Şimdi Ara

Yeni bilgisayar topladım ama açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topluyorum bir kaç parçası eksik fakat açılmaması için bir sebep yok her şeyi 0 aldım fakat power tuşuna bastıktan sonra anakart logosu geliyor ve reset atıyor bilgisayar aynı işlemi 1 kere daha yapıyor bu sefer kapanıyor sorun ne olabilir ?

Tx arrow 400w kasa
    İntel pentium g3258 20.yıl özel seri
    Asrock h81m anakart
    Hyperx fury white 4gb ddr3 1600mhz ram
    Hdd eski kasadan aldım şimdilik takmaya 80gb eski bir hdd

Bu arada windows 10 preview attım usb ye boot dan usb olarak başlatınca da windows logosundan sonra resetliyor kurulum ekranına gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sTripLees kullanıcısına yanıt
    Geçen ben de ram takviyesi yaptım. Aynı şekilde logoda reset atıyordu. Ram değiştirince düzeldi. Farklı ram bulabilirsen bi dene bakalım.

ram probleminden bilgisayar reset atar ama asla kendini kapatmaz, overclock gibi bir işlem yaptıysanız veya anakartın biosu ile alakalı oynama yaptıysanız problem orada biosu default ayarlara getirp oyle deneyin, eğer oralara dokunmadıysanız büyük ihtimal power yada anakart. zaten powerınız çok kalitesiz sisteme verebileceği max güç 220-230 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 3 Ekim 2015; 18:08:32 >
  • Overclock gibi bir işlem uygulamadım bios da da default etmek için bir buton yok çok aradım ama maalesef yok bios güncellemem lazım herhalde fakat onuda nasıl yapacağım bilmiyorum

• bios ekranında exit sekmesinde load setup default a enter yapıp ok/yes diyorsunuz sonrasında yine exit sekmesinde exit saving change deyip ok/yes dedikten sonra sistemi yeniden başlatın.
    Söylenenlere ilave olarak işlemcinin üzerine taktığın soğutucuyu kontrol et, tam oturmamış ise işlemci ısındığından bahsettiğin sürede kapanabilir.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    İşlemci ısısı 30 35 arası oynuyor onları kontrol ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan işteyim eve gidince deneyip sonucu yazarım buraya

-maalesef sorun hala devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sTripLees -- 4 Ekim 2015; 12:54:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.