Şimdi Ara

Yeni Battlefield, en gerçekçi yıkım efektleriyle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Battlefield, en gerçekçi yıkım efektleriyle gelecek
    En son Battlefield oyununun piyasaya sürülmesinin üzerinden iki yılı aşkın bir süre geçti ve hayranlar bir sonraki oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyor. Yeni nesil Battlefield oyunu şu anda daha önce DICE LA olarak bilinen Ripple Effect tarafından geliştiriliyor. Aktarılanlara göre geliştirilen yeni oyun, sektördeki en gerçekçi ve heyecan verici yıkım efektlerini içereceği söyleniyor.

Yeni Battlefield gelişmiş yıkım efektlerine sahip olabilir

Battlefield Bad Company'den bu yana seri neredeyse yıkımla eş anlamlı hale gelmiş olsa da, durum her zaman böyle değildi. Örneğin Battlefield 2042, kum fırtınaları ve hortumlar gibi haritaya özgü aşırı hava olaylarına çok daha fazla odaklanmıştı. Ancak Ripple Effect'te VFX Direktörü için açılan iş ilanından yeni nesil BF için yeni bilgiler ortaya çıktı.

İş ilanına göre, VFX Direktörü sektördeki en gerçekçi ve heyecan verici yıkım efektlerinin geliştirilmesine yardımcı olacak, bu da bir sonraki bölümün her zamankinden daha fazla yıkıma odaklanacağını gösteriyor. Bazı Battlefield hayranları bunu DICE'tan ayrılan ve The Finals'ı inşa etmek üzere Embark Studios'u kuran eski meslektaşlarına bir tür meydan okuma olarak yorumluyor.

Ayrıca Bkz.Hiçbir şey yapmama oyunu Steam'de yüksek puan aldı

Ücretsiz çok oyunculu rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu The Finals, sunucu tabanlı yakım efektlerini oynanışına harika yedirmişti ancak bu oyunun önemli bir avantajı var. The Finals haritaları hem çok daha küçük hem de bu haritalarda toplam on iki oyuncu bulunuyor. Battlefield oyunları uzun zamandır 64 hatta 128 oyuncunun aynı oturumda mücadele etmesine izin veriyor. Söylemeye gerek yok, on kat daha fazla oyuncu için senkronize yıkıma sahip olmak teknik anlamda hayli zor bir iş olacaktır. Şimdilik yeni nesil Battlefield için bilinenler çok sınırlı ancak bu yıl içinde daha fazla bilgi paylaşılacaktır.

Kaynak:https://wccftech.com/battlefield-next-will-feature-the-most-realistic-and-exciting-destruction-effects-in-the-industry/

• Herkes bf3 bf4 çok iyiydi demiş evet eyvallah bende katılıyorum (punkbuster çöpünü bilgisayara yüklettirmese iyide) ama;

Gerçekçi yıkım fiziği en iyisi Bad Company 2deydi. Bc2 nin yıkım fiziğine biraz daha ekleme yapsalar bence gayet yeterli olur

Not: battlefield 2042 yi ben çok seviyorum. Hatta silah recoili ve adam vurma tutarlılığı konusunda bf 2042 çok daha iyi 3 ve 4 üde oynamış biri olarak söylüyorum.
  • Cod iyice sacmalamisken bu firsati kacirmasin bana kalirsa bf4 den sonra dogru durust oyun goremedim kendi adıma konusmam gerekirse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Battlefield 3 kalitesin de bir oyun yapın başka bişiy istemiyorum uzun yıllar dır mp oynamıyorum

• Gelmesine gerek yok hali hazırda finals var bu konuda çok iyi hem de.

• 2008 yılında ps3’de oynadığım bad company yıkım tadını bidaha alamadım, bc2 de çok iyidi ama ilk oyun yılına göre devrimseldi. 3’den sonra gittikçe kötüleşti yıkım muhabbeti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA'e sorun bi 2042 frostbite 4.0 ile geldide sonra gelen oyunlar mesela fifa23-fc 24 neden hep 3.0'da kaldı

2042 sanki cpu mining yapıyor ilk zamanlar ryzen teyfik 3900x rtx 3090 sistemi olan adam 60 fpsyi geçemiyordu Yeni Battlefield, en gerçekçi yıkım efektleriyle gelecek 

battlefield bitti artık dünyanın en iyi oyununuda yapsalar kimse takmaz artık ea kendi dickinin keyfine göre battlefield yapıyor kendi aralarında oynarlar artık

• Once hileyi duzgun engellesinler, sonra da guncelleme yapinca bozmadan yapmayi becersinler gerisini biz hallederiz. Cok yikima gerek yok 1942 oynamis adamlariz biz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Finals ile bf in alakası yokki

• 2042 çıkalı 2 yıl mı olmuş zaman ne çabuk geçiyor sanki 5-6 ay önce çıkmış gibi hissediyorum

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Çok benzerlikleri var, zaten eski bf geliştiricileri yaptı finals'ı.

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Cod iyice çoluk çocuk oyunu oldu. Silah skinleri, kıyafetler... Güzelim oyunun içine özene bezene s*çtılar, Fortnite'a çevirdiler iyice.

BF ise bambaşka bir hikaye... BF 3-4'ten sonrası kötü gerçekten. Piyasada düzgün fps oyunu kalmadı.

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    BF1'de güzeldi bence. Ben de ondan sonrakileri sevememiştim.

• BF NİN HER SERİSİ GÜZEL !!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok dediğim oynanış mekaniği atmosfer ve oyun modları

• BF3 - BF4 tadında BF1 atmosferinde bir oyun getirsin 2042 garabeti gibi bir şey istemiyoruz ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf3 sonrası çöp benim için ki oyuncu kitlesi de ciddi azaldı 3 sonrası. Serinin en parlak oyunu 3 bile diyebilirim.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    Aslında BF1'i de uzun sayılabilecek bir süre oynadım. Oynanıştan ziyade sanırım silah çeşitliliği ve özelleştirme seçenekleri olmadığı için diğerleri kadar keyifli gelmedi. Modern silahlarla oynamayı daha çok seviyorum.

Hoş, COD Vanguard da 2. dünya savaşı zamanında geçiyor ama anime, Godzilla skinleri falan var. Böyle olacağına hiç olmaması daha iyi tabi :) Büyük rezalet aslında ama gençler seviyor böyle ciddiyetten uzak, ışıklı yanar dönerli şeyleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2024; 17:05:20 >
  • BF3'ün tek güzel tarafı haritalarıydı. BF4, BF3'den kat kat üstün bir oyun.

• Oyunu oynattıran zevk vermesidir. Öyle her yer yıkılsın yapalım ses getirsin kafasıyla ilerlemiyorlardır umarım. Güzel silahlar, güzel haritalar, oyun modları vesaire çoğu şeyi güzel yapmaları lazım. Ben bazen maçlar gereksiz uzayınca 2042 de sıkılıyordum. Bir de az oynuyorum diye mi az oyuncu var diye mi bilmem oyunda bot vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.