Bildirim
yeni başlayanlar buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ahah Aynı Kaderi Payla$ıoz ßende Knight & Ultima Dan Sıkıldım $uan Ragnorok Online Ve Mame Oynuyorum Fakat Bu Mu Online Güzel Bir$ey İse BeNde Ba$lıyabilirim Tam 4 sene UO Oynadım ßilen ßilir Beni
Martny Frederick di Nickim
-
beyler birçok çeşit mu var siz hangisini oynuyorsunuz??? Ona göre cevaplayalım. -
abi çok kolaylarıda var zorlarıda.mesela turkmu.com ve bizmu.servegame.org 'da yarımsaate 50 level oldum muonline.comda beş saatte 15 level -
beyler sız sız olun mu ya baslamayın oyna oyna sonu yok cok guzel bır oyun ama sonu yok tam adam oluyosun server kapanıyo oynamayın :) -
oyunun serverinı nasıl ayarlıcaz -
www.bizmu.servegame.org den indirdigim 2 tane dosya var ama turce yazmıyo neden turkce yazmıyo da cin ce mi ne yazıyo tabi anlamadigim icin bizmu yu oynayamıyom bana yardımcı olun leynnnnnnnnnnnnnn
-
+1
-
muxar.servegame.com 1 günde 3 res attım SM lvl başına 10 point
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X