Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kar aidatı iade etmezlerse en az 300 TL puan karı olur, tabi harcama mecbur yapıyorsanız. Onun dışında diğer kampanyalarlada birleşince tadından yenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 14 Mayıs 2016; 10:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Hemen her sektörde geçerli, üye işyeri şartı da yok. Benzin alımları bu kampanyada puan kazanımı için çok güzel fırsat. Kendi açımdan 250 ye yakın benzin alımı yapıyorum aylık. 25 oradan kalan 25 de başka yerlerden gelir. Kartım gelse bugün telefon alacaktım mesela, gg de bkm ye anında %5 indirim var, üstüne 100 lira chip para, 50 de ekstra chip. Çok güzel kampanya değerlendirmek isteyene.

• Carrefour 200 tl üzeri 25 chippara kampanyası var. Altın satan şubeleri vardı sanki. Onunla birleşir mi acaba.

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3788/carrefoursada-axesse-ozel-bahar-senligi-mayis-boyunca-sizi-bekliyor

• Arkadaşlar başvurum onaylanmış ama bir mail geldi ve diğer bankalardaki limitim fazla olduğu için kart basılmıyormuş. Ne kadar limit açmam gerek bunu nasıl öğrenebilirim? Risk raporunda yazar mı acaba?

• Aktif ileti denen bir kuryeye veriyorlar, tam ömür törpüsü. Nuvo kartımı 25 gündür getirecekler, bu da aynı akibete uğrayacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Arkadaşlar başvurum onaylanmış ama bir mail geldi ve diğer bankalardaki limitim fazla olduğu için kart basılmıyormuş. Ne kadar limit açmam gerek bunu nasıl öğrenebilirim? Risk raporunda yazar mı acaba?

+1

• Gelirinizle alakalı ve diğer bankadaki kart limitleriniz ile. Normal şartlarda bin TL yeterli olması lazım. Tabi kişiden kişiye ve diğer kart Limit toplamına ve beyan edilen gelire bağlı.

• Yasal limit sinirina takilan arkadaslar olay kisaca soyle maas bordonuzun 4 kati limit tahsis edilebilir.

Maasiniz 2 bin tl ise en fazla 8 bin tl limitiniz olabilir, yasadan once limitleriniz 25 bin olmus olabilir eski tahsis edilen limite karismiyorlar fakat yeni kart busvurusu yapinca yasal limiti doldurdugunuz soyleniyor yeni basvurdugunuz banka size limit tahsis etmediği icin ustteki ornege gore diger bankalardaki limitinizi 18 bin tl dusururseniz yeni bankaniz bin tl limit verir tabi siz limiti dusurdugunuzde hemen islem gerceklesmez kkb ye bildirir bi sure sonra kartiniz limitli ulasir.

kendim için elimdeki limit gelirimin çok üstende olduğu için diğer bankalardaki limitimi düşürmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Mayıs 2016; 14:25:14 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    bende odea ya başvurmuştum 3 sene önce 1 tl limitli göndermişlerdi iptal ettim. 3 sene önceki ile şimdiki limitlerim aynı. gelirimde de çok büyük bi artış yok. sadece geçen ay 2000 tl bir bankadan düşürdüm. bu ayda odea ya başvuru yaptım 5000 tl limitli yolladı. ama cepteteb onaylamadı kredi kartı. sorduğumda bankadan bankaya değişeceğini söyledi.
  • 10 bin limitli kartım vardı. Son 1 ayda cepteteb ve axess freeye başvuru yaptım 10 ar bin limit verdiler. Şu anda toplam 30 bin limit var. Hatta cepteteb 13 bin limit verecektik ama yasal limit dolayısıyla 10 bin diye mesaj yollamıştı. Bence bu yasa limit işi meslek ve Kredi puanına göre esneklik gösteriyor.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Garanti 14.100
    HSBC 5.000 limitli kartlarım var. 5.000 in yeterli olacağını bilsem HSBC yi iptal edebilirim zaten kullanmıyorum ve kart aidatıda ödemiyorum.

• limit dusuruldumu isi hizlandirip yeni kredi karti almanin yolu varmidir.6 7 gun oldu dusuruleli hala incelemede kaldi.limit yetersizliğinden.

• Bende bir şansımı deneyeyim 😄

• Kartiniz onaylandi ancak,diger Bankalardaki kart limitlerinizle Yasal Limitiniz doldugundan,basilamadi. Diger limitlerinizi dusurup bizi arayabilirsiniz 4442525

Edit: Düşürmeme rağmen aynı hatayı aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 15 Mayıs 2016; 21:50:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benide aradilar. Ne hikmetse hic bir bilgi doldurmama ragmen sahsima ait sirket bilgileri adresler ve telefon numaralari ellerinde var. Direk is adresinizemi yolliyayim dedi tabiki dedim kapattik. Basvurudan 1 gun sonra oldu baya hizlilar.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Müşteri olmadığınız halde kredi bile sorgulasanız banka sizi pasif Müşteri yapıyor. Ayrıca mernisten birçok bilgiye erişiyorlar.

• Kart basvurum onaylandi. Ķredi karti elime ulasmadan mailime kart extresi geldi☺

• Gören 400tlyi hemen verecekler sanar. Mayıs sonuna kadar müşteri yap haziran temmuzda 90tl aidatı geçir oh mis..

• Benide aradılar Mail'de gelmişti onaylandı ama
    Nerden sorgulatabiliriz acaba ne gelen var ne giden
    ( ist. -Kartal )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyordan alışveriş yapacağım için 100 + 50 chip para alacağımı hesap ederek karta başvurdum kartı kuryenet ile göndermişler bir iki güne gelecek fakat bu kart ücreti hikayesi canımı sıkıyor normalde ilk yıl kart kullanım ücreti alınmaz diye bu işe girdim platinium kart göndermişler üstelik limiti 1316 lira olmasına rağmen şimdi kart açılmadan kapatma restini çekersek ücret alımını iptal ederler mi yoksa alışveriş sonrasında mı rest çekelim blöf değil ücret alacaklarsa kapatsınlar hani
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.