animaux ve eurosport 2 eğlence, diğer yeni kanallar maxi ve üstü paketlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
animaux ve eurosport 2 eğlence, diğer yeni kanallar maxi ve üstü paketlerde.
saçmalıktan başka bişey değil,yeni kanal ekliyorsun maxi pakete açıyorsun 2 ay önce aldığımda 29,90 olan aile paketi şimdi maxi paket alana 29,90 Ben tahattütlü olduğum için maxi ye yükseltmek istediğim de 10 tl fark istiyorlar 39,90 na geliyor.ama şimdi maxi pakete yeni üye olan benimle aynı parayı ödüyor,birde üstüne yeni kanalları maxi pakete yönlendiriyor..keşke almasaydım
sd full paket kullanıyorum hepsi açık kanalların...
quote:
Orijinalden alıntı: hidolgoo
sd full paket kullanıyorum hepsi açık kanalların...
full paketse açık olması kadar normal birşey yok
Bu Fransız kanalların görüntü formatı ne? 14:9 mu? Ekranın kenarlarında boşluklar var...
quote:
Orijinalden alıntı: SysEdit
Bu Fransız kanalların görüntü formatı ne? 14:9 mu? Ekranın kenarlarında boşluklar var...
animaux un ne olduğu belli değil, millet 16.9 diyor ama alakası yok, görüntü kaliteside kötü.
evet full sırf bu yüzden hd ye geçemiyorum ya çok pahalı
frekansı yazar mısınız
eurosport 2 bende de göstermiyor aile paketi kullanıyorum.
bendede modüllü üyelik var aile paketi anımux dışındaki kanallar bendede çıkmıyor.İzleyemesem bile taramada çıkması gerekir di ama yok...
ben 2007 uyesıyım dsmart full paket uyesıyım fılm kanalları boluguu var bu ara da dsmart dıyoryum baska bısdey demıyorum memnun kalırsın
Sonbaharda 4 sinema daha gelecek diyorlar 2'si HD
Film-dizi yerine spor-müzik kanalı ekleseler biraz
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26 Sonbaharda 4 sinema daha gelecek diyorlar 2'si HD
yeni kanal getireceklerine yeni tp tahsis etsinler.bir tp de 15 kanal.olurmu yaww
animaux kanalı hala kapalı heralde değil mi? çünkü ekranda bir tane leopar simgesi var yayın yok. diğer yeni kanallarıda izleyemiyorum çünkü d-smart müşteri hizmetlerini arayın filan diye yazı çıkıyor. aile/sinema paketinde izlenmiyor mu bu kanallar?
quote:
Orijinalden alıntı: malcolmx99
quote:
yeni kanal getireceklerine yeni tp tahsis etsinler.bir tp de 15 kanal.olurmu yaww
ne guzel ıste bı tp 15 az 30 kanal olsun daha ıyı ya :d
quote:
Orijinalden alıntı: atlantıc
quote:
Orijinalden alıntı: malcolmx99
quote:
ne guzel ıste bı tp 15 az 30 kanal olsun daha ıyı ya :d
dalga geçiyorsun dimi?
arkdaşlar dsmart modüllü üyeleri olan yeni belgesel kanalları izleyen varsa resimlerı çekip koyabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: JaSoN_
animaux kanalı hala kapalı heralde değil mi? çünkü ekranda bir tane leopar simgesi var yayın yok. diğer yeni kanallarıda izleyemiyorum çünkü d-smart müşteri hizmetlerini arayın filan diye yazı çıkıyor. aile/sinema paketinde izlenmiyor mu bu kanallar?
Yayın saatleri dışında bakmış olabilirsin.08:00-03:00 saattleri arasında yayın yapıyor sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme