Şimdi Ara

Yeni Belgesel Kanalları !!! Chasse & Peche - AB Moteurs - Animaux- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • animaux ve eurosport 2 eğlence, diğer yeni kanallar maxi ve üstü paketlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

animaux ve eurosport 2 eğlence, diğer yeni kanallar maxi ve üstü paketlerde.

saçmalıktan başka bişey değil,yeni kanal ekliyorsun maxi pakete açıyorsun 2 ay önce aldığımda 29,90 olan aile paketi şimdi maxi paket alana 29,90 Ben tahattütlü olduğum için maxi ye yükseltmek istediğim de 10 tl fark istiyorlar 39,90 na geliyor.ama şimdi maxi pakete yeni üye olan benimle aynı parayı ödüyor,birde üstüne yeni kanalları maxi pakete yönlendiriyor..keşke almasaydım

• sd full paket kullanıyorum hepsi açık kanalların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

sd full paket kullanıyorum hepsi açık kanalların...
    full paketse açık olması kadar normal birşey yok
  • Bu Fransız kanalların görüntü formatı ne? 14:9 mu? Ekranın kenarlarında boşluklar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Bu Fransız kanalların görüntü formatı ne? 14:9 mu? Ekranın kenarlarında boşluklar var...

animaux un ne olduğu belli değil, millet 16.9 diyor ama alakası yok, görüntü kaliteside kötü.
  • evet full sırf bu yüzden hd ye geçemiyorum ya çok pahalı
  • frekansı yazar mısınız
  • eurosport 2 bende de göstermiyor aile paketi kullanıyorum.
  • bendede modüllü üyelik var aile paketi anımux dışındaki kanallar bendede çıkmıyor.İzleyemesem bile taramada çıkması
    gerekir di ama yok...
  • ben 2007 uyesıyım dsmart full paket uyesıyım fılm kanalları boluguu var bu ara da dsmart dıyoryum baska bısdey demıyorum memnun kalırsın
  • Sonbaharda 4 sinema daha gelecek diyorlar 2'si HD

Film-dizi yerine spor-müzik kanalı ekleseler biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26
    Sonbaharda 4 sinema daha gelecek diyorlar 2'si HD

yeni kanal getireceklerine yeni tp tahsis etsinler.bir tp de 15 kanal.olurmu yaww
  • animaux kanalı hala kapalı heralde değil mi? çünkü ekranda bir tane leopar simgesi var yayın yok.
    diğer yeni kanallarıda izleyemiyorum çünkü d-smart müşteri hizmetlerini arayın filan diye yazı çıkıyor. aile/sinema paketinde izlenmiyor mu bu kanallar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

quote:

yeni kanal getireceklerine yeni tp tahsis etsinler.bir tp de 15 kanal.olurmu yaww

ne guzel ıste bı tp 15 az 30 kanal olsun daha ıyı ya :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

quote:

ne guzel ıste bı tp 15 az 30 kanal olsun daha ıyı ya :d

dalga geçiyorsun dimi?

• arkdaşlar dsmart modüllü üyeleri olan yeni belgesel kanalları izleyen varsa resimlerı çekip koyabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

animaux kanalı hala kapalı heralde değil mi? çünkü ekranda bir tane leopar simgesi var yayın yok.
    diğer yeni kanallarıda izleyemiyorum çünkü d-smart müşteri hizmetlerini arayın filan diye yazı çıkıyor. aile/sinema paketinde izlenmiyor mu bu kanallar?

Yayın saatleri dışında bakmış olabilirsin.08:00-03:00 saattleri arasında yayın yapıyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.