Şimdi Ara

Yeni Başlayacaklar İçin Server Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wow'un pvp serverını bir kere oynamıştım. Aşırı bug'dan ötürü oyunu kavrayamadan sinirlenip silmek zorunda kaldım.

Emek server olan, bugsız, güvenilir, oyuncu sayısı fazla bir server var mıdır? Emek server olması, olmazsa olmazım.

• 15 $ per month ...
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    Onu bende düşündüm teşekkürler

Şuanki dolar kuru ile aylık 88,5 vermek cazip gelmiyor. Onun yerine Udemy'den kurslar satın alarak değerlendiriyorum.

Ücretsiz pvp serverlardan önerdiklerinizi bekliyorum. Warmane - Mist of Pandaria övdüklerini gördüm. Oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekow238

Şuanki dolar kuru ile aylık 88,5 vermek cazip gelmiyor. Onun yerine Udemy'den kurslar satın alarak değerlendiriyorum.

Ücretsiz pvp serverlardan önerdiklerinizi bekliyorum. Warmane - Mist of Pandaria övdüklerini gördüm. Oynayan var mı?
    warmane'in Lordaeron realminde oynayabilirsin, o realmde pay 2 win yok. diğer realmler pay 2 win bildiğim.

bunun yanında mop ek paketine ait realm istersen tauriwow öneririm, oldukça temiz ve online sayısı da yeterli bir serverdır.

bunun dışında serverlar kendilerini ayakta tutabilmek için shop'dan mutlaka birşeyler satmak zorunda satış olmaması imkansız bu tip serverlarda ama kimisi sadece binek, kozmetik vs. satarken kimisi de oyunu pay 2 win yapacak derece de raid setleri, legendary silahları vs. satıyorlar, ona dikkat etmek lazım.

• quote:

1-Started Edition ile level 20'ye kadar kasabilirsin bedava.
    2-WoW Battlechest alımı ile 1 aylık süre gelir.
    3-6 Aylık peşin alımda 1 aylık indirim uygulanır 5 aylık para ödersin böylelikle indirim yanında 6 ay içindeki ₺ değer kayıplarından da etkilenmezsin.
    4-Forumlarda ve çeşitli sitelerde uygun fiyata oyun içi gold ve Aylık süre satanlar mevcuttur.
    5-Oyun içi Token sistemi ile kendiniz da oyunda iken aylık süre alabilirsiniz.
    6-Recruit Friend Sistemini kullanırsanız kısaca RAF diye geçer bu sistem ile en az 1 ay oyun süresi edinebilirsiniz.
    7-Aylık ödenen süre ile hem World of Warcraft:Classic hem de World of Warcraft: Battle for Azeroth 'ı aynı anda ödemiş olacaksınız tek ödeme yani.
    8-Rus Server'ında üyelik açıp EU serverında oynayabilirsiniz bu size yarı yarıya yakın bir tasarruf sağlar.Rus serverında oynamanız 1-2-3-4-5-6-7 numaraları yapmanızı kısıtlamaz.

Umarım bunların bir faydası olacaktır.

Edit: Emek Hırsızı Korsan Serverlarda Gerçek WoW deneyimi ya-şa-ya-maz-sı-nız.2+ yıl Emek Hırsızı Korsan Serverlarda oynamış biri olarak söylüyorum bunu.

Edit 2: Gerçi genel olarak söylüyorum bunu ben zamanında 26 TL öder iken de (oyuna para mı verilir deyip Hırsız serverları WoW diye atıp-tutanlar vardı) yapacak bişi yok.

Edit 3: "8-Rus Server'ında üyelik açıp EU serverında oynayabilirsiniz bu size yarı yarıya yakın bir tasarruf sağlar.Rus serverında oynamanız 2-3-4-5-6-7-8 numaraları yapmanızı kısıtlamaz. "

Bu kısımdaki "7" numaralı kısmı Rus serverında oynayanlar tam netleşmemek ile birlikte sanırım olmayacak Ruslar Classic için ayrı bir serverda olacak sanırım son açıklamalar ile birlikte tabi ileride ne olur bilinmez belki de yarın farklı bir şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Haziran 2019; 10:13:52 >

• Azeroth istiyorsan oyuncu sayısı fazla olan Firestorm var. Bir de Nazmir.com var.

Classsic istiyorsan da ligtshope var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

1-Started Edition ile level 20'ye kadar kasabilirsin bedava.
    2-WoW Battlechest alımı ile 1 aylık süre gelir.
    3-6 Aylık peşin alımda 1 aylık indirim uygulanır 5 aylık para ödersin böylelikle indirim yanında 6 ay içindeki ₺ değer kayıplarından da etkilenmezsin.
    4-Forumlarda ve çeşitli sitelerde uygun fiyata oyun içi gold ve Aylık süre satanlar mevcuttur.
    5-Oyun içi Token sistemi ile kendiniz da oyunda iken aylık süre alabilirsiniz.
    6-Recruit Friend Sistemini kullanırsanız kısaca RAF diye geçer bu sistem ile en az 1 ay oyun süresi edinebilirsiniz.
    7-Aylık ödenen süre ile hem World of Warcraft:Classic hem de World of Warcraft: Battle for Azeroth 'ı aynı anda ödemiş olacaksınız tek ödeme yani.
    8-Rus Server'ında üyelik açıp EU serverında oynayabilirsiniz bu size yarı yarıya yakın bir tasarruf sağlar.Rus serverında oynamanız 1-2-3-4-5-6-7 numaraları yapmanızı kısıtlamaz.

Umarım bunların bir faydası olacaktır.

Edit: Emek Hırsızı Korsan Serverlarda Gerçek WoW deneyimi ya-şa-ya-maz-sı-nız.2+ yıl Emek Hırsızı Korsan Serverlarda oynamış biri olarak söylüyorum bunu.

Edit 2: Gerçi genel olarak söylüyorum bunu ben zamanında 26 TL öder iken de (oyuna para mı verilir deyip Hırsız serverları WoW diye atıp-tutanlar vardı) yapacak bişi yok.

Edit 3: "8-Rus Server'ında üyelik açıp EU serverında oynayabilirsiniz bu size yarı yarıya yakın bir tasarruf sağlar.Rus serverında oynamanız 2-3-4-5-6-7-8 numaraları yapmanızı kısıtlamaz. "

Bu kısımdaki "7" numaralı kısmı Rus serverında oynayanlar tam netleşmemek ile birlikte sanırım olmayacak Ruslar Classic için ayrı bir serverda olacak sanırım son açıklamalar ile birlikte tabi ileride ne olur bilinmez belki de yarın farklı bir şey olur.

Alıntıları Göster
    İlgin/alakan için çok teşekkürler.
    1:Deneme amaçlı kullanılabilir lakin ben önceden oynayıp beğenen bir insanım
    2:Battlechest ne kadar bilmiyorum ama 1 aylık alım günü kurtarmak gibi geliyor.
    3:6 aylık alıma 1 aylık indirim ile 442 TL ediyor.
    4:Uygun fiyata, güvenilir bir yer mevcutsa bakmak isterim tabi ki. Belirtirsen sevinirim(Cazipse kaçırmam)
    5:Token sistemini duymadım afk iken bile işliyor mu? Çiçek toplama gibi yollar mevcutmuş onlarla mı alakalı?
    6:Onu da daha önceden duymadım. Açıklarsan sevinirim
    7:Onu biliyorum. İlk başta sanırım oyunu almak iki yüz küsür lira gamesatis'ta öyle bir ücret görmüştüm
    8: Ruslar içinde uygun bir aylık ödeme satan güvenilir yerler mevcutsa 3-4 katı ucuza gelir dediğin gibiyse yüksek ihtimal alırım.

Gamesatış'ta World Of Warcraft Complete Collection: (içinde dediğin chest'te mevcut)
    www.gamesatis.com
    WoW Complete Collection Satın Al - İndirimli Fiyatlar | Game Satış
    https://www.gamesatis.com/world-of-warcraft-complete-collection/wow-complete-collection
    342 TL bence oldukça pahalı onun yerine açıkçası final fantasy online ını alırım ona aylık ücret veririm daha karlı diye düşünüyorum.

Kısacası, dedikleriniz mantıklı fakat toplu indirimler chestler RAF vs 2-3 ay kurtarırsın o jokerlerini de harcadıktan sonra ücretsize getirmek bence zor veya hardcore oynaman gerekir.

Ben daha slow takılabileceğim kendimi 6 aylık verdim hakkını vermeliyi diye bağımlılığa sürüklemeyeceğim bir oyun arayışındayım.

PVP'ler dediğin gibi zor ama köklü, kültürü olan PVP ler varsa onları deneyeceğim zaten. Öncelik güven vermesi, P2W yapmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Azeroth istiyorsan oyuncu sayısı fazla olan Firestorm var. Bir de Nazmir.com var.

Classsic istiyorsan da ligtshope var.
    Mist of Pandaria diğerlerine nazaran yeni çıktığı için o daha cazip geliyor bana, grafikleri yapılabilirlik çeşitliliği en iyisi olan en son çıkandır diye düşündüğümden en son çıkan sürümüne bakıyorum.

Classic istemiyorum ilk ikisine bakıcam, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

warmane'in Lordaeron realminde oynayabilirsin, o realmde pay 2 win yok. diğer realmler pay 2 win bildiğim.

bunun yanında mop ek paketine ait realm istersen tauriwow öneririm, oldukça temiz ve online sayısı da yeterli bir serverdır.

bunun dışında serverlar kendilerini ayakta tutabilmek için shop'dan mutlaka birşeyler satmak zorunda satış olmaması imkansız bu tip serverlarda ama kimisi sadece binek, kozmetik vs. satarken kimisi de oyunu pay 2 win yapacak derece de raid setleri, legendary silahları vs. satıyorlar, ona dikkat etmek lazım.

Alıntıları Göster
    İşte aradığım cevaplar ! :D Teşekkürler

Tauriwow'a bakıcam en son çıkan en iyisidir, en çeşitlisidir mantığıyla değerlendiriyorum. Öyle bir kısıtlamam yok tekrar teşekkürler

• quote:

İşte aradığım cevaplar ! :D Teşekkürler

Tauriwow'a bakıcam en son çıkan en iyisidir, en çeşitlisidir mantığıyla değerlendiriyorum. Öyle bir kısıtlamam yok tekrar teşekkürler

Alıntıları Göster
    tauriwow gelmiş geçmiş en iyi private wow serverı'dır benim için. bozuk questi neredeyse hiç yok, çalışmayan hiç birşey yok serverda. neredeyse blizzard kalitesinde bir server diyebilirim. mists of pandaria contentini deneyimlemek için muazzam bir yer. evermoon realmi çok uluslu bir realm, fakat diğer tüm realmler birbirleri ile crossrealm şekilde oynanabiliyor (yani bir realmde oynayan oyuncu diğer realmdekilerle dungeon vs. yapabiliyor.)

iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

tauriwow gelmiş geçmiş en iyi private wow serverı'dır benim için. bozuk questi neredeyse hiç yok, çalışmayan hiç birşey yok serverda. neredeyse blizzard kalitesinde bir server diyebilirim. mists of pandaria contentini deneyimlemek için muazzam bir yer. evermoon realmi çok uluslu bir realm, fakat diğer tüm realmler birbirleri ile crossrealm şekilde oynanabiliyor (yani bir realmde oynayan oyuncu diğer realmdekilerle dungeon vs. yapabiliyor.)

iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    Oyuna başladım. Guildiniz varsa katılmak isterim.

• quote:

İlgin/alakan için çok teşekkürler.
    1:Deneme amaçlı kullanılabilir lakin ben önceden oynayıp beğenen bir insanım
    2:Battlechest ne kadar bilmiyorum ama 1 aylık alım günü kurtarmak gibi geliyor.
    3:6 aylık alıma 1 aylık indirim ile 442 TL ediyor.
    4:Uygun fiyata, güvenilir bir yer mevcutsa bakmak isterim tabi ki. Belirtirsen sevinirim(Cazipse kaçırmam)
    5:Token sistemini duymadım afk iken bile işliyor mu? Çiçek toplama gibi yollar mevcutmuş onlarla mı alakalı?
    6:Onu da daha önceden duymadım. Açıklarsan sevinirim
    7:Onu biliyorum. İlk başta sanırım oyunu almak iki yüz küsür lira gamesatis'ta öyle bir ücret görmüştüm
    8: Ruslar içinde uygun bir aylık ödeme satan güvenilir yerler mevcutsa 3-4 katı ucuza gelir dediğin gibiyse yüksek ihtimal alırım.

Gamesatış'ta World Of Warcraft Complete Collection: (içinde dediğin chest'te mevcut)https://www.gamesatis.com/world-of-warcraft-complete-collection/wow-complete-collection 342 TL bence oldukça pahalı onun yerine açıkçası final fantasy online ını alırım ona aylık ücret veririm daha karlı diye düşünüyorum.

Kısacası, dedikleriniz mantıklı fakat toplu indirimler chestler RAF vs 2-3 ay kurtarırsın o jokerlerini de harcadıktan sonra ücretsize getirmek bence zor veya hardcore oynaman gerekir.

Ben daha slow takılabileceğim kendimi 6 aylık verdim hakkını vermeliyi diye bağımlılığa sürüklemeyeceğim bir oyun arayışındayım.

PVP'ler dediğin gibi zor ama köklü, kültürü olan PVP ler varsa onları deneyeceğim zaten. Öncelik güven vermesi, P2W yapmaması

Alıntıları Göster
    Özet geçtim tek tek gerisini kendin yapman gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Özet geçtim tek tek gerisini kendin yapman gerekecek.

Alıntıları Göster
    Bu tarz sorulari eminim cogu kisi soruyordur. Yeterli kaynak bulamadim sizin kadarda bilgili degilim, yine de tesekkurler.

Dedigim gibi aylik indirimler ile gunu kurtarmak, 10-20 TL ucuza bulunsa bile yine de pahali bir aylik uyelik, oyun suresi kazanmak için maasli biri gibi hardcore calismak gibi hoşuma gitmeyen durumlar mevcut o yuzden tercih etmeyecegim.

Zaten private sw odakli en basinda konumu acip sorumu sormustum.

TauroWow harici onerisi olan olursa incelemek isterim.

Onun haricine %80 lik bir ucuzluk olan sitesi verilen wow uyelik yoksa dusunmuyorum. Baska retail sw hakkinda ucu açık, geride soru birakacak cevaplar olmazsa sevinirim kafalar karismasin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Retail beleş deseler gider pvt server tercih ederim. Şuanki halini tavsiye edeni görmedim, gerçek wow tecrübesi için de deneyimlenecek şey değil.
  • DH üyeleri artık korsana tavsiye veren forum olarak önde gidiyor. helal olsun valla!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

DH üyeleri artık korsana tavsiye veren forum olarak önde gidiyor. helal olsun valla!!!
    Bende isterdim onlarin 16 eurosu bizim 16 TL miz olsun. O zaman TR de bir tane bile konusu açılmazdı herkes hakkiyla oynardi.

Nasil Crack ile indirilen oyun sayısı arttiysa ayni sekilde pvp sw larda da indirme artisi var. İnsanların başka endiseleri mevcut o yuzden boyle pahali oyunlara para ayiramiyorlar.

Buyuk dusunmek lazim. Yoksa 3-5 TL nin hesabindan bahsetmiyoruz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekow238 -- 18 Haziran 2019; 23:37:30 >
  • rus hesabı aç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

rus hesabı aç .
    Üstte'de bahsettiğim gibi %70-80 indirim yoksa ben şahsen düşünmüyorum. Bir çok kez üstte anlattım durumu. Konumda da zaten private server isteği olarak geçiyor.
  • İşe niye sadece ekonomik boyutuyla bakıyorsunuz. Al sana Bfa. Resmen blizz teşvik ediyor korsana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.