Şimdi Ara

Yeni Başlıyorum Birkaç Soru :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • World of Warcraft WOTLK e başlıyorum fakat merak ettiğim birkaç sorum var cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Orjinal Server da oynıycam

1- Horde ırk ında Paladin Class ını seçebilirmiyiz? (WOTLK)

2-Bi konuda görmüştüm Normal-Pvp-Rp server lar varmış bi arkadaş normal server larda 2 taraf birbirine saldıramaz yazmış yani 2 ırk arasında savaş olmuyormu (Normal server da) ? - Rp de hayatınızmış gibi oynarsınız yazmış tam olarak açılımını söylerseniz =)

3- Game Kart almayı düşünüyorum o kart ın süresi bittiğinde yeni Game Kart alıp devam edebilirmiyim?

Şimdilik sorularım bu kadar tşk.ler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 12 Nisan 2009; 20:38:12 >

• 1. Evet horde paladin açabilirsin.

2. Normal serverda tarafsız bölgelerde sen birine saldırmadan oda sana saldıramaz. Ama pvp serverda tarafsız bölgede her an saldırıya uğrayabilirsin. Ama benim tavsiyem pvp serverda başla eğer normal serverda açarsan daha sonra pvp servera transfer yapamazsın. Ayrıca rp serverda pynamak için çok ileri derece ingilizcenin oması lazım.

3. Evet devam edebilirsin.
  • artık herhangi bir tür realmden istediğiniz realme migrate yani karakter transferi yapabiliyosun
  • 1 sorum daha olcak

World of Warcraft - Burning Crusade - Wrath of the Lich King - aldım 3 ünüde yükledikten sonra direk Wrath of the Lich King in Patch lerinimi yüklemeliyim yoksa 3 ününde patch lerini yüklemelimiyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 15 Nisan 2009; 13:40:30 >
  • sen 3ünü yükledikten sonra oyunun kendi download programı gereken patchleri indirecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk Kez Başlamaya Değer Mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.