Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtvyi gib.gov.tr den odedim %10 aninda geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a beyler akbank online kredi kartı başvurusu kaldırmış mı? daha önce başvuru yapmıştım online olrak şimdi başkasına yapamıyorum sadece form doldurun yazıyor form sonrasıda arıyorlar yani aranmadan internetten başvuru yapmak istiyorum o tik i göremedim
  • Mtv yi odedim chip para hemen yatiyormu acaba? Msj lami bilgilendirme geliyor

• sizce kampanya bir y daha uzatılır mı
  • gittigidiyor ile aynı anda 100tl ve 50tl chip para kazanmak mümkün değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

gittigidiyor ile aynı anda 100tl ve 50tl chip para kazanmak mümkün değil mi?

Mümkün

• Merhabalar 217 tl mtv ödemem var bugün, yeni axees kartıyla ödeme yapıp gelen puanın %40 kadar indirim yapacak var mı acaba?
  • Az önce alışveriş yaptım %10 geldi. Alacak varsa bilgisine.
  • şimdi mtv ödedim chip para geldi
  • Kart kullanım bedeli gelmiş bana bunun için istekte bulundum harcama sözü de verebilrim dedim iptal etmediler kullanım bedelini..
    Kullanım bedelini iptal ettiren var mı ?
  • dun iptal ettirdim.kart ucretini iptal edin dedim hemen iptal ettiler

• kadtas kullanıcısına yanıt
    ayın 31 inde kart ücreti gelmiş aradım.. üyelik ücreti yansıtmışsınız dedim. kontrol ediyorum iptal işlemi gerçekleşmiştir dedi.
    Ben iptal edin bile demedim.
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Tem.-agus. Ayi icin 98tl geldi. Kart esimin uzerine oldugu icin arattim, "vereneyiz." dediler. 1 gun sonra tekrar aradik, "6 ay acik kalmasi" karsiliginda iade yapildi.

• Temmuzun başında başvurduk, onaylandı, gelsin diye bekliyoruz gelmiyor. Aradık. Meğer kartı şubeye göndermişler, adrese değil de.

İşin ilginci bizle hiç alakası olmayan uzak bir şube ve kartınız şubede diye de bilgilendirme yok.

Tamam kapatın dedik, o zaman yakın bi şubeye aldıralım dediler. Haftaya yakındaki şubeye gelecekmiş. 1 aylık puan gitti. Kaldı 350 TL.

Saçma sapan bir banka.
  • 3 kere itiraz ettim kart aidatına.. 109 tl yansıtmışlar direk.. O zaman bu saaten sonra yapılacak işlem bütün bonusları kullandıktan sonra kartı iptal ettirmek olacak..
  • Selam,

Ben Axess kartımı Temmuz ayında almıştım, Akbankta maaş hesabım var. Bu aidatı ne zaman yansıtırlar ? Gerçi başvuru yaparken aidatı geri iade ederiz demişlerdi ama güvenemiyorum. Birde iadeyi çip para olarakmı yapıyorlar yoksa para olarakmı ?
  • Kartı kuryeye verilen arkadaşlar, kaç günde teslim edildi acaba? Neo ile aynı gün onaylanan kartım neo bugün gelmesine rağmen 1 hafta oldu gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    ikinci ekstrede kesiliyor aidat 3.ekstede iade oluyor.

• Fatura ödeme merkezlerinden fatura ödemesi yapsak puan kazanır mıyız arkadaşlar ? Elektrik şirketinin kendi sitesinden ödesem bildiğim kadarıyla kazanılmıyor. Fatura ödeme merkezlerinde ödesem yine aynı mı olur ki _?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.