Şimdi Ara

Yeni Başlayacak Birisi İçin Hangisi Daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CANON EOS 600D 18-55/75-300 mi yoksa NIKON D3300 18-55 mi? Biraz araştırdım body olarak aklımda Nikon D3300 geçiyordu ancak Vatan'a gittim orada ki satış elemanı bana Canon Eos 600D + 18-55 ve 75-300 lensin daha iyi olacağını Nikon D3300 + 18-55 lensin çok kısa zaman sonra bana yetmeyeceğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz fiyat olarakta ikisine de yaklaşık 1600 TL fiyat biçti siz ne düşünüyorsunuz bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• 100D öneririm. 600D'den daha gelişmiş bir model ve giriş seviyesi kullanıcılar için Canon makineler daha mantıklı. D3XXX sersinde gereksiz kısıtlamalar oluyor. 100D çok küçük ve hafif bir makine. Video özellikleri diğerlerine göre daha üstün ve ekranı dokunmatik. Fiyatı da oldukça uygun. Stm lensle beraber 1200 civarına almak mümkün şu anda. Videoda çok sessiz ve iyi odaklaması var. 100D'nin video odaklaması Canon makineler içinde en iyisi. Geçen gün uzun süre video çekme şansı yakaladım ve çok beğendim. Düşünürseniz pm ile ulaşın site linki vereyim. Bilindik bir site ama buraya yazmayyım şimdi.

75-300mm lensi de önermem. 55-250mm çok daha kalitelidir ve sabitleyicisi de mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spot D5300
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Canon 600D ya da Nikon D3300 diyorum sen D5300 diyorsun çok pahalı olmaz mı o makine?
  • Canon 600D daha mantikli cunku Nikon giris seviyesi bodylerde af motoru bulunmuyor bu yuzden af motoru olan lens alacaksiniz ve bu lenslerde daha pahali oluyor. Alteenatif olarak Canon 100D onerebilirim hatta suan elimde var satiyorum 18-55mm lens ile beraber 1100 TL agustos 2015 te aldim garantisi ve 1 yil kaskosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

100D öneririm. 600D'den daha gelişmiş bir model ve giriş seviyesi kullanıcılar için Canon makineler daha mantıklı. D3XXX sersinde gereksiz kısıtlamalar oluyor. 100D çok küçük ve hafif bir makine. Video özellikleri diğerlerine göre daha üstün ve ekranı dokunmatik. Fiyatı da oldukça uygun. Stm lensle beraber 1200 civarına almak mümkün şu anda. Videoda çok sessiz ve iyi odaklaması var. 100D'nin video odaklaması Canon makineler içinde en iyisi. Geçen gün uzun süre video çekme şansı yakaladım ve çok beğendim. Düşünürseniz pm ile ulaşın site linki vereyim. Bilindik bir site ama buraya yazmayyım şimdi.

75-300mm lensi de önermem. 55-250mm çok daha kalitelidir ve sabitleyicisi de mevcut.

Bunlari yazmak icin girmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 700D almayı dusunuyorum gırıs sevıyesı ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.