Şimdi Ara

yeni başlayana öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ben oyuna bugün başladım ve yavaş yavaş oyunu öğrenmeye başlıyorum önceden dota oynamışlığım var ben dota daki ursa karakterine benzer bir hero var mı diye merak ettim eğer varsa direk onu almak için ip biriktirecem yoksada sizin önerileriniz neler

• Hoşgeldin zaten dotadan gelenler için ilk 5-6 level karşına oyunu hiç oynamamışlar geldiği için kolay geçiyor. Ursa'ya tanky dps dersek Olaf Ursa'ya en benzer karakter ama o da tam benzemiyor. Can'ının belli bir yüzdesiyle atağı artıyor, bir de slow'u var benzer özellikleri bunlar.

Genel olarak champ tavsiyesi istersen Ashe'yi tavsiye ederim dotadan gelenlere. Çünkü ondan başka dota'dan direk alıntı champ yok gibi. O da Drow Ranger'a Mirana'nın ultisinin verilmiş hali.
  • zaten şuanda ücretsiz hero larla oynuyorum ve ashe gerçekten hoş oynaması çok rahat ve tavsiye için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow_baba

zaten şuanda ücretsiz hero larla oynuyorum ve ashe gerçekten hoş oynaması çok rahat ve tavsiye için sağol

heroları tanımak için youtube den videolarını izleyebilirsiz..

öneri olarak bu haftaki kogmaw'ı önere biliirim..6300 IP'lik bi herodur..onun yanında 450 IP'e nunu ve master yi..başlangıç seviyesi için iyi gibi duruyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

zaten şuanda ücretsiz hero larla oynuyorum ve ashe gerçekten hoş oynaması çok rahat ve tavsiye için sağol

öneri olarak bu haftaki kogmaw'ı önere biliirim..6300 IP'lik bi herodur..onun yanında 450 IP'e nunu ve master yi..başlangıç seviyesi için iyi gibi duruyorlar..

Ben oyuna ilk başladığımda ilk aldığım hero Twisted Fate olmuştu. Onunla baya bi gitmiştim. Kullanımı kolay, zevkli bir herodur, tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

quote:

Ben oyuna ilk başladığımda ilk aldığım hero Twisted Fate olmuştu. Onunla baya bi gitmiştim. Kullanımı kolay, zevkli bir herodur, tavsiye ederim

twisted fate çabuk ölen, ultisi dışında yaşamını uzatacak bir skilli olmayan bir championdur. kart seçme olayı, stack bekleme olayı orta-ileri seviye oyuncular için iyi olmakla beraber yeni başlayanlar için asla tavsiye edilmeyen champlardandır.

bu arada ursaya benzeyen malphite var :) tank tarzı ama dps de gidilebilir ( yaptım oldu )

• quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

quote:

twisted fate çabuk ölen, ultisi dışında yaşamını uzatacak bir skilli olmayan bir championdur. kart seçme olayı, stack bekleme olayı orta-ileri seviye oyuncular için iyi olmakla beraber yeni başlayanlar için asla tavsiye edilmeyen champlardandır.

bu arada ursaya benzeyen malphite var :) tank tarzı ama dps de gidilebilir ( yaptım oldu )

Ona bakarsan Ashe de çabuk ölen bir championdur. Ayrıca ultisini kullanmak, isabet ettirmek zordur. Bence tf'yi oynayabilirler. Ben hemen alışmıştım.

• ashe'i ben eklemedim önerilenlere :( kusura bakma marvel reyis :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

ashe'i ben eklemedim önerilenlere :( kusura bakma marvel reyis :(

Kusura bakacak bir şey yok, konuşuyoruz. Bu arada oyun açık mı? Bende girilmiyor.

Edit: Resmi site de açılmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 14 Kasım 2010; 18:10:36 >
  • aslında ilk aldığım hero tryndamere oldu ve oldukça hoşuma gitti ard arda iki oyunda 20 üzeri kill ve 3 death ile oynadım ve şimdi tekrar yeni hero için para biriktiriyorum
  • bende 30 dk boyunca açılmadı oyun, o sıra internetimde de biraz sorun vardı belki ondandır. şimdi açılıyor.
  • ben son 1 saattir giremiyorum
  • Bunla ilgili bir konu açmıştım arayıp bulabilirsin.Ama genel olarak herşeyi deniyerek öğrencen(rehberler biraz yardımcı olabilir ama onların iyi olup olmadığını denemeden öğrenemessin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.