Bildirim
YENİ BAŞLAYACAK TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İkiside aynı marka tercıhı yap ucuzunu kap sonra degısırsın -
http://www.vatanbilgisayar.com/sony-slta58k-18-55-201-mp-slr-dijital-fotograf-makinesi.html
bu makine nasıl acaba bilginiz varmı.. -
Sony hakkında cok bılgım yok DSLR denınce aklıma ya canon ya nıkon gelir sony bılemem. -
NİKONLARIN 3000 VE 5000 SERİLERİNDE GÖVDEDE NETLEME MOTORU YOKTUR. BUDA DEMEK OLUYORKİ G SERİSİ LENS BİRAZ PAHALI LENS. ŞÖYLE ÖRNEK VEREYİM 50 MM D SERİSİ (7000 ÜSTÜ SERİLERİ İÇİN) 200-250 TL BUNLAR 7000 ALTI SERİLERE OLMAZ. 50 MM G SERİSİ LENS 500 TL BUNLAR 7000 ALTI SERİSİ İÇİNDİR. BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR. CANONDA BÖYLE BİR SORUN YOK. ODAKLAMAYI LENSLERİNDE YAPIYOR. -
Sony slt a58 almayı düşünüyorum bu ürün hakkında bilginiz varmı lens olarak kolay bulabilirmiyim. -
Sony almayı çok.istedim çok araştırdım teknolojik olarak çok ileride. Nikonda olmayan birçok özellik çokttanvar. Ama bir makinayı makina yapan lensleridir. Nikonda 50 mm 250 tl ye alırsın ama sony deöyle değil. Sony için iyi düşün çok iyi araştır özellikle lenslerini bence öyle al. Bence nikon yada canon. Nikonun 5000 serisinden sonrasını canon da pek bilmiyorum ama 700 d yada d700 hangisiyse bence uygundur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benim bütçem max 1.500tl bu fiyata 600d d3200 ve sony slta a58 var -
bence canon. lenslerinde 3200'e uyuyormu ouymuyormu gibisorunun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donlastigi -- 15 Nisan 2015; 11:33:38 > -
Sony konusuna açıklık getirmek gerekirse,a57 veya a58 oldukça güzel makineler.Sanıldığının aksine lensler öyle ahım şahım pahalı değil.Af motoru ve Steady-Shot özelliği gövdede bulunmakta.Bu büyük bir avantaj.Evet Nikon 50mm f1.8 250 lira ama af motoru yoksa makinenizde manuel kullanmak zorundasınız.Bunun yanında Minolta A mount lensleri de af olarak kullanabilirsiniz.(ki efsanevi lensler mevcut)Sony a57 veya a58 tavsiye ederim sonuç olarak.Daha detaylı bilgi için forum alphaya bakabilirsiniz -
yeni başlayacaksan en ucuzundan al kafana takma. gerçek anlamda sanat mecrasında kullanmayacaksan bir süre sonra sıkılıp bırakıyorsun zaten,çok para gömme. -
canon 1200 var birde baya uygun fiyatlı sizce o makine iş görürmü ? -
fazla bile gelir. endişelenme,ileride haklı olduğumu göreceksin. -
teşekkürler. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Cook_Candidate
benim bütçem max 1.500tl bu fiyata 600d d3200 ve sony slta a58 var
Arkadaş 1500 tl ye cok rahat 700d alırsın 600d ıle ne ısın var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X