Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün şubeden Axess için başvurmuştum, akşam cebe SMS geldi, Free kart başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır diye. Şubedeki kadın gitmiş Free kartını işlaretlemiş Bende dün akşam normal Axess kart için webden başvurmuştum. Öğlen aradılar, dedim Free kartımı iptal edin normal kart gönderin dedim. İsterseniz iptal etmeyelim 6 ay 500 TL aylık harama yapın 100 TL chip para hediye edelim dediler. Dedim olmaz kapatın, bu sefer 6 ay açık kalsın alışveriş yapmasanızda olur 75 TL para hediye edelim dediler. Bende kabul ettim. Hem Free hemde Axess kart aynı anda gelecek. Umarım doğru karar vermişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 13 Temmuz 2016; 16:07:20 >
  • arkadaşlar benim karta da üyelik ücreti yansımış 109 tl iadesi için aradım 6 ay kapatmama sözüne iade ederiz dedi onaylıyorum dedim, yalnız işlemlerde gözükmüyor, tekrar aradım müşteri hizmetlerini, diğer ekstrede çıkar dedi, sizde nasıl oldu bu işlemler?
  • gdc kullanıcısına yanıt
    Yarın veya pazartesi günü dönem içine yansır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartım daha gelmedi, hesap kesim her ayın 20' si demiştim. Şimdi size sorum kampanyadan bu ayda yararlanmak için hesap kesimi ay başınamı aldırayım ? Birde aşağıdaki olayı tam anlamadım, yani her ay 50 TL kazanmak için ilk üç alış verişin toplamı 500 TL' mi olmak zorunda ? Yoksa ay içindeki toplam harcamanın 500 TL' mi olması lazım ? Teşekkür ederim.

"Kampanya kapsamında tüm alışverişlerden her ay en fazla 50 TL olmak üzere; ilk 3 alışverişte %10 chip-para, 28 Şubat 2017’ye kadar toplamda 400 TL ekstra chip-para kazanılabilir."

Not: Birde internetten 500 TL' lik sarıkız alsak alsak kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 18 Temmuz 2016; 15:28:58 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Şubeden başvuru yaparken gelir belgesi istediler mi yoksa sadece başvuru formu mu doldurdunuz?

• farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten maaş hesabımın olduğu bankaydı. Telefonda sordular bende söyledim. Sözleşmeye imza attık yaklaşık 10 taneye yakın imza.... Arttık nasıl öpeceklerse
  • Bu kampanya için bende axess'e başvurdum, onaylandı. ama bunların 2. ayda ekstreye aidat yansıttığını unutmuşum. İlk ay alışveriş yapıp chip paraları harcadıktan sonra kartı kapatsam sonraki ekstrede aidat'ı yansıtırlar mı acaba?
  • Yaklaşık 2 hafta önce netten kart başvurusu yapmıştım, arayıp bilgilerimi aldılar. Yarım saat sonra sms geldi, "Kartiniz onaylandi ancak,diger Bankalardaki kart limitlerinizle Yasal Limitiniz doldugundan,basilamadi. Diger limitlerinizi dusurup bizi arayabilirsiniz.

8400 ve 1000 limitli iki kartım var, bir hafta önce limitlerini 6000 ve 100 liraya düşürdüm. Bugün tekrar başvuru yaptım fakat yine aynı mesaj geldi.

Limit düşürme sisteme ne zaman yansıyor, bunu takip edebileceğim bir yer var mı ? Yoksa öğrenmem için tekrar kart başvurusu yapmam mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyil92 -- 19 Temmuz 2016; 18:33:18 >
  • Arkadaşlar kartım geldi. Platinium temassız kart yollamışlar. Defalarca söyledim düz kart istiyorum diye. Birde kafama takılan sorular var, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

- Axess kartımızın temassız özelliğini iptal edebiliyormuyuz ?
    - İnternetten alışverişlere geçici olarak kapatabiliyormuyuz ?

Teşekkür ederim.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hocam axess kartınızla akbank direkt uygulmasını telefon indirip istediğinizde alışverişlere açıp istemediğinizde alışverişlere kapatabilirisiniz.
  • 109 lira aidat kesmişler aradım iade edin die etmediler. Kapatsanız bile artık o para kesilecek dedi. Var mı başına böle iş gelen

• gecen hafta ben de aradim
    mh iade olmaz dedi
    ama kart iptal birimi 100 chip yukledi.

• Babamın kartı bugün geldi. Kampanyadan faydalanan arkadaşlara 2 sorun olacak.

1- Her ay 50 TL chip para derken her ayın sonuna kadar olan alışverişler mi sayılıyor ? Yani 31 temmuza kadar yapılan alışverişler mi geçerli yoksa 1 ekstre dönemi 1 ay mı sayılıyor ?

2- MTV ödemesi deneyen oldu mu ?
  • mesaybelf kullanıcısına yanıt
    yeni kartlardan birine bu ay aidat kesildi, canlı destekten yazdım iade edin diye 6 ay kapatmamaya iade ettiler.
    mh aramadım,şikayet kaydıda oluşturmadım direk yazdım hemen iade ettiler şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymustang

mtv ödeyip puan alan oldumu?

quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Bunu ben de merak ediyorum ama bu ay her halükarda başka alışverişlerim olacağı için pek de anlamı yok.

Cevap bulabildiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 26 Temmuz 2016; 0:01:40 >
  • Arkadaşlar konu günceldir. 31 Temmuz 2016 tarihine kadar kampanyaya katılım devam etmektedir.
  • şubat dahil 7 ay var nasıl 400 e tamamlayacağız?
  • mtv ödeyip bu kampanyadan chip kazanan var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp sordum evet dediler chip para kazanılır dedi
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    1-31 temmuz baz alınıyor kardeş mtv yi de sordum olur dedi mh
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.