Şimdi Ara

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
4
Favori
86.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kesbi anlık yakıtı doğru gösteriyor mu ve kalan yakıtla yapacağın menzil olayı var mı ? dikkatimi bir şey çekti; astra classic essantia versiyonlarda yol bilgisayarı yokmuş ama serviste yazılımla açılabiliyormuş, aveo için de olabilir aslında sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

@kesbi anlık yakıtı doğru gösteriyor mu ve kalan yakıtla yapacağın menzil olayı var mı ? dikkatimi bir şey çekti; astra classic essantia versiyonlarda yol bilgisayarı yokmuş ama serviste yazılımla açılabiliyormuş, aveo için de olabilir aslında sormak lazım

2 önceki mesajıma bakarsanız bunun bu araç için mümkün olmadığını anlardınız. Gösterge paneli farklı ve o kısımlar yok bizimkilerde. Benim araba haftlardır çürümeye terkedilmiş vaziyette. Ne zaman denerim Allah bilir. İhtiyaç olmadıkça binmemeye gayret ediyorum. 99 kilo oldum zaten ve 3 haneleri görmeden spora da başladım. Evimle iş yeri 10 dakika yürüme mesafesi. Çok şükür aslında litresi 1 buçuk lira olan kutsal sıvıya %200 vergi ile yaklaşık 5 lira ödeyip almak zorunda kalmıyorum şimdilik. Denediğimde zaten buradan paylaşırım. Burası bu araçla ilgili deneyimlerimi paylaştığım bir yer oldu ve olacak inşallah. Hedefim 8 yıl kullanmaktı 1 yılı bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Kasım 2012; 16:22:06 >

• Allah kazasız belasız 8 yıl geçirmenizi dilerim araç zaten güzel değiştirmeye gerek yok.Gösterge panelinde yok olduğu görülüyor ama göstergeler aynı boy da yani yazılımla o bölge açılabilir demek istedim mesela pejo 206 da 2 satır ekran var ona mecburen 3 satırlık ekran gerekiyor onu temin edince oluyor yol bilgisayarı, bunda sadece astra gibi yazılım olayıyla olabilir gibi geldi bilemiyorum tabi keşke olsa
  • quote:

Allah kazasız belasız 8 yıl geçirmenizi dilerim araç zaten güzel değiştirmeye gerek yok.Gösterge panelinde yok olduğu görülüyor ama göstergeler aynı boy da yani yazılımla o bölge açılabilir demek istedim mesela pejo 206 da 2 satır ekran var ona mecburen 3 satırlık ekran gerekiyor onu temin edince oluyor yol bilgisayarı, bunda sadece astra gibi yazılım olayıyla olabilir gibi geldi bilemiyorum tabi keşke olsa

Bu dediğinizin olması için dikdörtgen kısımdaki ekranın değişmesi gerekiyor. Ayrıca sinyal kolunun değişmesi gerekiyorki menü tuşu gelsin. Yazılım ve yine altyapıda bence donanımsal şeyler de gerekir. Olmaz diye bişey yok maa bence değmez. Zaten bir de ilerde LPG olaylarına girersek olmaması daha iyi oluyor bence
     Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yol bilgisayarı olmayan yani benim aracın göstergesi:
     Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

Yol bilgisayarı olan LT ve LTZ göstergesi:
     Yeni Aveo Sedan 1,2 LS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Kasım 2012; 18:24:52 >

• Dün aveo test sürüşü yaptım, öncelikle gorus acısı vb oalrak cok begendim,
    frende biraz bosluk sanki ilk basınca, ama satıcı opellerde de oyle dedi.

Corsa test sürüşü yapamadım. bu arada bence ön konsol AVEOda şekil olarak harika,
    Corsada gereksiz büyük ve soguk bir önkonsol var. malzeme kalitesi farklı mı bilmem( corsanınki de sert malzeme sonucta) amaa renk sekil kullanıslılık ve gorunus olarak aveonun ön konsolu çok çok daha güzel. eşim çok sevdi.

Ama diger topicde belirttigim nedenlerden dolayı ocrsa aldım :((

yardımları için özellikel Kespi hocama çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 30 Kasım 2012; 10:36:29 >

• herkeze kazasız belasız günler, bende bugün itibarı ile beyaz 1.2 LS sedan modeli için galeri ile pazarlık yaptım ve 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 4000 km de Aveo için 25.500 TL ye anlaştım , sizce nasıl bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serol74

herkeze kazasız belasız günler, bende bugün itibarı ile beyaz 1.2 LS sedan modeli için galeri ile pazarlık yaptım ve 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 4000 km de Aveo için 25.500 TL ye anlaştım , sizce nasıl bir fiyat.

Beyazını 29a kesin bırakırlar. 3500 lira için değer mi karar sizin. Fiyat ne az ne çok normal bence tabi bir sorun filan yoksa.

@gimmeluck ARacınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 8 Aralık 2012; 13:10:51 >
  • Balıkesirde sıfır sedan için 29 bin TL fiyat ne yazıkki alamadım, kısa kasa için 29 bin en son dediler 2 ay önce, birde aracın kasko değeri 32 bin TL satan arkadaş banka kredilerinde sıkıştığı için satıcak zaten dediğine göre 1.2 LS baz modeline göre birtakım başka artıları varmış aracın , sonuçta 4-5 bin TL bile olsa henüz 6 aylık araç varken fazla para vermeyede gerek yok diye düşünüyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor :)
  • quote:

Balıkesirde sıfır sedan için 29 bin TL fiyat ne yazıkki alamadım, kısa kasa için 29 bin en son dediler 2 ay önce, birde aracın kasko değeri 32 bin TL satan arkadaş banka kredilerinde sıkıştığı için satıcak zaten dediğine göre 1.2 LS baz modeline göre birtakım başka artıları varmış aracın , sonuçta 4-5 bin TL bile olsa henüz 6 aylık araç varken fazla para vermeyede gerek yok diye düşünüyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor :)

ayrıca renk opak beyaz değil, inci beyaz +715 TL istenilen renklerden biri
  • Hocam bir sorum olacak aracı nasipse salı alıcağım, benmi dikkat etmedim yoksa müzik sistemi teyp üzerindemi yapılıyor, yani direksiyon kollarında falan herhengi kanal değiştirme ses açma kısma gibi işe yarayan bir kısım yokmu
  • @serol74 Ardarda mesaj atmak yerine mesajınızı düzenle deyip güncelleyebiilirsiniz.

Eğer aracın temiz olduğuna ve iyi kullanıldığına inanıyorsanız tabiki daha ucuza almak mantıklı. Garantisi devam ediyor ve kasko da yaptıracaksınız. Hayırlı olsun diyeyim o zaman.

Ek: Üstteki sorunuz onay bekliyor görünüyordu şimdi yanıtlayım. LS yani en boşunda direksiyondan müzik kontrolü yoktur. Teypten ayarlayacaksınız. USB girişi de yoktur. Sadece CD ve radyo. Bu konudaki ilk mesajda üst donanımlarla farklar yazıyor. Yol bilgisayarı da yoktur mesela. Ya da koltuk yükseklik ayarı da. Arka kapıda hoparlör yoktur ama yuvası vardır vs. Aklınıza takılan başka şey olursa yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Aralık 2012; 15:40:47 >
  • fiyat iyi bencede alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

@serol74 Ardarda mesaj atmak yerine mesajınızı düzenle deyip güncelleyebiilirsiniz.

Eğer aracın temiz olduğuna ve iyi kullanıldığına inanıyorsanız tabiki daha ucuza almak mantıklı. Garantisi devam ediyor ve kasko da yaptıracaksınız. Hayırlı olsun diyeyim o zaman.

Ek: Üstteki sorunuz onay bekliyor görünüyordu şimdi yanıtlayım. LS yani en boşunda direksiyondan müzik kontrolü yoktur. Teypten ayarlayacaksınız. USB girişi de yoktur. Sadece CD ve radyo. Bu konudaki ilk mesajda üst donanımlarla farklar yazıyor. Yol bilgisayarı da yoktur mesela. Ya da koltuk yükseklik ayarı da. Arka kapıda hoparlör yoktur ama yuvası vardır vs. Aklınıza takılan başka şey olursa yanıtlarım.

Hocam ilginiz ve cevaplarınız için çok sağolun :) aracı alacağım kişi LS modeline ilave başka ek özellklerininde olduğunu söyledi, soğutmalı torpido, torpido gözünde flash girişi, AUX, vs gibi özellikleininde olduğunu belirtti ve gösterdi daha öncede belirttiğim gibi aracın kasko bedelide 32 bin TL gözüküyor, nasipse yarın alıcağım o zaman resimleride gönderirim inşallah :)

• quote:

Hocam ilginiz ve cevaplarınız için çok sağolun :) aracı alacağım kişi LS modeline ilave başka ek özellklerininde olduğunu söyledi, soğutmalı torpido, torpido gözünde flash girişi, AUX, vs gibi özellikleininde olduğunu belirtti ve gösterdi daha öncede belirttiğim gibi aracın kasko bedelide 32 bin TL gözüküyor, nasipse yarın alıcağım o zaman resimleride gönderirim inşallah :)

Bunlar opsiyon olarak bile hiç olmadı. Nasıl yaptırmış merak ediyorum. Özellikle USB girişi bana lazım. Bunun için teybin de değişmesi gerekir. Acaba necvox teyp mi taktırmış. Eğer öyle bişey varsa kaçırmayın aracı. Mümkünse içinin o kısımların resmini koyarsanız sevinirim. Soğutmalı topido ise imkansız diyorum. Özel yaptırıldıysa onu da merak ettim.

• Gece bir arkadaşı evine bıraktım. Dönüşte yeni yol bilgisayarımın verilerini koyuyorum. Yaklaşık 10 km çevre yolu ağırlıklı şehiri içi yol, motor gidişte ısınmıştı, kış lastiği vardı, gece 12de sıcaklık +2 derece. Yalnız motor suyu sıcaklığı hep 100-105 derece arası geziyor. Bunlarda mı böyle yoksa bir hata mı var bilemedim.

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS
  • Kesbi müthişsin bu fotoyu merak ediyordum hep, bildiğin yol bilgisayarı yapıyor ls modelini elm327
  • quote:

Kesbi müthişsin bu fotoyu merak ediyordum hep, bildiğin yol bilgisayarı yapıyor ls modelini elm327

Evet öyle oluyor. Hatta en fulünde bile anlık tüketim ve dış sıcaklık yok sanırım ama artık bende var ÜStelik tüm bu verileri aynı anda görebiliyor, grafiğe dökebiliyor, kaydedebiliyor, ekranı ters çevirip cama yansıtabiliyorum vs. vs. Şimdi tek eksiğim USB girişi kaldı. Onu da sonradan bi şekilde yapabilirsem gerisi hiç sorun değil.
  • Windows CE için torque gibi uygulama var mıdır acaba navigasyon cihazından alsak bu bilgileri daha güzel olur
  • quote:

Windows CE için torque gibi uygulama var mıdır acaba navigasyon cihazından alsak bu bilgileri daha güzel olur

Bana gönderilen CDde epey bişey var ama hiçbirini denemedim nedir ne diğildir bilmiyorum. Vardır belki.Kendi konusundan satan arkadaşa sorarsanız belki bilgisi vardır.

http://resim.donanimhaber.com/m_57826918/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Chevrolet Aveo 1.3 LS Diziel aldım (darısı olmayanların başına). Benim açımdan en önemlisi güvenlikti ve sınıfındaki en iyi dereceye sahip araç olması beni cezbetti, tabiki binince artılarını ve eksilerini daha net göreceğiz. Nasipse Ocakta aracı teslim alacağım. Ben de başta LT-LS durumuna biraz takıldım ama aralarında görüntü dışında aman aman bir fark yok. Sonuçta Dacia Stepway ve ya Peugeot 206+ amacıyla yola çıktım Aveo aldım. kıyasladım en iyisi Aveo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.