Şimdi Ara

Yeni Belgesel Kanalları !!! Chasse & Peche - AB Moteurs - Animaux-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chasse & Peche , AB Moteurs , ve Animaux Çok Yakında Dsmart Platformunda Yayında!!!.

Kaynak : Dsmart Dergi Haziran Sayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_net -- 2 Haziran 2011; 14:49:29 >

• Vayy 13 derece yayınlarını da mı almış dsmart, mükemmel olur valla. Özellikle Chasse pesca da avlar manyak oluyor.herifler ayıdan tutunda Aslan'a kadar hatta fil falan vuruolar:)
  • Güzel kanallar ama bakalım nereye gelecek ne olacak belli olmuyor gelecek deniliyor bir bakıyorsunuz 8 ayda geliyor.

Bu arada bu kanalların 2si smart 1 tanesi de aile ve üstüne eklenecek
  • Umarım kalıcı olurlar D-Smart kaldırmaya meraklı malesef Cool Smart,Pembe Smart,Beyazperde,Dog TV,ESPN,Fashion TV,Foot School,Futbol Smart vs...
  • Nat. Geo kanallarını niye almıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Güzel kanallar ama bakalım nereye gelecek ne olacak belli olmuyor gelecek deniliyor bir bakıyorsunuz 8 ayda geliyor.

Bu arada bu kanalların 2si smart 1 tanesi de aile ve üstüne eklenecek

bir seneye kalmaz dsmart tüm kanalları ücretlendirir
  • bir spor kanalı daha geldi oda ab moteurs hemde motosport kanalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    id xtra hd 65. kanalda yayında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanal sırası nedir bu kanalların
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

kanal sırası nedir bu kanalların

henuz yayına başlamadılar..
  • D smarta yeni gelen kanal var mı?
    Bu sinema 1001 falan deniyordu ama galiba sene başından beri yeni kanal yok...
  • 8 tane yeni kanal gelecek 17 haziran deniliyor liste değişimi ile gelecek.
  • Bazı kanallar 24 Haziran da eklenecekmiş
    Saygılar
  • arkadaşlar duyduğum kadarıyla ab moteurs , animaux , chase & peche ve eurosport 2 27 haziranda frekans değişikliği ile gelecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliann34

arkadaşlar duyduğum kadarıyla ab moteurs , animaux , chase & peche ve eurosport 2 27 haziranda frekans değişikliği ile gelecekmiş

evet bu gece güncelleme olucak d smartta yeni tp lerle sd kanalları bile daha net olucak yarından itibaren
  • bu gece yatarken promo kanalinda stand by'da birakacagiz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna
    bu gece yatarken promo kanalinda stand by'da birakacagiz dimi?

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

quote:

Aynen

tamamdir, saol.

bu arada ben kullanmadigim zamanlarda hep standby'da birakiyorum zaten. acaba fisini mi cekmeliyim? cunku standby'da iken hala isiniyor alet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

quote:

Aynen

tamamdir, saol.

bu arada ben kullanmadigim zamanlarda hep standby'da birakiyorum zaten. acaba fisini mi cekmeliyim? cunku standby'da iken hala isiniyor alet.

Standby konumunda yine lnb out çıkışı aktif oluyor çünkü cihaz sürekli dsmart merkezi ile iletişim halinde, standby konumunda sadece ekrana görüntü vermiyor o kadar. Fişi çekebilirsiniz ama hergün fiş çek tak uzun iş ayrıca cihazın açılmasıda baya uzun sürüyor, ayrıca bu cihazlar için ısınma normaldir, üstünü kapatmayın, direk güneş ışığında bırakmayın bir sıkıntı olmaz.

• Standby durumunda beklemesinin herhangi bir zararı yok. 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hele ki cihazınız HD ise, her defasında açılması için dakikalarca beklemek akıl kârı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Haziran 2011; 9:13:56 >
  • yeni kanallar gelmis ama animaux disinda diger 2'si aile'ye acik degil. muhtemelen maxi ve ustune acik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.