|
Yeni Battlefield, en gerçekçi yıkım efektleriyle gelecek
-
-
Cod iyice sacmalamisken bu firsati kacirmasin bana kalirsa bf4 den sonra dogru durust oyun goremedim kendi adıma konusmam gerekirse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Battlefield 3 kalitesin de bir oyun yapın başka bişiy istemiyorum uzun yıllar dır mp oynamıyorum
Gelmesine gerek yok hali hazırda finals var bu konuda çok iyi hem de.
-
2008 yılında ps3’de oynadığım bad company yıkım tadını bidaha alamadım, bc2 de çok iyidi ama ilk oyun yılına göre devrimseldi. 3’den sonra gittikçe kötüleşti yıkım muhabbeti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EA'e sorun bi 2042 frostbite 4.0 ile geldide sonra gelen oyunlar mesela fifa23-fc 24 neden hep 3.0'da kaldı
2042 sanki cpu mining yapıyor ilk zamanlar ryzen teyfik 3900x rtx 3090 sistemi olan adam 60 fpsyi geçemiyordu
battlefield bitti artık dünyanın en iyi oyununuda yapsalar kimse takmaz artık ea kendi dickinin keyfine göre battlefield yapıyor kendi aralarında oynarlar artık
-
Once hileyi duzgun engellesinler, sonra da guncelleme yapinca bozmadan yapmayi becersinler gerisini biz hallederiz. Cok yikima gerek yok 1942 oynamis adamlariz biz.
-
Finals ile bf in alakası yokki
2042 çıkalı 2 yıl mı olmuş zaman ne çabuk geçiyor sanki 5-6 ay önce çıkmış gibi hissediyorum
Çok benzerlikleri var, zaten eski bf geliştiricileri yaptı finals'ı.
-
Cod iyice çoluk çocuk oyunu oldu. Silah skinleri, kıyafetler... Güzelim oyunun içine özene bezene s*çtılar, Fortnite'a çevirdiler iyice.
BF ise bambaşka bir hikaye... BF 3-4'ten sonrası kötü gerçekten. Piyasada düzgün fps oyunu kalmadı.
-
BF1'de güzeldi bence. Ben de ondan sonrakileri sevememiştim.
-
BF NİN HER SERİSİ GÜZEL !!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakası yok dediğim oynanış mekaniği atmosfer ve oyun modları
-
BF3 - BF4 tadında BF1 atmosferinde bir oyun getirsin 2042 garabeti gibi bir şey istemiyoruz ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf3 sonrası çöp benim için ki oyuncu kitlesi de ciddi azaldı 3 sonrası. Serinin en parlak oyunu 3 bile diyebilirim.
-
Aslında BF1'i de uzun sayılabilecek bir süre oynadım. Oynanıştan ziyade sanırım silah çeşitliliği ve özelleştirme seçenekleri olmadığı için diğerleri kadar keyifli gelmedi. Modern silahlarla oynamayı daha çok seviyorum.
Hoş, COD Vanguard da 2. dünya savaşı zamanında geçiyor ama anime, Godzilla skinleri falan var. Böyle olacağına hiç olmaması daha iyi tabi :) Büyük rezalet aslında ama gençler seviyor böyle ciddiyetten uzak, ışıklı yanar dönerli şeyleri...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2024; 17:05:20 >
-
BF3'ün tek güzel tarafı haritalarıydı. BF4, BF3'den kat kat üstün bir oyun.
-
Oyunu oynattıran zevk vermesidir. Öyle her yer yıkılsın yapalım ses getirsin kafasıyla ilerlemiyorlardır umarım. Güzel silahlar, güzel haritalar, oyun modları vesaire çoğu şeyi güzel yapmaları lazım. Ben bazen maçlar gereksiz uzayınca 2042 de sıkılıyordum. Bir de az oynuyorum diye mi az oyuncu var diye mi bilmem oyunda bot vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Battlefield 3 kalitesin de bir oyun yapın başka bişiy istemiyorum uzun yıllar dır mp oynamıyorum
|
BF3'ün tek güzel tarafı haritalarıydı. BF4, BF3'den kat kat üstün bir oyun. |
BF3 - BF4 tadında BF1 atmosferinde bir oyun getirsin 2042 garabeti gibi bir şey istemiyoruz ya.
|
Cod iyice çoluk çocuk oyunu oldu. Silah skinleri, kıyafetler... Güzelim oyunun içine özene bezene s*çtılar, Fortnite'a çevirdiler iyice.
BF ise bambaşka bir hikaye... BF 3-4'ten sonrası kötü gerçekten. Piyasada düzgün fps oyunu kalmadı. |
Çok benzerlikleri var, zaten eski bf geliştiricileri yaptı finals'ı. |
2008 yılında ps3’de oynadığım bad company yıkım tadını bidaha alamadım, bc2 de çok iyidi ama ilk oyun yılına göre devrimseldi. 3’den sonra gittikçe kötüleşti yıkım muhabbeti
|
Herkes bf3 bf4 çok iyiydi demiş evet eyvallah bende katılıyorum (punkbuster çöpünü bilgisayara yüklettirmese iyide) ama;
Gerçekçi yıkım fiziği en iyisi Bad Company 2deydi. Bc2 nin yıkım fiziğine biraz daha ekleme yapsalar bence gayet yeterli olur Not: battlefield 2042 yi ben çok seviyorum. Hatta silah recoili ve adam vurma tutarlılığı konusunda bf 2042 çok daha iyi 3 ve 4 üde oynamış biri olarak söylüyorum. |
Cod iyice sacmalamisken bu firsati kacirmasin bana kalirsa bf4 den sonra dogru durust oyun goremedim kendi adıma konusmam gerekirse
|
Bf3 sonrası çöp benim için ki oyuncu kitlesi de ciddi azaldı 3 sonrası. Serinin en parlak oyunu 3 bile diyebilirim. |
Benzer içerikler
- deepfake yapma
- uygulama indirmeden karekod okutma
- instagram yazı stilleri
- ? anlamı
- instagram yardım merkezi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X