Şimdi Ara

Yeni başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım. 24 saat falan oldu yaklaşık 1 şarkı yazdım vip satın aldım konser ayarladım ..
    Neler yapmam gerek hiç bişey anlamadım oyundan inanın nezaman iyi bir işe girebilicem :) teşekkürler şmdiden

Bu arada annenin görevi üzerine tşörtümü birine verdim kotum var bitek tşört alıcam 0 $ ım var :D Görevi yapmış olmama rağmen annede daha tamamlanan görevlere geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 10 Eylül 2011; 3:54:18 >

• kaç paraya aldın vip i
  • VIP yi şimdi alman kötü olmuş.Bazen annede oluyor öyle hatalar.Dün maaşın ödenmesi gerekiyor.Konserler falan ayarla.
  • 20 liraya aldım 3 ay maaşımı almadım sokakta çalmayı seçmiştim boş zamanlarda yaptıklarımda 33$ olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüfeMan

Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım. 24 saat falan oldu yaklaşık 1 şarkı yazdım vip satın aldım konser ayarladım ..
    Neler yapmam gerek hiç bişey anlamadım oyundan inanın nezaman iyi bir işe girebilicem :) teşekkürler şmdiden

Bu arada annenin görevi üzerine tşörtümü birine verdim kotum var bitek tşört alıcam 0 $ ım var :D Görevi yapmış olmama rağmen annede daha tamamlanan görevlere geçmedi.

Öncelikle anne görevlerini tamamla. Önceliklerini (şimdilik) şarkı yaz yapma (hiçbir zaman) sokakta çal yapma. Barmen ya da onun gibi bir meslekte işe gir.

Sonrasında ne yapacağına karar vererek 1780810.1 numaralı konudaki rehberleri oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.