Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk uc alışverişte toplamda 30 tl chip para aldım 4. Alışverişi 1000 lira üzeri yapacagım 50 tl chip para olayına tamamlar mı yanı 20 tl chip para verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilot1903 P kullanıcısına yanıt
    Hayır, 1 ağustosu beklemelesin. Yoksa 20 lira gelmez.

• İlk 3 alışverişiniz toplam 3 TL, 4. alışveriş 1000 TL olsa dahi ilk 3 alışverişe 0.30 TL chip-para verir, başka da vermez.

Kampanya şartları açık. İlk 3 alışverişe 50 TL'ye kadar %10 chip
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Hayır, 1 ağustosu beklemelesin. Yoksa 20 lira gelmez.

Teşekkürler

• İkinci ekstrede aidat aldı Akbank. 109 lira. Geri alan arkadaşlar ekstre borcunu ödedikten sonra mı itiraz ettiler?

• quote:

İkinci ekstrede aidat aldı Akbank. 109 lira. Geri alan arkadaşlar ekstre borcunu ödedikten sonra mı itiraz ettiler?

https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/321/faiz-ve-ucretler

****İlk yıl kart ücreti alınmamaktadır. Yazıyor bu sayfada. Neden 2. ekstrede alıyorlar bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

İkinci ekstrede aidat aldı Akbank. 109 lira. Geri alan arkadaşlar ekstre borcunu ödedikten sonra mı itiraz ettiler?

****İlk yıl kart ücreti alınmamaktadır. Yazıyor bu sayfada. Neden 2. ekstrede alıyorlar bilen var mı?

exi26 icin gecerli o madde

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

exi26 icin gecerli o madde

Pardon hocam kafa gitmiş

• Mh yi aradım. Ücretin iptal edilmesini istiyorum dedim. Hemen iptal etti, 6 ay boyunca kapatmayın dedi. 1 dk bile sürmedi işlem. Bu kadar kolay olunca bir de chip para mı isteseydim

• Benim 2. Ekstere aidat gelmedi bi ilginçlik var. Belkide ilk ektrede harcama yapmadığım içindir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Benim 2. Ekstere aidat gelmedi bi ilginçlik var. Belkide ilk ektrede harcama yapmadığım içindir

bana 3ncü ekstrede yansitacaklarmis, musteri hizmetleri gorebiliyor

• 87 lira kart ücreti kestiler aradım istedim vermediler iptal edin uleen dedim 100 lira chip verdiler 6 ay kapatmama sözüne.
  • Bende şubeye gidip başvurdum, Klasik Axcess istiyorum dedim. Kadın sistem kendi belirliyor limite göre dedi. Şimdi gidip Platinium yada Gold göndermesinler ? Ne dezavantajı var bu kartların ? Standart karttan başkası gelirse iade etmelimiyiz ?
  • Arkadaşlar bilgisi olan acil cevaplayabilirmi ?

Bugün şubeden Axess' a başvurdum, akşam SMS geldi. Axess Free kartınızın talebi kabul edilmiştir diye. Şubedeki kadın gitmiş Free kartı işaretlemiş Az önce MH aradım ulaşamadım, bu 400 TL kampanyasından yararlanmak için ne tür bir yol izlemeliyim ? Şuanda yeniden internet üzerinden normal Axess başvurusumu yapsam sıkıntı olurmu ? Yada yarın şubeye gitsem Free kart başvurusunu iptal edip normal karta çevirebiliyorlarmı ?

Kampanyadan istifade etmek için bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar bilgisi olan acil cevaplayabilirmi ?

Bugün şubeden Axess' a başvurdum, akşam SMS geldi. Axess Free kartınızın talebi kabul edilmiştir diye. Şubedeki kadın gitmiş Free kartı işaretlemiş Az önce MH aradım ulaşamadım, bu 400 TL kampanyasından yararlanmak için ne tür bir yol izlemeliyim ? Şuanda yeniden internet üzerinden normal Axess başvurusumu yapsam sıkıntı olurmu ? Yada yarın şubeye gitsem Free kart başvurusunu iptal edip normal karta çevirebiliyorlarmı ?

Kampanyadan istifade etmek için bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim ?

Teşekkürler.

free nin herhangi bir zarari olmaz, o onaylanirsa gelsin, free onaylandiktan sonra axess in onaylanmasi daha basit olur,

sms kanali ile basvurunuzu yapabilirsiniz. axess yazip 5990 a gonderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 12 Temmuz 2016; 20:48:06 >

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Free kart gelmeden normal Axess' e başvuru yapamammı ? İkisi aynı anda gelmezmi ? Benim için önemli olan 400 TL Kampanyası. Şubedenmi yoksa internetten başvursam hangisi daha hızlı gelir ? Yani sorun olmayacaksa şuan internetten başvuru yapacağım Axess' e. Ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Peki hocam Free kart gelmeden normal Axess' e başvuru yapamammı ? İkisi aynı anda gelmezmi ? Benim için önemli olan 400 TL Kampanyası. Şubedenmi yoksa internetten başvursam hangisi daha hızlı gelir ? Yani sorun olmayacaksa şuan internetten başvuru yapacağım Axess' e. Ne dersiniz ?

hocam istediginiz kanaldan basvurunuzu yapin, ortalama hepsi ayni zamanda sonuclanir, ama free beklesin, iptal etmeyin bi süre.

• Ben şimdi kayıt oldum bu kampanyaya benim anlamadığım ilk 3 alışverişinizden diyor kampanyaya katıldıktan sonraki ilk 3 alışveriş mi ay başında yapılan ilk 3 alışveriş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warcer

Ben şimdi kayıt oldum bu kampanyaya benim anlamadığım ilk 3 alışverişinizden diyor kampanyaya katıldıktan sonraki ilk 3 alışveriş mi ay başında yapılan ilk 3 alışveriş mi ?

İlk ay katıldıktan sonra, sonraki aylarda ay başından itibaren.
  • Arkadaşlar daha önceden Akbank müşterisi değilseniz şubeden başvuru yapmanızı öneririm. Çünkü Akbank internet şubesi güvenlik konularında baya hassas (bana göre abartılı düzeyde) ve şifre almak, internet şubeyi açtırmak falan için bankaya gitmek zorundasınız. Aklınızda bulunsun

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.