Şimdi Ara

yeni bilgisayar neden açılmaz....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung n150 netbook aldım, bataryayı takıp bir süre şarj ettim fakat makina açılmıyor. açmaya çalıştığımda hdd ışığı yanıyor ama makinada başka değişiklik olmuyor görüntü gelmiyor. gözden kaçırdığım bişey mi var sizce.??..

• Sizin başka yapabileceğiniz birşey yok.Aldınız yere iade edin veya garantiye gönderin
  • Yepyeni alınan aletin garantiye gitmesini doğru bulmuyorum değişim talep edin.

Alırken açıp çalıştırdınızmı?
  • Kesinlikle garantiye gönderme. Vakit geçirmeden değişim yaptır. Satıcı ne derse desin bu konuda ısrarcı ol.
  • arkadaşlar vatan bilgisayardan aldık. makina kargoyla geldi. dolayısıyla makinayı alırken test etme gibi bi şansımız olmadı. ilk defa böyle birşeyle karışılaşıyorum..
  • Peki makina kendi kendine kapanıyormu yoksa açtığınızda hdd ışığı yanıp öyle kalıyormu
  • makinayı açtığımda hdd ışığı yanıp sönüyor birdaha yanmıyor. power ışığı sürekli yanıyor ama makina o şekilde kalıyo hiçbi şekilde ekran açılmıyor. kendi kendine de kapanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperce -- 7 Aralık 2010; 14:03:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BİLGİSAYAR KASIYOR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer elinizde varsa bir el feneri yakıp ekrana tutarmısınız silikte olsa ekranda bir görüntü varmı ?
  • ekrana hiç elektrik gelmiyor. özellikle yakından dikkat ederek baktım hiç elektrik gelmiyor. hiçbir değişim yok ekranda.
  • Bataryayı söküp sadece adaptörle açmayı denedinizmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.