Şimdi Ara

Yeni Başlıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın acayip bir gazla azimle vücut geliştirmeye başlıyorum spor salonunda ilk günüm bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı, şuan protein filan araştırıyorum beslenmeyle ilgilide yazarsanız çok sevinirim

• 3-4 aydan önce protein falan alma bide salonda boş yere alet işgal etmeyin yeter
  • boy kilo bilgilerini yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir. Ayrıca alt yapın var mı bilmiyorum ama eğer yoksa ilk 2-3 hafta cok ağır girmemeye bak derim. Bu işte sabır çok önemli. Beslenmene dikkat et. Umarım istediğin vücuda kavuşursun kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova37

boy kilo bilgilerini yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir. Ayrıca alt yapın var mı bilmiyorum ama eğer yoksa ilk 2-3 hafta cok ağır girmemeye bak derim. Bu işte sabır çok önemli. Beslenmene dikkat et. Umarım istediğin vücuda kavuşursun kolay gelsin

1.75 di en son kiloda 65 :)
  • arkadaşım bende şuan yeni başladım.kilo ve hacime ihtiyacım var.internette bir dolaş derim.Neler yemelisin,hangi antrenmanlar yapmalısın. onun haricinde burdaki işin ehli arkadaşlarda yardımda bulanabilir. kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.