Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alisveris yapipta puani hemen yuklenmeyen arkadaslar 1 , 2 gün sabretsinler, dönemiçi islemlere yansidiginda yuklenir puan, puan yukleme mesajida sabah 9 10 gibi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 111 tl ve 58 tl lik alışverişlerim oldu. Ve puanlar geldi. 111 tl olan site aidat ve yakıt borcu idi.

34 TL puan açığını kapamak için bir yakınımın borcunuda ben ödedim. 372 TL. Buradan 34 TL chippara gelmedi. Provizyonda olduğu için. 1 gün sonra carrefourdan alışveriş yaptım. 4. alışveriş olduğu için sıkıntı olmaz dedim. Ama slipe bir baktım ki 58 TL lik alışveriş karşılığı 5,8 chippara yüklemiş. Yani 3. alışveriş provizyonda olduğu için saymamış. Carrefour u saymış. İnternet bankacılığına baktığımda carrefour da provizyonda idi. Hemen şikayet kaydı oluşturdum. Ben alışverişin provizyonda olup olmadığını nasıl kontrol ederim. Şifre giriyorum, çekim yapılıyor. Sıkıntı olsa çekim yapmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Akbank oldukça anlayışlı bu konuda, durumunuzu iyi bir şekilde ifade edin, alışveriş tarih ve saatlerini de ekleyin. Büyük ihtimalle puanınızı yüklerler.

• 98 tl kart ucreti gelmis bu kampanyaya katilip kart ucretini iptal ettirebilen var mi

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Evet, 6 ay kapanmamaya iade edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Tesekkurler hocam 6 ay kapatmamaya iade oldu :) 400 tl puan alacagiz diye iptal etmezler diye dusunmustum :)

• Kuryenet teslimatı yapmıyor günlerdir.şubeye isteyim dedim ankara keçiören etlik diyorum. Keçiören olarak çıkıyormuş hepside adresleri yokmuş.birine salladı.müşteri hizmetleri berbat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

98 tl kart ucreti gelmis bu kampanyaya katilip kart ucretini iptal ettirebilen var mi

İlk yıl ücret yok dedi mh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tesekkurler hocam 6 ay kapatmamaya iade oldu :) 400 tl puan alacagiz diye iptal etmezler diye dusunmustum :)

chip para mı verildi yoksa karta iade mi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

chip değil de iptal ettik dedi hocam ama online işlemlerde değişiklik yok şimdlik takmıyorum ama bir kaç güne silinir sanırım
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    yarın yansır merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat2807

Şimdi Axess'li olmanın tam zamanı!

30 Haziran’a kadar Axess kredi kartı sahibi olanlar, her ay yapacakları ilk 3 alışverişte %10 chip-para; ayda 50 TL, yıl sonuna kadar toplamda 400 TL’ye varan ekstra chip-para kazanıyor.

Axess'li olmak için hemen tıklayın, başvurunuzu alalım.

Kampanya detayları:

Kampanya Haziran ayı içinde yeni Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz için geçerlidir.
    1 Mayıs tarihi öncesi açık Axess kredi kartı olan veya 1 Mayıs'tan önce Axess kart almış ve 1 Mayıs'tan sonra bu kartını iptal ettirmiş müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.
    Tüm Akbank Şubeleri, Akbank ATM’leri, 444 25 25 Akbank Telefon Bankacılığı, axess.com.tr, akbank.com, Akbank Direkt ve Facebook üzerinden ve SMS ile yapılan Axess kredi kartı başvuruları kampanyaya dahildir.
    Wings, Free, Ticari Kart, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.
    Wings, Free veya ticari kartı olup Axess’e başvuranlar kampanyadan faydalanabilir.
    Yeni Axess kart sahipleri, bu kartına bağlı ek kartıyla yapacağı işlemlerden de kazanım sağlayacaktır.
    Kampanya kapsamında tüm alışverişlerden her ay en fazla 50 TL olmak üzere; ilk 3 alışverişte %10 chip-para, yıl sonuna kadar toplamda 400 TL ekstra chip-para kazanılabilir.
    Bir müşteri bir ayda en fazla 50 TL, toplamda 400 TL chip-para kazanabilir.
    Kazanılan chip-paralar, 2 gün içinde karta yüklenecektir.
    Kazanılan chip-paraların kullanım süresi 7 gündür.
    İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kampanya boyunca 400 TL chip-paraya ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için kredi kartı başvurusu onaylanan Axess müşterilerinin 4566’ya ILK yazıp SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
    Kampanyaya nakit çekim işlemleri, SGK, fatura ödemeleri, sigorta ödemeleri, EFT, havale, düzenli ödemeler dahil değildir. Sadece mağazalardan ve internet üzerinden yapılan alışveriş işlemleri dahildir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3794/simdi-axessli-olmanin-tam-zamani

Eşimin 1 ay egvel ki ilk axxes başvuru su onaylandı fakat kredi kartı Tarsus şubeye gitti biz İstanbul dayiz mh yeniden basvurslim frfi o kart şubede zaten iptal olur dedi yeniden başvurduk şimdi yeni kart geldi bugün bu kampanyaya dahil olur muyuz acil yardımlarınızı bekliyoruz

• dostum bana kart hala gelmedi ama onaylandigi mesaji geldi bende hemen mesaj attim ve kampanyaya dahil oldum bence sende dahil olursun yeni kart geldi demissin hemen at mesajini ILK yazip yolla.
    gerci kampanya mayisa kadardi simdi haziran sonuna kadar diyorlar bence temmuz sonuna kadar uzatirlar basvuruyu

• quote:

Arkadaşlar 111 tl ve 58 tl lik alışverişlerim oldu. Ve puanlar geldi. 111 tl olan site aidat ve yakıt borcu idi.

34 TL puan açığını kapamak için bir yakınımın borcunuda ben ödedim. 372 TL. Buradan 34 TL chippara gelmedi. Provizyonda olduğu için. 1 gün sonra carrefourdan alışveriş yaptım. 4. alışveriş olduğu için sıkıntı olmaz dedim. Ama slipe bir baktım ki 58 TL lik alışveriş karşılığı 5,8 chippara yüklemiş. Yani 3. alışveriş provizyonda olduğu için saymamış. Carrefour u saymış. İnternet bankacılığına baktığımda carrefour da provizyonda idi. Hemen şikayet kaydı oluşturdum. Ben alışverişin provizyonda olup olmadığını nasıl kontrol ederim. Şifre giriyorum, çekim yapılıyor. Sıkıntı olsa çekim yapmaz.

Hocam mh ye durumu anlatırsanız puanınızı yüklerler ki, şikayet kaydını açmışsınız zaten. Benzer bir olay benim de başıma geldi. Sorun axess üye işyerinden kaynaklı oluyor. Axess üye işyerinde puan anında geliyor, axess üye işyeri olmadığında provizyondan çıkması bekleniyor. Axess üye işyeri olmayan yerden yapılan alışveriş provizyonda beklerken, axess üye işyerinde alışveriş yapılınca, puan anında yüklendiği için, 4. alışveriş 3. alışverişin önüne geçiyor. Ben akbank direktten, bize ulaşından durumu anlatmıştım, 1 hafta sonra yüklemişlerdi puanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 28 Haziran 2016; 22:16:43 >

• Valla bu kartı çok sevdim

Bu ay 300 tllik işlemde 63 tl chip para kazandım, az önce de bankayı aradım.

6 ay boyunca aylık 500 tl harcama sözüne 120 tl chip para aldım

• 400 cippara kampanyasi yilbasina kadar degilmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Arkadaşlar 111 tl ve 58 tl lik alışverişlerim oldu. Ve puanlar geldi. 111 tl olan site aidat ve yakıt borcu idi.

Hocam mh ye durumu anlatırsanız puanınızı yüklerler ki, şikayet kaydını açmışsınız zaten. Benzer bir olay benim de başıma geldi. Sorun axess üye işyerinden kaynaklı oluyor. Axess üye işyerinde puan anında geliyor, axess üye işyeri olmadığında provizyondan çıkması bekleniyor. Axess üye işyeri olmayan yerden yapılan alışveriş provizyonda beklerken, axess üye işyerinde alışveriş yapılınca, puan anında yüklendiği için, 4. alışveriş 3. alışverişin önüne geçiyor. Ben akbank direktten, bize ulaşından durumu anlatmıştım, 1 hafta sonra yüklemişlerdi puanı.

Aynısı başıma geldi bayağı meşakkatli işmis eşimin axxes ile vergi borcu odedik.netten sms gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokotow

Valla bu kartı çok sevdim

Bu ay 300 tllik işlemde 63 tl chip para kazandım, az önce de bankayı aradım.

6 ay boyunca aylık 500 tl harcama sözüne 120 tl chip para aldım

Harcama sözü teklif mi geldi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

chip değil de iptal ettik dedi hocam ama online işlemlerde değişiklik yok şimdlik takmıyorum ama bir kaç güne silinir sanırım

Platinyum kart aidati 107 tl iade etmediler.Kapatma resti mi çeksek

• quote:

107 tlaidati iade istedim.cevap olumsuz.aylik 50 tl puan olmasa kapatirim ama işte

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.