Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Carfoursadan 74 tl ye 5 lt kristal dolgun lezzetleri 3 teneke aldık gecen kampanyadan , özem indirim li fiyatı 105 tl
    FIRSAT. Lık bir durum yok

Haklısın hocam, sen bankasın ne diye zeytinyağı işine girersin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😄😄 mermi sekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurmuştum cuma günü falan bugün onaylanmış.
    Gelsin birde freeye başvurcam kampanyalarda çılgın atıcaz.
  • hem bankadan,hem netten hem de telefondan başvurdum..3 ü de onaylanmış geliyo kartlar...gelsin ondan sonra son 2 nosu en yüksek olanı kullanıcam,digerlerini iptal edecez artık..nasıl bankaysa 3 tane kart yolluyo bana
  • Başvurduk bahalım

• en hizlı basvuru yöntemi hangisi arkadaslar ? şube, internet, tlf ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 9 Mayıs 2016; 22:49:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çabuk telefon oldu..sonra internet en sonda banka oldu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Geçtiğimiz haftalarda free kartım gelmişti. Dün akşam axesse başvuru yaptım. Platinum kart çıktı (muhtemelen aidatı fazla almak için). Sanırım hafta içi gelir. 400 kazanmam zor ama en az 250-300 puan gelir. Aidatı geri alamasam bile 150 den fazla para cepte kalır.

2 ay önce yeni kart başvurusu yaptım. platinum göndermişler. bu ayki ekstreme 109 tl kart ücreti yansıtmışlar. dikkatli olun derim....
  • Platinum vardı bu kampanyaya başvurdum gold kart basılmış gelmiş kuryeden geri çevirdim, çünkü kampanya gereği SMS attığımda eski müşteriler 400 tl chippara kampanyasından faydalanamaz diye cevap geldi. Eğer akbankta hali hazırda başka kartınız varsa bu noktaya dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Geçtiğimiz haftalarda free kartım gelmişti. Dün akşam axesse başvuru yaptım. Platinum kart çıktı (muhtemelen aidatı fazla almak için). Sanırım hafta içi gelir. 400 kazanmam zor ama en az 250-300 puan gelir. Aidatı geri alamasam bile 150 den fazla para cepte kalır.

2 ay önce yeni kart başvurusu yaptım. platinum göndermişler. bu ayki ekstreme 109 tl kart ücreti yansıtmışlar. dikkatli olun derim....

Bana da 98 tl yansıtıldı geçen ay. Aradım kartı kapatın dedim. 6 ay kapatmama sözüne 100 tl chippara verdiler. Arayın kapatacağınızı söyleyin.

• Güzel Kampanyaymış Garantimi Kapatıp Axess e Geçeceğim Kart Aidatınıda Dediğiniz Şekillerde İptal Ettiririz Teşekkürler
  • Bu adamlar yeni kart vermek için bu kadar bonkör davranıyorlarsa bilin ki kartı kapatmak isteyen müşteriyi kolay kolay kaçırmak istemezler.

• pinemil kullanıcısına yanıt
    Telefondan nasıl başvurabiliriz bulamadım bir türlü

Birde aon 2 hane kampanyası yılbaşında geçerli değilmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 11 Mayıs 2016; 2:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yalniz kart parasini aliyorlar ha haberiniz olsun. Bizim elemanda vardi. Her seferinde iptal ediyorlardi. Bu sefer almislar. Saniyorum paraf bu konuda iyi

o da bozdu .. bu yıl iade etmediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yalniz kart parasini aliyorlar ha haberiniz olsun. Bizim elemanda vardi. Her seferinde iptal ediyorlardi. Bu sefer almislar. Saniyorum paraf bu konuda iyi

o da bozdu .. bu yıl iade etmediler bana

Bu kampanya işinize yarayabilir belki

https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/311/ucretsiz-kart

• storm kullanıcısına yanıt
    Faturalardan faiz alamazsiniz diye sikayet olusturmustum. Iadelerim yatti.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    akbank direkt i telefona indirip oradan başvurdum hocam..bir de 4442525 i aradım oradan da başvurdum..ayrıca bankadan da başvurdum,3 ü de kabul olmuş...evet o kampanya yılbaşında olacak..ama olmuşken o da olsun dedim..
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    akbank mobil i telefonunuza indireceksiniz hocam..içinde var..
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Demek ki artik geri vermiyorlar. Mahkemeler de hakli buluyormus. En iyisi alacaktim almayayim madem oyle

• 2 bin tl limite platinum veriyorlar 119 tl ucret icin normal istedim 87 tl ucreti en az 300 tl kar olur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.