Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

H.burada ve yurtici kargo icin tüketici hakları şikayet ettim 4 ay beklersin diyor o yuzden sanal alem yalan dolan alem mahalle kuyumcusundan almak herturlu karli

He he senin kuyumcu dayıların kuvety türk 120,82 tlden bozduğu altına en az 10 dükkan yanyana gezdim 119 tlden fiyat verdi neden bahsediyosun sen kuyumculara para kaptırmak asla

Ben sadece chip olayini netten ugrasmaya gerek yok dedim kuyumculardada chip geciyor dedim al sat yap demedimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cardfinans, garanti, cepteteb, yapikredi kartlarim var + tanimlanmis KMH var hicbirine cok sukur borcum yok mantikli harciyorum aidatta odemiyorum kafadan aylik en az 50 TL karda oluyorum. Daha once axess basvurum olmustu fakat mevcut limitlerimden dolayi kart cikmadigina dair mesaj almistim. Simdi dun onlar aradi inat degil mi bu sefer ben kabul etmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana gore en mantiklisi cephaneci den altin alip bankanizin altin hesabina yollamalarini istemek... Ancak hangi bankanin en yuksek degerden bozdugunu bilmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim...

• arkadaslar 4. alisveriste puan yüklenirmi? onceki alisverislerim 50 tl alti oldu. simdi 4. alisverisim 350 tl olacak puan yuklenirmi?

• Şöyle bir madde var:

"Kampanyaya nakit çekim işlemleri, SGK, fatura ödemeleri, sigorta ödemeleri, EFT, havale, düzenli ödemeler dahil değildir. Sadece mağazalardan ve internet üzerinden yapılan alışveriş işlemleri dahildir."

Ayda 600 TL ye yakın yakıt alıyorum. Kazandığım chip puanları yine yakıt alırken kullanabilir miyim?
  • gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    Kampanya ilk 3 diyor. Yüklenmez.
  • Üye işyeri istasyonlarda alabilirsiniz..

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Bu üye iş yerleri nereler. Nerden bakacağız buna acaba. Bir yerde listesi var mı?

• a101 den 100 tl üstü alışveriş yaptım puan gelmedi üye işyeri şartı mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitmete

Bu üye iş yerleri nereler. Nerden bakacağız buna acaba. Bir yerde listesi var mı?

Genelde chip paralari nerde kullaniliyorsa onlar genelde uye is yeri oluyor alis veris ten once chip para kullabilirligini sorun posa a guvenmeyin

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Hocam soruyoruz ama , çoğu yerde çalışanların kendinden haberi yok...

Zamanla bulacağız herhalde...
  • Arkadaşın ev aldığı firmanın benzinliği var aynı zamanda. 3000 er TL lik taksitler ödüyor. Axess, Odeabank ve Bonusun kişiye özel yani bu ay şu kadar harcayın şu kadar puan hediye gibisinden kampanyalarını bu benzinlikten geçiyoruz. Sağolsun taksit miktarı fazla diye benim kartlara da bolca yer kalıyor. Sonra fatura kesilip inşaat firmasına teslim ediliyor. Birinci muhatap benzinlik olunca tüm akaryakıt kampanyalarını da kullanmış oluyoruz. Mesela yeni iki axess im var farklı günlerde 200/200/150/100 şeklinde çektiriyorum. Hem o ayın akaryakıt kampanyası hem de 400/8 ay chip para kampanyası iki karta ayrı ayrı yükleniyor. Odeabank 350/50 chip para kamp. kişiye özel göndermiş. Onu da bu ay oradan geçtik. Puanlar çok olunca jullanmada sıkıntı oluyor. Arabada yakıt full, dolap full. Ben de puanın çoğunu LCW hefiye karta yükletiyorum kasadan,oradan ihtiyaç oldukça çocuklara hunharca kıyafet alıyoruz.

• Kart geldi...
    Şimdi mesaj atıp 500 tl mi harcamalı...
    Yoksa diğer ay atıp mı başlamalı...

Hazirandan mı başıyor bu 8 ay, yoksa temmuzdan mı başlıyor bu 8 ay...
    Var mı bilir kişi burda :)
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    bu ay ve 2017 ocak dahil 8 ay
  • metin_66 kullanıcısına yanıt
    Tşk cevap için...
  • temmuzda baslasak subat dahil o zaman demi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alışverişte üye İşyeri sartı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: umacar

Bu alışverişte üye İşyeri sartı var mı

Bende bu sorunun cevabı için geldim

• Migros ta 200 tl yaptım puan gelmedi, demek ki varmış

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    uye is yeri sarti yok.
    yarin donem icine dusunce islem %10 gelir👍

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.