Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için Digiturk hakkinda tecrubeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben daha once digiturk vb platformlar kullanmamis birisi olarak karsinizdayim. Yeni evlendim ve evimde 1 adet kendinden hd uydu alicili samsung smart tv var. Evimde merkezi sistem olup catida digiturk canak anteni falan mevcut. Apartmanlara da dagitimi yapilmis.

Simdi...

Evde internet yok. Oncelikle internet paketi olmasi, belgesel kanallari ile sampiyonlar paketi ve hd yayin olmasini istiyorum.

Tercihlerimde fiyat-performans onemli :)

Diledigin yerde diledigin zaman uygulamasinin benim icin uygun olacagi soylendi ama icerigini tam olarak bilmiyorum.

Forumda yaptigim incelemede bu konuda cok tecrubeli ve bilgili arkadaslar oldugunu gordum ve benim gibi bu islere yeni bulasmis arkadaslara da yardimci olmak amaciyla hepinizin gorus, oneri ve tavsiyelerini bekliyor, herkese tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• digiturk icin KREDI KARTI kampanyasi mevcut . kartindan 450tlyi 9 taksitte cekiyorlar (ziraat bankasi maksimum kart kullaniyorum . diger kartlarda degisiklik gosterebilir ) 12 ay izliyorsun yani ilk 9 ay 50tl son 3 ay bedavaya geliyor .

internet icin super online i tavsiye ederim . ben ist/esenlerdeyim sorun yasamiyorum .
  • Tesekkur ediyorum Sanirim ben de bu kampanyaya dahil olucam. Interneti daha sonra alayim diyorum. Fiber alt yapi mahallede daha tamamlanmamis.

En iyisi bu kampanya. Peki turksat uzerinden mi eutelsat uzerinden mi yayin aliyorsunuz? HD goruntuler icin 522 TL istediler ve bu uydu kullanilacak dediler. Bi bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.