Şimdi Ara

Yeni başladım. yardım ve birlikte oynamak isteyen varsa buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese. diablo dünyasına biraz geç te olsa dalmış bulunuyorum. oyuna ve ros paketine sahibim. sınıfları denedim ve demon hunter ile campaign modunu bitirdim. şuan 51 lvl im. adventure modda devam ediyorum. sorunum şu ki zorluğu master a getirdiğimde hiç bir şey yapamıyorum ki bunun daha üst seviyeleri de var. tabi zorlandığım diğer düşük level karakterler. solo oynamamdan kaynaklanan birşey mi bu yoksa level düşüklüğünden mi? ya da sınıflar arası çok fark var mı? hangi sınıfla oynamam beni daha çok yorar?

ayrıca birlikte oynamak isteyen varsa arceuS#2619 u ekleyerek ulaşabilirler bana.

• 51 level daha bebek sayılır. 70 e ulaşman lazım en kısa zamanda. sonra paragon levelleri başlıyor. torment seviyeleri için paragon da ilerlemelisin. mesela ben paragon 200 levelim ama torment 6 da tek başıma zorlanıyorum. sınıflar arası pek güç farkı yok. bi de set olarak giysiler var yeşil renk. onları toplamaya çalış. silahlarına falan taş eklemeye çalış. gücünü ve dayanıklılığını artırmaya bak.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. peki zorluk seviyesi bakımından hard veya master oynamam arasında ciddi fark olur mu? düşecek itemlerde falan über bir fark söz konusu olur mu? yoksa gittiği yere kadar hardda mı gitmeliyim. masterde nerdeyse hiç kesemiyorum çünkü. sınıflar arası farkı sormamın nedeni ise twitchde yayına baktığımda demon hunter, barbarian ve monka yönelik bir yüklenme var oynayanlar arasında. bunlar daha mı rahat kesiyor diye düşündürdü bana bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

teşekkür ederim. peki zorluk seviyesi bakımından hard veya master oynamam arasında ciddi fark olur mu? düşecek itemlerde falan über bir fark söz konusu olur mu? yoksa gittiği yere kadar hardda mı gitmeliyim. masterde nerdeyse hiç kesemiyorum çünkü. sınıflar arası farkı sormamın nedeni ise twitchde yayına baktığımda demon hunter, barbarian ve monka yönelik bir yüklenme var oynayanlar arasında. bunlar daha mı rahat kesiyor diye düşündürdü bana bu yüzden.

Şuan bence oyun hiç olmadığı kadar dengeli her sınıf party bulabiliyor şuan, wizard biraz güçsüz sanırım şuan onuda dengelerler diye düşünüyorum .

• baris7777 B kullanıcısına yanıt
    peki yeni karakter denediğimde her birini campaign modunda mı oynayayım yoksa adventure da mı? campaign i bitirdiğim için tekrar oynamak ta istemiyorum ama eğer ek artısı varsa oynayabilirim.
  • quote:

peki yeni karakter denediğimde her birini campaign modunda mı oynayayım yoksa adventure da mı? campaign i bitirdiğim için tekrar oynamak ta istemiyorum ama eğer ek artısı varsa oynayabilirim.

Hikayeyi beğendiysen bi daha oynayabilirsin ama onun dışında bi artısı yok Adventurede rift keystoneda çıkar bounty yaparken daha karlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Hikayeyi beğendiysen bi daha oynayabilirsin ama onun dışında bi artısı yok Adventurede rift keystoneda çıkar bounty yaparken daha karlı olur

görevleri yaptıktan sonra takipçiler falan geliyordu ya adventure modda kasılma işlemi yaparsam seviyesi gelince yine gelecek mi onlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

görevleri yaptıktan sonra takipçiler falan geliyordu ya adventure modda kasılma işlemi yaparsam seviyesi gelince yine gelecek mi onlar?

İlk levelda geliyolar zaten diye biliyorum

• baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Evet geliyormus buldum. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.