Merhaba, ben vücut geliştirmeye başlamayı planlıyorum. Kilom 96, boyum 182. Hedefim öncelikli olarak kilo vermek ve kaslanmak. Başlangıçta(6-8 hafta) 3 günlük full-body bir programla başlamayı planlıyorum. Daha sonra ise 4 günlük bir programa başlamayı planlıyorum. Yaptığım program şu şekilde: Gögüs - dumbell bench Press ve Dumbell Fly Sırt - Lat pull down ve Cable row Omuz - Dumbell press ve Lateral Raise Biceps(Önkol) - Barbell Curl Triceps(Arkakol)- Triceps Pushdown Bacak - Leg press, leg extension ve leg curl Bu program hakkında görüşleriniz nelerdir? Diğer sorum kardiyolarımı nasıl planlamam gerektiği hakkında. Bu 3 günde antrenman sonunda 30-40 dakika kardiyo yapmayı planlıyorum. Off günlerde de 1 saatlik yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Sizce kardiyoları nasıl planlamalıyım? Beslenmede günde 350-400 gram tavuk göğsü, 200 gram pirinç, 3 yumurta şeklinde planlıyorum. Sizce nasıl? Son olarak sizce hangi supplementleri kullanmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probiyotikcorba -- 29 Mart 2022; 18:22:39 > |
Bildirim