Evet oyunu bugün yükledim hangi clasi seçmeliyim? yardım ederseniz sevinirim.
support grubundakilerle tanklara bak. kolay yatmazsın veya uzaktan vurursun genelde. ben ashe ile oynadım ilk oyunumu 2 el oynadım toplamda sarmadı ve hemen yakın vuran fighter karakterlere geçtim ama warcraft geçmişim cok iyi oldugundan alışmam cokta cabuk oldu. kişiye göre degişir bu durum..
recommended kısmındaki herolara bak ( champions bölmesine girip ) ve de 450 kuruşluk champlar çok daha kolay onlarla başla ilk olarak
ilk başlarda 450 lik champlarla oyna kolaydır genellikle shopdan yukardaki buildden git sıra sıra ilerde alışınca kendi buildini yaparsın oyuna göre değiştiririsin fln :D güzel oyun ya :D oturdunmu 3-4 saat zor kalkıyorsun :D
ben oyuna ilk basladıgımda sanslıydım amumu ile shen free idi ve cok zevk almistim bildigim tek build sun fire yapmakti
Ben oyuna ilk başladığım gün, Kog Maw bedavaydı. İlk onu seçip oynamıştım
pek yok onu da oynayan , en azından bana denk gelmiyor
yeni başlayanlar için sınıf değilde ucuz olan heroları almaları daha iyi olur mesela ashe, yi, nunu gibi onların ucuz olma sebepleri oynaması kolay olduğu için yeni gelenlerin rahat almaları için hazırlanmışlar.
Ashe ile başla.
ranged ashe melee master yi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme