Şimdi Ara

Yeni Başladım Tavsiyelere Açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım jaxı aldım gerçekten guzel bır hero ama saldırabıldıgımız 1 skıll var yanı damage veren o tarzda champıon onerılerınız varsa açıgım 1350 lık olursa çok iyi olur

• oyunu sil bunu seni aşağılamak için demiyorum heleki tr başladıysan direk sil sinir hastası olur çıkarsın
  • Önce her lane'de oynamayı öğren. Hızlı yazmayı öğren (Karakter seçimimde hemen mid top falan yazmak için) . Jax oynuyorsan ya jungle de ya da top yaz hemen. 20. seviyeye kadar çok ip harcama arada bir iki karakter al ama önce videolarını falan izle. Refund hakkını gereksiz kullanma 1350 veya 450 ip'lik karakterleri refund etme boşuna. Main karakterini seç ve onda ustalaş (bence) . Küfür etmemeye çalış küfür edersen %99 yenilirsin. Kendine bir arkadaş bul. Beraber girerseniz zaten kimse size küfür etmez denendi bu. " Yha kill'imi çaldı ben afk, feedliyorum beyler baron arkası gelin" gibi şeyler yazma ve oyundan asla çıkma. Başka sorun varsa sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey damage değil dostum :) ayrıca jax her skilliyle damage vuruyor.
  • Kimsenin karşısında ne yapılacağını bilmedigi şampiyonlar ile oyna.
    Heimy
    Shyvana
    Syndra
    Galio,gibi.Özellikle TR de isen bu şampiyonları kullanan kişi 100.000 oyunda 1 gelir.Bunları öğren sonra ranked oynarken free elo kasarsin .

• westte filan başla gelişmen için daha iyi olur bence
  • "daryus al qnq tek atarsın xDéé"
    .
    .
    bu konuyu özetler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takım çalışması op . İzle hemen .

• Doğru düzgün önerileri bekliyorum
  • Takım çalışması op. u izle ve lütfen botlara karşı at yeniysen
  • dari al teq at XDé
  • Ya sen ne diyon çarpılırsın jax en yüksek hasar veren şampiyonlardan biri.
  • bazi arkadaslarin dedigi gibi hizli yazmayi ogrenme oyuna girer girmez top mid yazma ranked oynarken pick sirana gore davran normal oyunlarda ne kalirsa oyna. benim gozumde oyun boyle dogrusu budur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.