Bildirim
yeni bilgisayar neden açılmaz....
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sizin başka yapabileceğiniz birşey yok.Aldınız yere iade edin veya garantiye gönderin -
Yepyeni alınan aletin garantiye gitmesini doğru bulmuyorum değişim talep edin.
Alırken açıp çalıştırdınızmı? -
Kesinlikle garantiye gönderme. Vakit geçirmeden değişim yaptır. Satıcı ne derse desin bu konuda ısrarcı ol. -
arkadaşlar vatan bilgisayardan aldık. makina kargoyla geldi. dolayısıyla makinayı alırken test etme gibi bi şansımız olmadı. ilk defa böyle birşeyle karışılaşıyorum.. -
Peki makina kendi kendine kapanıyormu yoksa açtığınızda hdd ışığı yanıp öyle kalıyormu -
makinayı açtığımda hdd ışığı yanıp sönüyor birdaha yanmıyor. power ışığı sürekli yanıyor ama makina o şekilde kalıyo hiçbi şekilde ekran açılmıyor. kendi kendine de kapanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperce -- 7 Aralık 2010; 14:03:39 > -
Eğer elinizde varsa bir el feneri yakıp ekrana tutarmısınız silikte olsa ekranda bir görüntü varmı ? -
ekrana hiç elektrik gelmiyor. özellikle yakından dikkat ederek baktım hiç elektrik gelmiyor. hiçbir değişim yok ekranda. -
Bataryayı söküp sadece adaptörle açmayı denedinizmi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X