Şimdi Ara

Yeni Başladım Yardımcı Olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm iyi geceler abilerim ve kardeşlerim ben oyuna yeni başladım biraz tüyo verebilir misiniz pek çözemedim oyunu belli başlı kuralları vardır olmaz sa olmazı vardır Vs biraz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim Oyundaki ismim SultanFaruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yeniyim takip
  • ben de yeniyim.bakalım fikir veren olacak mı? takip
  • Köy binanı geliştirdiğinde sana belirli olağan sunuyor, örneğin köy binasını 4 yaptığında top en fazla 5. seviye kışlar 5. seviye ordu kampı 3. seviye oluyor. Bu rakamlardan emin değilim sallıyorum. Köy binası 4 ile işin bittiğinde yani sana sağladığı olanakları bitirdiğinde köy binası 5 yapmaya başla. Sonra pişman olursun. Askerlerini labaratuvardan geliştirmeyi unutma. Duvarlarını iki kat yan yana serme çünkü duvar yıkıcılar alana hasar veriyor öndeki duvarı yıkarsa arkadaki duvarı da yıkar. Madenlerini merkeze al savunmayla etrafını çevir duvarlarla kapat. Attack on Titans mantığı gibi surlar içinde sur yap ki adam suru yıkınca her şeyi alamasın, yıkması gereken bir sur daha olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Köy binanı geliştirdiğinde sana belirli olağan sunuyor, örneğin köy binasını 4 yaptığında top en fazla 5. seviye kışlar 5. seviye ordu kampı 3. seviye oluyor. Bu rakamlardan emin değilim sallıyorum. Köy binası 4 ile işin bittiğinde yani sana sağladığı olanakları bitirdiğinde köy binası 5 yapmaya başla. Sonra pişman olursun. Askerlerini labaratuvardan geliştirmeyi unutma. Duvarlarını iki kat yan yana serme çünkü duvar yıkıcılar alana hasar veriyor öndeki duvarı yıkarsa arkadaki duvarı da yıkar. Madenlerini merkeze al savunmayla etrafını çevir duvarlarla kapat. Attack on Titans mantığı gibi surlar içinde sur yap ki adam suru yıkınca her şeyi alamasın, yıkması gereken bir sur daha olsun

oyunun erken dönemlerinde farm mı yapmalı,raid mi ?
    bir kaç saat sonra shield bitiyor ve trophy mi kasayım farm mı yapayım hocam? TH4 level'e upgrade ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: fatates

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Köy binanı geliştirdiğinde sana belirli olağan sunuyor, örneğin köy binasını 4 yaptığında top en fazla 5. seviye kışlar 5. seviye ordu kampı 3. seviye oluyor. Bu rakamlardan emin değilim sallıyorum. Köy binası 4 ile işin bittiğinde yani sana sağladığı olanakları bitirdiğinde köy binası 5 yapmaya başla. Sonra pişman olursun. Askerlerini labaratuvardan geliştirmeyi unutma. Duvarlarını iki kat yan yana serme çünkü duvar yıkıcılar alana hasar veriyor öndeki duvarı yıkarsa arkadaki duvarı da yıkar. Madenlerini merkeze al savunmayla etrafını çevir duvarlarla kapat. Attack on Titans mantığı gibi surlar içinde sur yap ki adam suru yıkınca her şeyi alamasın, yıkması gereken bir sur daha olsun

oyunun erken dönemlerinde farm mı yapmalı,raid mi ?
    bir kaç saat sonra shield bitiyor ve trophy mi kasayım farm mı yapayım hocam? TH4 level'e upgrade ettim

Kupa değeri o kadar önemli değil. En iyi ganimeti alacağın kupada durman yeterli. Ben 1100 kupadayım ama 2500 kupa üstüne girecek adamlar var burada çünkü ganimet bol ve köyler kalitesiz. Aynı şekilde ben de 1800 kupa üstü yerim ama 1100 kupada takılıyorum. Farm daha önemli tabi, bir de yeşil taşları harcama sakın biriktir. 3. inşaatçıyı alacaksın onlarla ayrıca ilerde kara iksir geliyor yeni madde köy binası 7 de o zaman ona dönüştürürsün belki.

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.peki duvarları upgrade edeyim mi bu seviyede? bir de dekorasyon zımbırtılarını almaya değer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Tamamdır.peki duvarları upgrade edeyim mi bu seviyede? bir de dekorasyon zımbırtılarını almaya değer mi ?

köy binası 4 iken hepsi çelik olsun yani 4. seviye. köy binan 5 iken hepsi altın olsun 5. seviye köy binası 6 iken yavaş yavaş kristal yaparsın 7 de hepsini kristal yaparsın kristal pahalı çünkü. benim hiç dekorasyonum yok belki istersen bayrak alırsın ama beğenmiyorum ben
    anladım hocam.teşekkür ettim cevaplar için.iyi forumlar
    Ben yeşil taşları yedim 10 tane kaldı napcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: carterjr

Harcamaman daha iyi olur eğer ki bir işçi daha alıp hızlı gelişmek istiyorsan...
  • Aazam kullanıcısına yanıt
    Şemsiye olayım oldu şimdi dimi :-D sıfırdan açayım mı diyorum aslında

• quote:

Şemsiye olayım oldu şimdi dimi :-D sıfırdan açayım mı diyorum aslında

500 taş olunca 3. işçiyi alıyorsun. Zaten oyun 450 taş verecek sana bi ara. Neydi o olay unuttum ama bonus olarak kazanmıştım ben. 50 tane daha taş biriktirip almıştım 3. işçiyi
  • Aazam kullanıcısına yanıt
    Ne zaman verecek bize bu taşı yani 450 taneyi?

• quote:

Sol üstte kupa sayısının altında bi bayan simgesi var, ona tıkla. Ordaki listede gösterir zaten.
  • quote:

1250 kupa olduğunuz zaman.
  • Hmm başka hediyeleri varmı peki

• quote:

Yeni köy kur.
  • quote:

Hmm başka hediyeleri varmı peki

2000 Kupaya kasarsan 250 taş
    2600 kupaya kasarsan 1000 taş
    25.000 asker bağışlarsan 250 taş
    10 adet cehennem kulesi yok edersen 100 taş
    ve ufak tefek görevlerde var 5-50 taş arası veren görevler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kurt

quote:

Hmm başka hediyeleri varmı peki

2000 Kupaya kasarsan 250 taş
    2600 kupaya kasarsan 1000 taş
    25.000 asker bağışlarsan 250 taş
    10 adet cehennem kulesi yok edersen 100 taş
    ve ufak tefek görevlerde var 5-50 taş arası veren görevler

Yani bu durumda gem çekmek gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.