Şimdi Ara

Yeni Başlayacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, az önce kargodan assault on balaurea cd paketim geldi, accound oluşturdum eu server inde oynayacağım.ilk olarak şunu söylemek istiyorum wow da 4 tane full tier char yapıp pvp setlerini full dizip iş güç ve evlilik nedenleri ile oyunu bıraktım.ama kanımda oluşan mmorpg zehirlenmesini bir türlü atamadım : )
    Türk arkadaşların bulunduğu hoş sohbet bir ortamı olan server ve guild de oynamak isterim guild in pve ve pvp ihtiyacına göre adam kasabilirim.Oyunun inceliklerini anlatacak arkadaşlar aranıyor.
    Şu an iş yerindeyim akşam eve gidince yükleme yapacağım o zaman kadar gelen tavsiye ve teklifler doğrultusunda oyuna başlamak istiyorum şimdiden teşekkürler.

• Perento Elyos Yada Asmo olmanı tavsiye ederim ama ek olarak turklerden pek fazla birşey beklemeni tavsiye etmem her online oyun gibi ^^ ingilizcen varsa cok rahat edersin bu Perento serverinde asmoda olsan elyoda olsan fark etmez cok catısmalı kafa kafaya giden bir server telemakus Oyunun yeni olu serveri Spartalos biraz iyi diyorlar ama yeterli oyuncu oldugunu sanmıyorum orada. Perento elyosta oynuyorum ben Mitamheel nickim Myths legionun Yoneticilerinden biriyim gelirsen hosgelirsin ama Asmoda Daha Fazla Turk oldugunu soylemem lasım Ama bizim gordugumuz kadarıyla pek bi dagınıklar bi birlik saglamamıslar ama elyo tarfından cok cok dahda fazla turk oldugu gercek elyo tarfında toplsan 40-50 turk var tabi yeni oyuncular vs gelip gidior neyse sana iyi oyunlar
  • Bende prentoda oynuyorum ve asmodian ırkındayım...
    Diğer serverlara kıyasla prentoda daha eşit mücadele söz konusu pvp lerin pve lerin ve savaşların tadı var kromede de ve spatalosta oynayan arkadaşlarım var ve genel olarak pve ağırlıklı fakat prento da olay tam tersi durumda pvp daha çok ön planda.. Asmodian tarafında da 40-50 kada türk mevcut oyuna gelirsen seçeceğin ırk tamamen sana kalmış bişey yardımcı olmaktan zevk duyarız....
    Karakterim: Mensab lvl 55 spiritmaster.. Godspeed legion..
  • parento asmo tarafında oynuyoruz yüz civarı türk var
    asmoların en iyi olduğu serverlardan biri türk yardımlaşmasıda çok iyi gelirsen yardımcı olan olacaktır yaş ortalaması çok yüksek olduğu için diğer oyunlar gibi değil

son 1 haftadır elyolar kaleleri aldı bu zamana kadar asmolartdaydı asmolar pvp yapmak için kalelere gelmiyor belli büyük klanlar girmiyor ve savası yonlendirmiyorlar

son bir haftaya kadar kime sorsanız parento asmo ların en güçlü old. server diyecektir.
    kaleler verilince güç gitmiş gibi zannedildi.

sonuç olarak hangi server veya hangi ırkı seçersen seç iyi bir oyun çıkaracağından şüpem yok
    diğer oyunlar gibi değil pk da bile türkler birbirlerine dalmıyor rakip ırk olsalar dahi oyunda..
    bu tarz seyler görmen mümkün.. pazar kurup birbiriyle konuşan veya saldırmayan pek çok türk görebilirsin

hiçbir online oyunda bunun orneğini görmemiştik
    geçen ely bi arkadas dalmadı neden dalmıyorsun oyunbu dediysemde dinletemedim

ne olursa olsun şuan iyi bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsco -- 27 Ocak 2011; 22:14:19 >

• :O OSMANLI :(... Su aralar Elyos bakısında Bi duzelme Var ama Hala Elyoslar arasında Ciddi bir muhhabeti vardir osmanlıların Bu konusma,yazısmalrın çok + yonde oldugnu soyleyemem. Pek cok defa CDDG ye girdigimde yabancıların arasında ki Turklere Kotu bir sekilde yonelen konusmalara rast geldim ve kusura bakmayın ama pek haksız sayılmazlardı... Dahacok Train Legionu olarak tanınıyorsunuz.
    Soyle bir animı soyleye bilrim "" Quick katıldım cddg ye Karsıma osmanlıdan 1 sorc 1 temp 1glad den geldi gerisini pek hatırlamıyorum. Grubumuzda cleric yoktu 1 cahnter vardı ve ciddi kotu itemli 51 - 52 civarı bir gruptu rr ye girdgimizde karsıda full parti olmasına raamen OSMANLI Legionundan OSMANLI isimli templer bize tren yaptı herkez sasirdi bizim yenilgimiz neredeyse kesin bir gruba tren yapılması tabi bu drum boyle devam etti dadha soran 2 pvp ardından elyos afk oldu ve asmo kazandı."" Cogunlukla denk geldigimizde o kadar cok tren yapıorlarki anlamsızca kesin yenilmelerine raamen oyunu uzatılorlar 25-30 dakkada bitecek cddg yi 40 dakkanın sonuna kadar uzatiorlar ve trenlerden kendileri dahda cok puan kaybediorlar.
    Sizin oyun tarzınız ben birşey diyemem ama sizin legiondan birini gordugunde elyosların dusunus sekli acayip belli bi noktada...

Destraction Legionunu seviyorum epey iyi oynuyan turkler var o legionda Guzel pvp yapılıor + Ben asmo ise turkde olsa keserim eger kesebilirsam tabi ^^...
    Destractionda Gorgos tan cok arkadasım var TNT Legionun eski uyesiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 27 Ocak 2011; 17:40:20 >

• train bir oynayış tarzı her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır

genelde sonuna kadar durmayı tercih ederim mesela ben bol bol boss keser gorev yaparım rakibin olan ırka sen niye bizi 30 dakka da yenmedinde
    40 dakka da yendin denirmi

ayrıca train yapmayan elyos varmı :))
    train ayıpmı ? suç mu ? yapabilen herkez yapar tankı gladı olmayıp train yapmaya calışan cok cleric elyos gördüm dredde

train ayıp birşey gibi söylemişsin
    :))

ayrıca madem türkler hakkında kötü konuşuyorlar seninde bu oyunu oynayan bir avuç türk için tanımadan peşin hükümlü olmamanı isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsco -- 27 Ocak 2011; 22:14:46 >
  • Arladaşlar konunun buralara gelmesine bence gerek yok sonuçta arkadaşımız oyuna yeni başlayacak ve aklında daha çok hangi server'a gitsem nasıl bi karakter açsam var bence..
    Benim ona tavsiyem yukarıda dediğim gibi hangi ırkta olduğun pek önemli değil ama prentoyu tavsiye ederim ve ranger kasmanı ben ranger kasmadığıma pişman oldum denilebilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNRuLLy

Arladaşlar konunun buralara gelmesine bence gerek yok sonuçta arkadaşımız oyuna yeni başlayacak ve aklında daha çok hangi server'a gitsem nasıl bi karakter açsam var bence..
    Benim ona tavsiyem yukarıda dediğim gibi hangi ırkta olduğun pek önemli değil ama prentoyu tavsiye ederim ve ranger kasmanı ben ranger kasmadığıma pişman oldum denilebilir :)

Arkadaşında dediği gibi kim nereyi almış neden kesmiş neden dalmamış değil,server seçimi ve karakter seçimi için sizlerden yardım istiyorum oyunu kurdum updateleri filan bitti ama oyuna başlamadım .küfür edilmeyen aklı başında arkadaşlarla hoşça vakit geçirebileceğim,yeri gelir gank olur yeri gelir instancede yatar kalkarız yeri gelir 1 quest için bütün akşamı harcarız wow oynarken çok büyük haz alıyordum ama yenibir tat aramak lazım Buarada diablo 3 ü de sabırsızlıkla 5 senedir bekliyorum server ve karakterler konusunda düşüncelerinizi bekliyorum yarın akşama nasip olursa bende aranıza katılmış olurum pvp ve pve oynanışa göre karater seçiminde yardımlarınız bekliyorum birde meslek seçimleri filan yazarsanız memnun olurum faydalanabileceğim siteler varsa yarın iş yerinden göz atar karar veririm iyi oyunlar.

• OSMANLI Perentonun en sağlam Türk lejyonu bana göre. Trainde güzel uygulanırsa herşey değişir.
  • Muhtelif sitelerden okuduğum kadarı ile Ranger başlarda sıkıntılı sonrası keyifli bir char mış oyunda para kasmak zor olduğundan ranger de para gerektiren bir klass diyorlar Ranger olmak istersem hangi mesleği kasmalıyım.
    İkinci olarak CHANTER kasmak gibi bir niyetim var bu iki klas arasında kaldım chanter kasacak olursam meslek olarak öneriniz nedir ? bunların yanısıra merak ettiğim bir klass da spiritmaster bu sınıflar hakkında PVE de ve PVP de nasıldır hangi klass a hangi meslek iyi gider bu konularda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum.bu akşam char açıp aranıza katılacağım PERENTO serverinde açmayı düşünüyorum iyi oyunlar teşekkürler.
  • arkadaşım öncelikle şunu söylüyüm..
    yeni patchle birlikte para kasma sıkıntısı çok kalmadı zaten tekli ve grup halindeki instancelerde yeterince para elde ediyorsun..
    Ranger kasmak başlarda sıkıntılıdır lafı bilmem ne kadar doğru ama her karakter ilk başlarda lvl 30 lara kadar zevk vermiyor zaten..
    ayrıca ranger yine benim şahsi görüşümdür hem pvp hem pve için gerekli bi karakter dps olarak zaten yüksek atağa sahipken parti içi yada solo pvp ler için ranger biçilmiş kaftan..
    hatta sana şunu söyleyebilirimki mau formu denen olay bence tamamen yasal bi hile hızı artıyor resisti artıyor ve attack speedi artıyor bunu sanırım lvl 10larda falan kullanabiliyorsun...,
    eğer hızlı oynayabilirim oyun içindeki koordinasyonum iyi diyorsan bence ranger aç lvl kasarkende herkesin parti kurup kestiği elitleri rangerla kite ile yani vur kaç ile tek başına kesebilirsin..
  • chanter atak azdır pata küte adam alırım sanma ama aranan karakterdir her partide yer bulursun
    ranger iyidir pvp pve takılırsın knight gibi görünmezlik fln vardır bol miktarda serverda mevcuttur.
    spilitmaster hayvancıdır pve pvp yapar hayvanları ile savasır arananbi classdır sm oynayan sayısı çok değildir pro bir player isen kolay party bulursun
    sroc magedir sağlam bi sroc deli gibi vurur pvp de tek atanları bile görebilirsin eğer sağlam değilse tek yer eziyet olur
    asasın pvp si iyidir tek özellikle görünmezlik fln ama kalabalık ortamlarda pk da pvpde rahat edemez
    glad bildiğin warior serverlarda bol miktarda mevcut iyi vurur ama ağırdır
    tampler kalkanlı tank sağlamı her partye lazım fakat playerlığı ve carı zayıfsa partyi rezil eder

başda acacağın karakter önemli chanter ile ranger bağlantısı kavunla biber gibi ilgisiz bağlantısız
    bi car acıp sonra sıkılma diğer oyunlarda oynadıgın bi sınıf varsa onunla devam et
    birde bi car acarsın klanında ve serverda bol vardır party bulmakda sıkıntı cekersin

meslekler her sınıf her mesleği yapar meslek sınırı yok önemli olan onu kasabilmen
    yani bi carda hem pot yapma hem elbise dikme hem scroll yapma mesleklerini acabilirsin
    hepsini kasabilirsin meslek sınıf ayrımı yok önemli olan hangisinde ustalasacağın master yapacağın

• Perento serverinde Elyos olarak başladım ranger kasacağım ismi zilli yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim boş zamanı olan arkadaşlar oyun içinde ne nerededir yardımcı olursa sevinirim iyi oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.