Şimdi Ara

Yeni başlayan için makine tavisyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum üniye geçtik dersti çekimlerdi arkadaşlara makine gerekti bende sadece fiyata göre onlara bir liste yaptım ama araştırmakla biraz işini içinden çıkamadım.
    Sonynin servisinden sonra makineden memnun olsamda öneresim yok liste şu şekilde :
    NIKON D3200 + 18-55mm DC Lens Kit -1400 TL
    CANON EOS 650D 18-55 mm DC Lens Kit-1600TL
    CANON EOS 1200D + 18-55mm IS II Lens Kit-1500TL
    CANON EOS 100D 18-55 IS STM Lens Kit -1600TL
    CANON EOS 600D 18-55mm IS-II Lens Kit-1450TL
    NIKON D3200 18-55 mm VR Lens Kit-1500TL

Sizce şu listede F/P olarak en ideali hangisi?

• canon tarafı için bi şey söylemek gerekirse 650 ve 100 d alınabilecek en iyi makineler
    Zira 650 d döner dokunmatik ekranıyla kaliteli dış kaplamasıyla yeni teknolojisiyle f/p oranı yüksek
    Diğer bi yandan taşınabilirliği en iyi olan ve bayanlara yönelik boyutlarıyla 100 d de çok mantıklı bir seçim
    nikon da ise iso başarımından dolayı d5300 tavsiyem olur şimdilik:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mismis M kullanıcısına yanıt
    Forumda biraz dolandımda genelde 650D tavsiye ediliyorç
    100D de chipte ki incelemesinde yetersiz flaş vs. denmiş ordan biraz soğuttu kendini.
    Ama önerilerinize dikkate alıcam :)
  • Tabiki 100 d nin flaşı boyutuyla orantılı olarak küçük tasarlanmış harici flaşla müthiş sonuçlar alınabilir yalnız:)

• mismis M kullanıcısına yanıt
    O yanı varda işin işte alıcak arkadaşlar daha pek bir bilgisi yok ders için alıyolar ama bakalım son kez bakmaya götürcem onları orda da bir tartım yaparım onlarlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Arkadaşlar malum üniye geçtik dersti çekimlerdi arkadaşlara makine gerekti bende sadece fiyata göre onlara bir liste yaptım ama araştırmakla biraz işini içinden çıkamadım.
    Sonynin servisinden sonra makineden memnun olsamda öneresim yok liste şu şekilde :
    NIKON D3200 + 18-55mm DC Lens Kit -1400 TL
    CANON EOS 650D 18-55 mm DC Lens Kit-1600TL
    CANON EOS 1200D + 18-55mm IS II Lens Kit-1500TL
    CANON EOS 100D 18-55 IS STM Lens Kit -1600TL
    CANON EOS 600D 18-55mm IS-II Lens Kit-1450TL
    NIKON D3200 18-55 mm VR Lens Kit-1500TL

Sizce şu listede F/P olarak en ideali hangisi?

hepsi de işini görür hangisini ucuz bulursan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam 650D Iyi bir makina bende kullanıyorum 100d den biraz farklı 100d biraz daha kucuk(Dunyanin en kucuk Dslrı)bunu genelde boynunda hamallık yapmak istemeyenlwr kullanıyor(Bayanlar yaşlılar seyahate fazla çıkanlar)Video açısından Canon Nikona karsi üstünlük sağlar ama fotograf açısından nikon canonu ezer ben ikisinide kullandim aynen oyle oluyor.Nikon alacaksan lensleri biraz daha pahalı oluyor benim gozlemlerime göre.
    Alacaksan 2.elle başla derim Cizik cuzuka takılma shutter sayisina bak al gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.