Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Aynı cevap geldi bana da..

Sizde haziranda mı başvurmuştunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    120 CHIP paranın kullanım süresi bir yıl dedi bana müşteri temsilcisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n11'den chippara ile sarıkız alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Arkadaşlar n11'den chippara ile sarıkız alınır mı?

Alınıyor denmişti geçmiş sayfalarda.

• Az önce 4566’ya ILK yazıp SMS yolladım ama cevap olarak bir şey gelmedi. Normal mi bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Az önce 4566’ya ILK yazıp SMS yolladım ama cevap olarak bir şey gelmedi. Normal mi bu durum?

Gelmesi lazım. Bende 3 saat önce attım mesaj, hemen geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Az önce 4566’ya ILK yazıp SMS yolladım ama cevap olarak bir şey gelmedi. Normal mi bu durum?

Gelmesi lazım. Bende 3 saat önce attım mesaj, hemen geldi.

Tekrar yollasam bir sıkıntı olur mu acaba bilemedim

Yalnız ben kartı bugün teslim aldım. Şifre almak için bilgileri girdim geçici şifre verdi 7 gün içerisinde atm'den kalıcı şifrenizi oluşturun dedi. Kart şifresiz diye mi böyle oldu acaba.

@xweser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 21 Haziran 2016; 1:52:29 >

• Gönder, sıkıntı olmaz.

Ben 0 532 752 45 66 ya gönderdim. Paketten düşsün diye.

• En mantiklisi altin almak sanirim ?

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Sanırım chippara altın satın almada kullanılamıyor..

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Hepsiburada da alınıyor.

H.buradadan alma 5 gr aldim kargoda kayip h.burada umrumda degil en iyisi mahalle kuyumcusundan almak

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

quote:

Hepsiburada da alınıyor.

H.buradadan alma 5 gr aldim kargoda kayip h.burada umrumda degil en iyisi mahalle kuyumcusundan almak

Sigortalı geliyor işlem yapmadınmı

• Gramaltin.com güvenilir midir arkadaşlar? Konu Dışı oldu ama

• az önce aradım kartımı iptal ettireceğim demim bana önce 6 ayda 500 tl harcama sözüne 100 tl chip para verelim dediler ben de harcama sözü veremem dedim o zamna 6 ay kapatmayın 100 tl chip para verelim dediler kaptım 100 tl chip parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

quote:

Hepsiburada da alınıyor.

Sigortalı geliyor işlem yapmadınmı

o iş de nasıl bir iş ben anlamadım. kargo üstünde kocaman yazıyorlar, değerli kağıt para, maden vb kesinlikle taşınmaz diye. sonra taşıyorlar, hadi diyelim kargo şirketleri içeriği bilmediklerini iddia edebilirler, o zaman kargo sigorta kapsamından çıkar demezler mi? bu yüzden kargo ile altın işi yaş zaten

• H.burada ve yurtici kargo icin tüketici hakları şikayet ettim 4 ay beklersin diyor o yuzden sanal alem yalan dolan alem mahalle kuyumcusundan almak herturlu karli

• quote:

H.burada ve yurtici kargo icin tüketici hakları şikayet ettim 4 ay beklersin diyor o yuzden sanal alem yalan dolan alem mahalle kuyumcusundan almak herturlu karli

He he senin kuyumcu dayıların kuvety türk 120,82 tlden bozduğu altına en az 10 dükkan yanyana gezdim 119 tlden fiyat verdi neden bahsediyosun sen kuyumculara para kaptırmak asla

• quote:

H.burada ve yurtici kargo icin tüketici hakları şikayet ettim 4 ay beklersin diyor o yuzden sanal alem yalan dolan alem mahalle kuyumcusundan almak herturlu karli

n11 aracılığıyla 25gr altın almıştım cephaneci aracılıgıyla... ürünü iar bana sürat kargoyla yollamıştı. ürün dagıtım yerine gelmişti ve ben dagıtım yerine 10 gibi ürünümü almaya gittim.. ürün sistemlerinde şube kabul etmiş görünüyordu ama bulamadılar ... durumu n11 ve cephaneciye bildirdim ve 4 gün sonra yurtiçi ile iar tekrar 25 gr altınımı bana yolladı... ürünler garantili olduğu için 4 ay gibi zaman bekletmezler... HB sorununuza çözüm bulmaktan kaçıyorsa kredikartı harcama itirazı yapın ve HB yi başbakanlık müşteşarlığına ve şikayetvar a şikayet edin.... eger bekleyerek çözümün sizi bulmasını beklerseniz çok beklersiniz...

• Altın doviz.com'da 118 TL'ydi. Kuyumcuların hepsini gezmiştim 9-10 tane. 123 liradan aşağı fiyat almamıştım, cephaneci'den kredi kartı ile 119'dan alıp 700 liraya 100 lira da chip-para almıştım.

Kuyumcudan altın mı? Asla.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.