraz takıldım ama aralarında görüntü dışında aman aman bir fark yok. Sonuçta Dacia Stepway ve ya Peugeot 206+ amacıyla yola çıktım Aveo aldım. kıyasladım en iyisi Aveo

Hayırlı olsun güzel seçim.Ne kadara aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

quote:

Orijinalden alıntı: siylis

Chevrolet Aveo 1.3 LS Diziel aldım (darısı olmayanların başına). Benim açımdan en önemlisi güvenlikti ve sınıfındaki en iyi dereceye sahip araç olması beni cezbetti, tabiki binince artılarını ve eksilerini daha net göreceğiz. Nasipse Ocakta aracı teslim alacağım. Ben de başta LT-LS durumuna biraz takıldım ama aralarında görüntü dışında aman aman bir fark yok. Sonuçta Dacia Stepway ve ya Peugeot 206+ amacıyla yola çıktım Aveo aldım. kıyasladım en iyisi Aveo

Hayırlı olsun güzel seçim.Ne kadara aldınız acaba?

teşekkür ederim. toplamda 34.700 TL na mal oldu(HB). trafik sigortası. ilk yardım çantası, yangın tüpü ve park sensörü hediyesi de cabası. beyaz alsaydım 33.900 olacaktı ama biliyorsunuz ki bu konuda hanımların dediği olur

• Selamlar Kesbi kardeş

Biraz geç oldu ama Allah kazasız belasız uzun zaman kullanmak nasip etsin. Konuyu başından beridir takip ediyorum..

Muhtemelen sayende aveo sahibi olacağım inşAllah. Aralık ayı içindede almayı düşünüyorum.. Bakalım hayırlısı..
  • Amin cümlemize. İnşallah istediğiniz gibi olur. Allah herkese istediği gönlündeki aracı almayı nasip etsin. Benim gücüm buna yetti. Bütçeme göre alabileceğim en iyi ve alınabilecek en güvenli aracı aldığımı düşünüyorum. Aradan 1 yıldan fazla vakit geçmesine rağmen hala pişman edecek bir araç çıkmadı. Çok şükür memnunum. Sadece nazar mıdır nedir bilmiyorum ama durduğu yerde başına iş gelip duruyor. 3 yerinde lokal rötüş gerekiyor şuan yine. Tavanda da kireç var avuç içi kadar. Yarın arkadaşlarla sinemaya gideceğiz. Araba gerçekten olmazsa olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Amin cümlemize. İnşallah istediğiniz gibi olur. Allah herkese istediği gönlündeki aracı almayı nasip etsin. Benim gücüm buna yetti. Bütçeme göre alabileceğim en iyi ve alınabilecek en güvenli aracı aldığımı düşünüyorum. Aradan 1 yıldan fazla vakit geçmesine rağmen hala pişman edecek bir araç çıkmadı. Çok şükür memnunum. Sadece nazar mıdır nedir bilmiyorum ama durduğu yerde başına iş gelip duruyor. 3 yerinde lokal rötüş gerekiyor şuan yine. Tavanda da kireç var avuç içi kadar. Yarın arkadaşlarla sinemaya gideceğiz. Araba gerçekten olmazsa olmuyor.

Tavandaki kireç Nasıl Oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yekici
    Tavandaki kireç Nasıl Oldu?

Şanlıurfaya gittiğimde kapalı otoparka bıraktım 4 günlüğüne. Üstü yeşil alandı ve yeni badan yapılmıştı. Ara ara yağış oluyordu. Ssuyla beraber tavana akmış ve 4 gün boyunca kalınca iyice kurumuş. Hala ellemedim. Bir ara kireç sökücüyle silmeyi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. Arka camın kenarında da az bişey var. Belki plastik boya da olaiblir ama sanmıyorum. Bir türlü icraata geçemedim. Şuan kar yağıyor. Yaza doğru bakarız artık
  • Dün itibarı ile 2012 model aveo 1.2 LS sahibi oldum arkadaşlar :) gören gelin gibi araba diyor, birde şu insanlardaki chevroeolette önyargısı olmasa inanın bıktım artık, dün birisi hayırlı olsun demek için aramış sözde ama bana telde dedikleri deli etti neymiş ford fiesta neden almamışım, bunun ikinci eli yokmuş ama en son dediği beni koparttı arabanın kliması varmı diye sordu bana gelde bu adama anlat şimdi yeni aveoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serol74

Dün itibarı ile 2012 model aveo 1.2 LS sahibi oldum arkadaşlar :) gören gelin gibi araba diyor, birde şu insanlardaki chevroeolette önyargısı olmasa inanın bıktım artık, dün birisi hayırlı olsun demek için aramış sözde ama bana telde dedikleri deli etti neymiş ford fiesta neden almamışım, bunun ikinci eli yokmuş ama en son dediği beni koparttı arabanın kliması varmı diye sordu bana gelde bu adama anlat şimdi yeni aveoyu

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Aynı sorunla bende karşı karşıyayım.. Çevremde chevrolede tanıdığı olan varmı diye bakınıyorum..ekstradan indirim kovalıyorum.. ama kime söylesem aynı yanıtı alıyorum "neden ikinci eli olmayan bir araç alıyorsun" deniliyor..

Cidden artık benimde sinirimi bozmaya başladı bu yanıt.. Ben satmak için almıyorum ki aracı.. zaten ikinci eli olan bir araçta 8-10 sene sonra o kategoriden çıkacak...

Bu arada benim Aveo yu almam 2013 e kaldı sanırım..

• Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Malesef bizim insanımız aracını bir sonraki sahibi için alıyor, kendi için değil. İstediği, sevdiği, güvendiği araç yerine çoğunluk neyi alıyorsa onu alıyor. 2-3 yıl binip satacak biri için belki mantıklı olabilir ama ben neden hergün sevmediğim araca biniyim? Şuan kapının önünden her geçişimde gülümseyerek bakıyorum aracıma ve hala çok hoşuma gidiyor. Bu duyguyu hiç bişeye değişmem. Benim aldığım paraya o zamanlar ya dacia ya era vardı. Yıllarca kullanacağım sonuçta, beni ne kadar koruyacak, bana ne kadar zevk verecek diye düşünürüm. Sadece 8 yıl sonraki satacağım 1 gün için neden sıkıntı çekeyim. Fiesta niye almamış diyen adam zaten ne fiestadaki donanımı biliyordur, ne de fiyatını. Sizin aracı kaça aldığınızı da bilmez. 2. eli iyi olan araçlar bunu zaten fiyatlarına yansıtmış durumdalar. Ya da 5 yıldızlı diye sattıkları araçları soyup soğana çevirip satıyorlar. Alırken zaten bu parayı veriyorlar ama farkında değiller. 8 yıl sonra kibrit çalar yakarım yine de sevmediğim araca binmem arkadaş. Önce güvenlik sonra diğer hususlar gelmeli. Ama gerçeten B sınıfında şuan hala böyle tasarım görmedim.

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Aralık 2012; 16:04:22 >

• Aracımı aldığımdan beri üzerinden inmiyorum :) ve iyiki Aveo almışım diyorum , fakat bugün sabah bindikten sonra kısa süreli bir sinyal sesi başladı, kapılar kapalı, kemer takılı, neden geldiğini anlamadım hızımı düşürüp biraz arttırdığım zaman hemen sinyal başlıyor, göstergede bir şey farkettim L yazısı var acaba dedim farkında olmadan cruze control ümü devreye soktum eğer öyle ise onu nasıl kapatabilirim :) hayırlı günler.
  • quote:

Aracımı aldığımdan beri üzerinden inmiyorum :) ve iyiki Aveo almışım diyorum , fakat bugün sabah bindikten sonra kısa süreli bir sinyal sesi başladı, kapılar kapalı, kemer takılı, neden geldiğini anlamadım hızımı düşürüp biraz arttırdığım zaman hemen sinyal başlıyor, göstergede bir şey farkettim L yazısı var acaba dedim farkında olmadan cruze control ümü devreye soktum eğer öyle ise onu nasıl kapatabilirim :) hayırlı günler.

Kapı veya bagaj açıksa öter, kemer takılı değilse öter. Sinyal filan çok uzun süre yanık kalırsa da öter. Ama hız sabitleyicide ötmez. Zaten frene veya debriyaja bastığınız anda devreden çıkar ve siz aktif etme tuşuna basmadıkça tekrar kendi devreye girmez. Şuan ekranda ne göründüğünü bilemediğimden fazla yorum yapamıyorum. Benim mavi boncuk gibi nazar değdireceksiniz çok binmeyin yahu.

• quote:

Aracımı aldığımdan beri üzerinden inmiyorum :) ve iyiki Aveo almışım diyorum , fakat bugün sabah bindikten sonra kısa süreli bir sinyal sesi başladı, kapılar kapalı, kemer takılı, neden geldiğini anlamadım hızımı düşürüp biraz arttırdığım zaman hemen sinyal başlıyor, göstergede bir şey farkettim L yazısı var acaba dedim farkında olmadan cruze control ümü devreye soktum eğer öyle ise onu nasıl kapatabilirim :) hayırlı günler.

Ekranda LM yazıyorsa, cruse controlü iptal ederken yanlış düğmeye basmışsınız. Cruse controlün alt tuşuna tekrar basın (yanlış hatırlamıyorsam üzerinde LM yazar o tuşun) ekrandaki LM yazısı sönsün. O zaman sinyal ötmez.

Saygılar
  • Evet hız limiti ayarladıysanız belli bir hızı geçince öter. Şurdan bakıp söyleyebilirsiniz hangi simge yanıyor. Lim yazan yer yanıyorsa hız limiti ayarıdır ve istediğiniz hıza ayarlayabilirsiniz. İlk sayfada güncel kullanım klavuzu var. Ordan ayarlarını bir okuyun istersenz.

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS
  • Sinyal sesini buldum arkadaşlar sadece arka kapı tam kapanmamış :) arkadaşlar bir insan arabasını bu kadarmı sever vallahi kendi kendime nazar değdirmekten korkar oldum sabah kalkıyorum ilk işim camdan arabama bakmak oluyor, gece elli defa camdan bakıyorum, mahalede herkez bir anda aveo hayranı çıktı oda ayrı konu :) eskiden hanım sürekli akşam çöpleri at derdi çıkmaya üşenirdim şimdi kendim evde çöp arıyorum atayımda hemde arabaya bakayım aşağıda diye :) ve en önemlisi sürmekten büyük keyif alıyorum, iyiki bende aveocu olmuşum :) bu arada yağmur sensörü nedir ve nasıl çalışır emin değilim ama eski sahibinin aracı satmak için yazdığı yazısını buldum aracın içerisnde onda araçta yağmur sensörü olduğu yazdığını gördüm acaba varmı diye şüpheye düştüm.
  • LS'lerde yağmur sensörü yok malesef. Gerek te yok. 6-7 kademe fasılalı silecek var. Clioda opsiyon biliyorsunuz fasılalı silecek.
  • quote:

Sinyal sesini buldum arkadaşlar sadece arka kapı tam kapanmamış :) arkadaşlar bir insan arabasını bu kadarmı sever vallahi kendi kendime nazar değdirmekten korkar oldum sabah kalkıyorum ilk işim camdan arabama bakmak oluyor, gece elli defa camdan bakıyorum, mahalede herkez bir anda aveo hayranı çıktı oda ayrı konu :) eskiden hanım sürekli akşam çöpleri at derdi çıkmaya üşenirdim şimdi kendim evde çöp arıyorum atayımda hemde arabaya bakayım aşağıda diye :) ve en önemlisi sürmekten büyük keyif alıyorum, iyiki bende aveocu olmuşum :) bu arada yağmur sensörü nedir ve nasıl çalışır emin değilim ama eski sahibinin aracı satmak için yazdığı yazısını buldum aracın içerisnde onda araçta yağmur sensörü olduğu yazdığını gördüm acaba varmı diye şüpheye düştüm.

Herkese günaydın.

Aveocuları mutlu görmek beni nedense acayip mutlu ediyor bu arada yağmur sensörü, yağmur yağdığında siz hiç bir şeye dokunmadan sileceklerin çalışmasına yarar. Araçta yağmur sensörü yok, ama fasılalı yani aralıkları ayarlanabilen silecekler var ki zaten kesbi arkadaş ta belirtmiş, başka markalar bunu bile opsiyon diye satıyor.

Saygılar

• Herkeze merhaba, şu anda araç için CD doldurmaktayım :) merak ettiğim bizim müzik sistemi sadece CD yimi çalıyor yoksa Mp3 yapsam gene çalarmı :) sonuçta birsürü CD ile uğraşıcağıma bir tane DVD yüklerim dinlerim hepsini :)
  • quote:

Herkeze merhaba, şu anda araç için CD doldurmaktayım :) merak ettiğim bizim müzik sistemi sadece CD yimi çalıyor yoksa Mp3 yapsam gene çalarmı :) sonuçta birsürü CD ile uğraşıcağıma bir tane DVD yüklerim dinlerim hepsini :)

DVD okumaz. Ayrıca track teknolojisi iteli yıllar oldu. Tabiki MP3 çalar. 3 satır grafik ekranında IDtagları da detaylı ve Türkçe olarak yazar. Bazı arabalar gibi hesap makinesi ekranı koymamışlar. 700MB bi CD'ye 128 kbps olmak kaydıyla 170 civarı şarkı sığabilir. Tabi 320 kbps gibi daha kliteli olanları daha az sığar. 3-4 CD ile uzun süre idare edersiniz. Keşke DVD de çalsaydı ama üst donanım alsınlar diye USB koymamışlar. USB olsa hiç gerek yoktu CD vs. ile uğraşmaya.
  • Şok haber. Artık boracay mavi yeni aveo sedanda yok.

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.