Şimdi Ara

Yeni Başlayanlara Kripto Para Kontrat İşlemleri İçin Bazı İpuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Başlayanlara Kripto Para Kontrat İşlemleri İçin Bazı İpuçları

Hiç kaldıraçlı işlemler yaptın mı? Eğer yaptıysan ve kendine sürekli neden likit oluyorum diye soruyorsan bir takım sorunlar var demektir.

Kripto para kontrat işlemleri ile tanıştıktan kısa bir süre sonra, yukarıdaki sıkıntılarla da karşılaştım. Bunları iki ana başlık altında özetledim

1. Yetersiz marjdan kaynaklanan likidite;

2. Ani fiyat dalgalanmaları ve uygun zamanda pozisyon açamama

İlk nokta para. Yeterli yedek param varsa, kaybetmeyi göze alabilirsem pozisyon açma marjımı artıracağım, çünkü bu bana işlemin doğru olup olmadığını kanıtlamam için daha fazla şans verecek; ama bu büyük bir hata olabilir, çünkü yatırım bir kumar olasılığı olduğundan, yanlış değerlendirme tam marj kaybı riskine yol açacaktır, bu yüzden hafifçe denememenizi tavsiye ederim 

İkinci nokta ile ilgili olarak, bir pozisyon açmak için yanlış zamanı seçerseniz, büyük fiyat dalgalanmaları riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bunun hem avantajları hem de dezavantajları vardır. Avantajı, kararınızın piyasa fiyatlarının şiddetli dalgalanmaları altında en hızlı zamanda sonuca varmasıdır. Dezavantajları aynı. Kimisi para kazanır, kimisi kaybeder, kimisi sevinir, kimisi üzülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.